Piros-fekete csapatok találkozója

Budafoki MTE

Tévés meccsen szerepelünk csütörtök este a Bozsik Arénában a Budapest Honvéd vendégeként.

Folytatódik az erőltetett menet, nyolc nap alatt három fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Múlt vasárnap hazai pályán 2–1-re legyőztük a Tiszakécskét, csütörtökön a Bozsik Arénában, a Budapest Honvéd ellen 19.45-kor játszunk, vasárnap 15 órától pedig újra a Promontor utcában szerepelünk, ott fogadjuk a Szombathelyi Haladást.

„Nagy múltú, komoly hagyományú csapat otthonába látogatunk. A Honvéd talán gyengébben kezdte a bajnokságot, mint ahogy azt sokan várták. Mindezektől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok, de nagyon bízom a csapatomban, és abban, hogy számunkra a szezonkezdet megfelelő önbizalmat adott, és a televízió által is közvetített mérkőzésen meg tudjuk mutatni, hogy nem véletlen az, ahol jelenleg állunk” – mondta honlapunknak Erős Gábor vezetőedző.

Középpályásunk, Kocsis Bence nagyon várja a mérkőzés kezdetét.

„Remek körülmények között, villanyfényben játszhatunk csütörtök este, utóbbi egyáltalán nem fog zavarni. Nem feltett kézzel lépünk pályára, bízom az együttesünk erejében, s abban, hogy jól szerepelünk a televízió által közvetített találkozón. Rendre csapatként működünk, remélem ez most is így lesz. Mindent megteszünk azért, hogy nyerjünk Kispesten.”

Hétközi meccsünk tehát villanyfényes meccs lesz, s az M4 Sport élőben sugározza.. Érdekesség, hogy a két csapat eddig a különböző osztályú bajnokságokban és a Magyar Kupában eddig tizenötször találkozott, de az NB II-ben ez lesz az első mérkőzésük.

Szurkolóink figyelmébe:

A Bozsik Aréna pénztárai három órával a kezdés előtt, 16.45-kor, a stadion kapui pedig egy órával kezdés előtt, 18.45-kor nyitnak. Egy jegy 1900 forintba kerül, a nyugdíjasoknak 1500 forintot kell fizetniük. A 14 éven aluli gyerekeknek ingyenes a belépés, a 0 forintos jegy szintén a helyszínen váltható ki.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon