Öt forduló után vezetjük a bajnokságot!

Budafoki MTE

Csákváron nagy küzdelmet követően nyertünk!

Erős Gábor, ahogy igérte az erőltetett menet miatt ezúttal is forgatta a csapatát, a szerdai BVSC elleni meccshez képes öt helyen változott az összeállítás:  Biró, Elek, Horváth, Szerető és Vasvári helyett Kocsis, Kovács, Nagy, Németh és Pintér kapott helyet a kezdőcsapatban.

Az első félidőben több helyzetet alakítottunk ki, mint a hazaiak, de egyik kapuba sem került be a labda.

A szünet után, akárcsak szerdán a vasutasok ellen, nagy fölénybe kerültünk, de ezúttal nem sikerült rögtön gólt, gólokat rúgni. Nem úgy a 64. percben, amikor nagyon szép támadást követően megszereztük a vezetést: Pintér tekert gyönyörűen a a jobb felső sarokba.

A folytatásban a Csákvár nagyon küzdött az egyenlítésért, ám a Budafok hősiesen védekezett, s a végén majdnem növelte az előnyét, az utolsó pillanatban Szerető lövését mentették a hazaiak.

Újabb győzelmünkkel pontelőnnyel vezetjük a bajnokságot!

Erős Gábor értékelése a mérkőzés után:

„Gratulálok a csapatnak az újabb sikerhez! Helyénkét jól játszottunk, amikor pedig küzdeni kellett, jelesre vizsgáztak a játékosaim.

MERKANTIL BANK LIGA

5. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–BUDAFOKI MTE 0–1 (0–0)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200
 néző. Vezette: Sipos Tamás.
CSÁKVÁR: Pécsi – Murka, Papucsek (Babos, 81.), Karacs, László (Baracskai, 76.) – Farkas A., Mészáros D., Szakály D. (Fejős, 62.) – Juhász L. (Tamás N., 46.), Nagy Z. (Simon A., 62.), Gruber. Vezetőedző: Tóth Balázs

BUDAFOK: Gundel-Takács – Csonka, Lorentz, Fótyik, Kalmár  – Nagy G. (Merényi, 46.), Oláh – Pintér (Vasvári, 81.), Németh (Horgosi, 76.), Kocsis (Szerető, 65.) – Kovács D. (Elek, 65.). Vezetőedző: Erős Gábor
Gólszerző: 
Pintér Á. (0–1) a 64. percben

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon