Tulajdonosváltás a Budafoki MTE Labdarúgó Kft-nél

Budafoki MTE

Megalakult Zakariás József olimpiai bajnok magyar labdarúgó, edző, az Aranycsapat balfedezete, 35-szörös magyar válogatott, Budafok szülöttje sportolói egyéniségének és szellemiségének emléket állító Zakariás József Labdarúgásért Alapítvány. Az Alapítvány átvette a korábbi tulajdonos Care Park Business Hungary Kft. tulajdoni részét a Budafoki MTE Labdarúgó Kft-ben.

Egyesületünk ezúton is köszönetét fejezi ki, hogy a Care Park cégcsoport és az Őket tulajdonló Hong-Kong-i anyavállalat vezetői ellátogattak a Budafoki MTE Labdarúgó Kft -hez, ahol a cég képviselőinek nagy örömére szolgált, hogy láthatták a klub magasszintű szakmai munkáját, mind a felnőtt, mind az utánpótlás csapatnál.

Az új tulajdonos köszönetét fejezi ki a Care Park Group-nak az elmúlt 7,5 évben nyújtott támogatásáért. Reméljük, hogy megtaláljuk a további együttműködés mindkét fél részére előnyös módját.

Zakariás József a mai napom töltötte volna be 99. életévét. Ahogyan arról korábban honlapunkon is beszámoltunk, klubunk ebből az alkalomból meghirdeti a „Zakariás 100 emlékév”-et és programjait. Az elkövetkezendő egy évben jelentős sport és kulturális események kerülnek megszervezésre a kerület életében. Ennek az eseménysorozatnak egyik jelentős állomása egy nemzetközi gyermek labdarúgó kupa lesz. A torna résztvevői a környező országok magyarlakta területinek gyermekcsapatai és a Budafok utánpótlás csapata lesz.

Az alkalom megnyitásaként a mai, Dorogi FC elleni bajnoki mérkőzést megelőzően – amelyet a BMTE Beke Péter góljával 1–0-ra megnyert – ünnepélyes koszorúzást tartott egyesületünk vezetősége a Zakariás József Edzőcentrum előtt lévő mellszobornál, illusztris vendégek társaságában.

Beszédet mondott Németh Zsolt országgyűlési képviselő, Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Testület elnöke, valamint Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. A koszorúzáson részt vett többek között Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere, Dunai Antal, az Újpest korábbi európai ezüstcipős támadója. A megemlékezésen részt vett továbbá Zakariás József két gyermeke, Zakariás Ágnes és Zakariás Tamás is, valamint az Aranycsapat több tagjának, a korábbi csapattársak gyermekei is: Grosics Edina, Bozsik Péter, és ifjabb Buzánszky Jenő.

A Budafoki MTE szurkolói külön koszorút helyeztek el legendás játékosunk szobránál.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon