Újabb jó hír: védelmünk oszlopa is hosszabbított!

Budafoki MTE

Sikeresen zárultak a tárgyalások vezetőségünk és hátvédsorunk egyik legfontosabb tagja, Fótyik Dominik között, így Fotyesz a jövőben is a Budafoki MTE csapatát erősíti!

32 éves játékosunk 2021 nyarán csatlakozott keretünkhöz, s rögtön alapemberré vált: két szezon alatt eddig 75 (!) mérkőzésen lépett pályára és hat gólt szerzett – belső védő létére ez több mint megsüvegelendő teljesítmény.

„Boldog vagyok, hogy továbbra is Budafokon folytathatom a pályafutásomat, amióta megérkeztem, nagyon jól érzem magam a csapatnál. A feleségemmel is átbeszéltem a lehetőségeket és az tűnt a legjobb megoldásnak, ha hosszabbítok, hiszen a vezetőséggel, a szakmai stábbal, a csapattársakkal és a szurkolókkal is remek a viszonyom, szeretek ehhez a klubhoz tartozni. Az idei évben nagyszerű sikereket értünk el közösen, a kupadöntőbe jutás karrierem egyik legszebb emléke, remélem, hogy a jövőben is várnak még ránk felemelő pillanatok és nagy célokért küzdhetünk majd közösen” – nyilatkozta honlapunknak Fótyik Dominik.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon