Vezettünk, de fordított a Csákvár

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában Zsóri góljával megszereztük a vezetést, de nem sikerült nyerni az új vezetőedző, Dajka László bemutatkozó meccsén.

Változott a szerkezet, három belső védővel futballoztunk. A meccs elején tapogatozó volt a játék, majd mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de nem született gól.

A fordulás után viszont igen, Oláh futott fel a bal oldalon, beadását követően Zsóri sarokkal továbbította a labdát a hálóba (1–0). Ominger lövését kellett Gundel-Takácsnak védenie. Sajnos a 78. percben Simon fejessel egyenlített, a 90-ben pedig Nagy talált a hálóba. (1–2).

A hosszabbításban mindent egy lapra tettünk fel, Gundel-Takács is előrement, de ő sem tudott segíteni, s a nagy lehetőség is kimaradt: Nándori fejesét mentették szögletre a vendégek.

MERKANTIL LIGA22. FORDULÓ

BUDAFOKI MTE–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–2 (0–0) 
Promontor utca. 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Szécsényi István, Punyi Gyula)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Lorentz, Horgosi, Fótyik – Szerető, Németh (Nándori, 62.), Soltész., Oláh (Nagy G., 73.), Horváth O. (Biró, 73.) – Vasvári (Kovács, 83.), Zsóri (Elek, 62.). Vezetőedző: Dajka László.
CSÁKVÁR: Zelizi – Szalai, Babós., Karacs, Murka – Farkas A. (Dusinszki, 77.), Mészáros (Nagy Z., 69.), Ominger (Jablonszki, 69.) – Szakály (Fejős, 58.), Gazdag – Simon  Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gólszerző: Zsóri (49.), ill. Simon 79.), Nagy Z. (90.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon