Eredmények

Merkantil Bank Liga
38. forduló
2023 május 21.
Tiszakécskei LCTiszakécskei LC
1
0
Budafoki MTE
Tiszakécske Városi Sportcentrum
Köszöntjük szurkolóinkat, a mai napon befejeződik a Merkantil Bank Liga idei szezonja, az utolsó fordulóban a Tiszakécske otthonában lépünk pályára. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Így kezdünk az idény utolsó bajnokiján: Oroszi I. - Vaszicsku G., Fótyik D., Soltész I. - Horváth O., Adorján K., Oláh B., Kovács D. (D)., Biró M. - Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Gunel-Takács B., Vasvári Z., Németh M., Horváth B., Sós M., Molnár B.
Íme, a hazaiak összeállítása: Halasi P. - Balázs B., Csáki R., Máté Zs., Végső E. - Vajda B., Pongrácz V., Szekér Á., Erdei C. (C) - Horváth Z., Zamostny B.
A mérkőzés játékvezetője Nagy Norbert lesz majd, asszisztensei Szilágyi Norbert és Szabó Dániel.
1'
Mi kezdtük a találkozót, a mai napon fehér mezben, valamint piros nadrágban és sportszárban futballozunk, míg a hazaiak tiszta sötétkékben játszanak.
Sípszó
3'
Erdei Carlo, a hazai csapatkapitány lő kapura először, Oroszi István azonban magabiztosan fogja a 20 méteres, életerős löketet.
5'
Szekér marad lent egy párharcot követően, ápolás miatt áll a játék.
Ápolás
8'
Labdát szereztünk az ellenfél térfelén, Bakti pedig remekül indította Horváth Olivért a bal szélen, aki berobogott a 16-oson belülre, majd 10 méterről tüzelt, sajnos az oldalhálóba.
9'
Szekér Ádám nem tudja folytatni, így kényszerű csere a Tiszakécskénél: Kiss Norbert érkezik a megsérülő hazai játékos helyére.
Csere
15'
Az utóbbi percekben mezőnyben zajlik a játék, nem forognak veszélyben a kapuk.
20'
Horváth fejelt kapura egy jobb oldali beadást, Vaszicsku azonban még a gólvonal előtt tisztázott.
25'
Többet van a labda a hazaiaknál, meddő mezőnyfölénynél azonban ez nem jelent többet a részükről.
28'
Beke kapott jó labdát nagyjából 24 méterre a kaputól, kicselezett egy védőt, majd ballal a 16-os vonaláról a kapu fölé lőtt.
30'
A meccs eddigi legnagyobb helyzete a Tiszakécske előtt adódott: egy balról érkező beadást követően Horváth fordult kapura 10 méterről, Oroszi azonban bravúrral kikapta a labdát a jobb alsó sarokból.
32'
Zamostny marad üresen a kapunk előterében, a hazai támadó azonban szerencsére éppen csapattársát lövi telibe, ennél jobban mi sem blokkolhattunk volna...
35'
Egy szép kontra végén az utolsó pillanatban mentenek Kovács Dávid elől a hazai 16-oson belül.
36'
Pongrácz rántotta le Bekét a félpályánál, a játékvezető utólag sárga lapot adott a hazai játékosnak.
Sárga lap
40'
Horváth Olivér beadását Beke ívelten fejeli kapura 6 méterről, a hazaiakat azonban a felső léc menti meg, onnan pattan le a labda...
44'
Kovács Dávidot buktatják a 16-oson belül, hangja is volt az esetnek, csupán a játékvezető sípja maradt néma...
45'
Egy perc a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Nem történt említésre méltó esemény a hosszabbításban, gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, egyik oldalon sem volt csere, a hazaiak kezdték a második félidőt.
Sípszó
48'
Kovács Dávid szorul ápolásra, egy párharc után a vállát fájlalja csapatkapitányunk.
Ápolás
51'
Szerencsére Kokó folytatja, közben szabadrúgáshoz jutunk szemben a 'Kécske kapujától, 25 méterre.
52'
Kovács próbálkozása a sorfalról bedobásra pattan.
53'
Kettős csere nálunk: Bakti Balázs és Kovács Dávid hagyja el a pályát, Sós Máté és Németh Márió érkezik.
Csere
56'
Beke lőtt 17 méterről, Halasi hárított.
61'
Hazai csere: Erdei le, Geiger be.
64'
Németh Márió forgatta meg a védőjét, majd lőtt a 16-os bal sarkáról, a labda a jobb oldali kapufa mellett hagyta el a játékrteret.
69'
Biró beadását Beke próbálná kapura ollózni, egy védő azonban elfejeli előle a labdát.
76'
Az utóbbi percekben nálunk van többet a labda, a tiszakécskei térfélen zajlik a játék, de komoly helyzetünk nekünk sem adódott.
79'
Ismét változtatunk, Beke helyére Vasvári Zoltán érkezik az utolsó bő 10 percre.
Csere
83'
Kettős csere a hazaiaknál is: Vólent és Oláh jön Horváth és Pongrácz helyére.
Csere
88'
A semmiből megszerzi a vezetést a Tiszakécske: egy szöglet után a hosszú oldalról középre fejelik a labdát a hazaiak, amelyet közvetlen közelről Vólent passzol a kapunkba.
gól
89'
Horváth Olivért Horváth Benedek váltja, Biró Márk helyett pedig Molnár Bence lép pályára - mindketten most debütálnak NB II-es csapatunkban.
Csere
90'
1 perc a ráadás.
90' + 1'
Vólent könyökli le Adorjánt, sárgát kap érte.
Sárga lap
90' + 2'
Véget ért a mérkőzés, nem érdemeltünk vereséget, mégis pont nélkül búcsúzunk a szezontól, amelyet a 10. helyen zártunk.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
37. forduló
2023 május 14.
Budafoki MTEBudafoki MTE
0
0
Soroksár SC
Budafoki MTE Sporttelep

0–0

Budapest, Promontor utca, 300 néző. Vezette: Móri Tamás (Ország Péter, Tőkés Róbert)
BMTE: Gundelt-Takács B. – Biró M. (Csonka A., szünetben), Fekete M., Jagodics M., Fótyik D., Kalmár O. (Horváth O., 82.) – Soltész I., Oláh B., Adorján K. (Németh M., 82.) – Bakti B. (Vasvári Z., 64.), Beke P. Vezetőedző: Mátyus János.
SOROKSÁR: Kovács M. – Pintér D., Németh E., Kékesi, Króner – Vass Á., Valencsik – Hajdú R. (Dobos, 71.), Hudák (Varga I., 88.), Halmai (Hegyi P., 88.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Köszöntjük szurkolóinkat, a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában a Soroksárt fogadjuk az utolsó szezonbeli hazai mérkőzésünkön. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundelt-Takács B. – Biró M., Fekete M., Jagodics M. (C), Fótyik D., Kalmár O. – Soltész I., Oláh B., Adorján K. – Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Margitics A., Csonka A., Kovács D., Horváth O., Vasvári Z., Németh M., Sós M., Vaszicsku G.
Íme, a Soroksár összeállítása: Kovács M. - Kékesi A., Hajdú R., Hudák M., Pintér D. - Valencsik D., Németh E., Króner M., Vass Á., Halmai Á. - Lovrencsics B. (C)
A mérkőzés játékvezetője Móri Tamás lesz majd, asszisztensei Ország Péter és Tőkés Róbert.
A mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között Filkor Attila végezte el a kezdőrúgást, aki most búcsúzott aktív pályafutásától. Sportigazgatónkat Jakab János tiszteletbeli elnökünk, valamint Vizi Sándor, a BMTE elnöke köszöntötte, valamint a szurkolók vastapsa.
1'
Mi kezdtük a meccset, szokásos, piros-fekete felszerelésünkben játszunk ma, míg a vendégek tiszta fehérben futballoznak.
Sípszó
4'
Miénk az első lehetőség, Kalmár bal oldali passzát egy igazítás után Beke Péter lövi fölé 18 méterről.
6'
Bakti cselezi le magát a jobb oldali alapvonalig majd élesen középre lövi a labdát, Kovács szögletre üti.
11'
A szakadó eső és a csúszós talaj nem könnyíti a folyamatos játékot, de nálunk van többet a labda és egyértelműen mi irányítjuk a mérkőzést.
15'
Az eddigi legnagyobb lehetőség maradt ki: Kalmár szerzett labdát az ellenfél tizenhatosának előterébenm, majd Soltész Istvánhoz passzolt, aki centikkel a jobb kapufa mellé lőtt laposan, 17 méterről.
18'
Ezúttal Biró Márk centerez a jobb szélről, Beke középen sarokkal teszi kapura, de a labda megáll a kapu előterében lévő pocsolyában, így sohasem tudjuk meg, hol kötött volna ki...
22'
Az utóbbi perekben mezőnyben zajlik a játék, ám mindkét oldalon sok a pontatlanság és a tecnhikai hiba - az időjárási körülmények tekintétében ezen viszont nem lehet csodálkozni, továbbra is szakad az eső.
25'
Beke ezúttal akrobatikus, ollózó mozdulattal próbál gólt szerezni, de jócskán mellé száll támadónk látványos kísérlete.
31'
Beke kap jó labdát középen a bal szélről, ám mielőtt kapura fordulhatna emelkedik az asszisztens zászlója, csaátrunk sajnos ezúttal lesen helyezkedett.
36'
Beke most az előkészítő szerepében, a jobb sézlről indulva, két jó cselt követően ad középre, a védelem azonban tisztáz az érkezők elől.
41'
Biró rúgja fel a balszélen megiramodó Halmati a 16-osunk magasságában, hátvédünk kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
42'
A pontrúgást Lovrencsics fejeli le a hosszú oldalon, mielőtt az érkező soroksáriak lecsaphatnának rá, Jagodics tisztázni tud,
45'
Nincs hosszabbítás, gól nélküli állással mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Soroksár kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Egyet cseréltünk a szünetben: Biró Márk helyére Csonka András érkezett.
Csere
47'
Soroksári lehetőséggel indul a játékrész, egy szöglet után Valencsik Dávid fejel 10 méterről, Gundel-Takács Bence azonban megfogja a középre tartó próbálkozást.
50'
Egy gyors akció végén Soltész lő 20 méterről, sajnos kapu fölé.
54'
Megint szögletből veszélyeztetnek a vendégek, Lovrencsics fejesét viszont azelőtt kifejeli Jagodics a kapu előteréből, hogy Gundelnek közbe kellene avatkoznia.
56'
A második félidőben a Soroksár az aktívabb, a mi térfelünkön zajlik a játék, de igazán komoly helyzete még nem volt Lipcse Péter együttesének - remélhetőleg ez a lefújásig így is marad.
60'
Eltelt egy óra a mérkőzésből, gól továbbra sincs, a pálya pedig egyre csak ázik, és rosszabb állapotba kerül, így nagy tételben nem fogadnánk rá, hogy az utolsó 30 percben elkezdenek majd potyogni a találatok.
64'
Újabb csere nálunk, Bakti helyét Vasvári Zoltán veszi át.
Csere
65'
KAPUFA! Soltész most járt a legközelebb a gólhoz, pedig ezúttal próbálkozott a legmesszebbről, 23 méteres bombája azonban a felső lécen csattant.
67'
Ezúttal Kovács Marcell mutat be bravúrt, aki Beke Péter 27 méteres szabadrúgását tenyereli szögletre a léc alól.
69'
Ez hihetetlen! Gyors kontra végén Csonka kerül ziccerbe, középpályásunk elgurítja a kifutó Kovács Marcell mellett a labdát, amely aztán megáll a gólvonal előtt fél méterre keletkezett tócsában, a védők pedig előbb érnek oda és kivágják a játékszert...
72'
Adorján egy higgadt cselt követően jobbról középre ível, Kalmár azonban kitekert testhelyzetből mellé fejel.
74'
Kettős csere a vendégeknél: Hajdú és Németh jön le, Dobos és Köböl érkezik.
Csere
81'
Mi is cserélünk kettőt, Adorján és Kalmár számára ér véget a találkozó, Horváth Olivér és Németh Márió jön az utolsó szűk 10 percre.
86'
Oláh Bálint is besárgul, a félpályánál látja szabálytalannak a játékvezető, pedig inkább tűnt szabályos labdaszerzésnek középpályásunk mozdulata...
Sárga lap
88'
Még két soroksári csere a végére: Hudák és Németh le, Varga és Hegyi be.
Csere
90'
2 perc a ráadás a meccs végén.
90' + 2'
Véget ért a mérkőzés, nem született gól, így 0-0-s döntetlennel búcsúzunk a hazai pályától erre a szezonra.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
36. forduló
2023 május 7.
BFC SiófokBFC Siófok
2
1
Budafoki MTE
Siófok Városi Stadion

2–1 (1–0)

Siófok, Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Hanyecz B. (Mohos M., Kulman T.)
SIÓFOK: Winter – Vágó G., Horváth M., Debreceni Á. – Major G. (Polényi, a szünetben), György N. (Hegedűs M., 61.), Szakály A. (Nemes, 92.), Varjas Z., Varga B. – Dénes (Nyitrai, 61.), Farkas B. (Volter, 83.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Fekete M., Nándori B. (Horváth O., a szünetben), Fótyik D. – Bíró M., Soltész I., Adorján K. (Kovács D., 64. p.), Kalmár O. (Vasvári Z., 75. p.) – Györgyi A. (Vaszicsku, a szünetben), Beke P., Sós M. (Oláh B., a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Varjas Z. (43.), Szakály A. (56. – 11-esből), ill. Horváth O. (59.)

Köszöntjük szurkolóinkat! A szerdai kupadöntő után sem áll meg az élet, csapatunk a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Siófok otthonában lép pályára 17.00 órától. Kövessék a mérkőzés legfontosabb eseményeit élő, szöveges közvetítésünkkel!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat a Balaton-partiak otthonában: Gundel-Takács B. – Fekete M., Fótyik D. (C), Nándori B. – Kalmár O., Adorján K., Soltész I., Biró M. – Sós M., Beke P., Györgyi A.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I., Margitics A., Csonka A., Kovács D., Horváth O., Vasvári Z., Németh M., Tischler P., Bakti B., Oláh B., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak kezdője: Winter D. – Debreceni Á., Vágó G., Horváth M. – Varga B., Dénes Cs., Major G., Szakály A., György N. – Varjas Z., Farkas B.
A mérkőzés játékvezetője Hanyecz Bence lesz majd, asszisztensei Mohos Milán és Kulman Tamás.
MOL Magyar Kupa
Döntő
2023 május 3.
Budafoki MTEBudafoki MTE
0
2
ZTE FC
Puskás Aréna

0–2 (0–0, 0–0, 0–0) – hosszabbítás után

Puskás Aréna, 24 152 néző. Vezette: Vad II. István
BMTE: Gundel-Takács B.– Nándori B. (Vaszicsku G., a hosszabbítás szünetében), Jagodics M., Fótyik D. – Biró M. (Fekete M., 89.), Csonka A., Oláh B., Kalmár O. (Margitics A., a hosszabbítás szünetében) – Beke P. (Bakti B., 100.), Kovács D. (Németh M., 65.), Horváth O. (Vasvári Z., 78.). Vezetőedző: Mátyus János
ZTE: Demjén – Mocsi A., Kálnoki-Kis, Csóka D. – Mim (Huszti A., a szünetben), Szankovics (Kovács B., 111.), Szendrei N., Gergényi (Bedi, 98.) – Ubochioma (Szalay Sz., 77.), Ikoba (Németh D., a szünetben), Tajti. Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Németh D. (117.), Szalay Sz. (120+2.)

Merkantil Bank Liga
35. forduló
2023 április 29.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
0
Szombathelyi Haladás
Budafoki MTE Sporttelep

1–0 (0–0)

Budapest, Promontor utca, 400 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Vörös Dániel, Bertalan Dávi)
BUDAFOK: Oroszi I. – Jagodics M., Vaszicsku G. (Kalmár O., szünetben), Fótyik D. – Bíró M. (Fekete M. szünetben), Oláh B., Németh M. (Kovács D., 66.), Soltész I., Horváth O.– Bakti B. (Vasvári Z., 75.), Tischler P. (Csonka A., szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
HALADÁS: Mursits – Nyíri V., Csonka B., Devecseri, Bolla G. (Predrag, 77.) – Vanja, Horváth R. (Csernik, 62.), Csilus Tóth M., 69.), Rácz B. (Doktorics, 62.) –Molnár R., Borvető (Katona I., 62.). Vezetőedző: Hipp Michal
Gólszerző: Csonka A. (52.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Szombathelyi Haladást fogadja a BMTE Stadionban. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János a mai napon az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Oroszi I. – Fótyik D., Vaszicsku G. (C), Jagodics M. – Horváth O., Oláh B., Németh M., Soltész I., Biró M. – Bakti B., Tischler P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Gundel-Takács B. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Csonka A., Kovács D., Beke P., Vasvári Z., Kalmár O., Fekete M., Sós M.
Íme a vendégek összeállítása: Mursits R. – Nyíri V., Csonka B., Devecseri Sz., Bolla G. – Vanja Z., Horváth R., Csilus T., Rácz B. –Molnár R., Borvető Á.
A mérkőzés játékvezetője Nazsa Tamás lesz majd, asszisztensei Vörös Dániel és Bertalan Dávid.
1'
Mi kezdtük a mérkőzést, ezúttal tiszta fehérben játszunk, míg a vendégek tetőtől talpig zöldben futballoznak ma.
Sípszó
2'
Rögtön egy veszélyes akcióval indítunk: Tischler Patrik tartja meg jól a labdát elöl, majd Bakti és Biró játszik össze, utóbbi centerezését pedig Oláh Bálint középen sarokkal pörgeti mellé.
4'
Megvolt az első komoly vendég lehetőség is: egy balról érkező beívelésre Borvető robbant be az ötösön, de szerencsére fölé fejelt a vendégek támadója.
6'
Újabb Hali-ziccer: ezúttal a jobb szélen indul meg Borvető, betör a 16-oson belülre, éles szögből leadott lövését azonban bravúrral szögletre menti Oroszi.
9'
Németh Márió jobb oldali szögletét kifejelik, Biró szedi össze, majd egy igazítás után fölé bombázza 20 méterről.
11'
Oroszi már a második ziccert hárítja: Rácz kapott jó indítást a bal oldalon, már csak a kapusunkkal állt szemben, aki azonban remekül lépett ki a kapujából és elakadt benne a közelről leadott próbálkozás.
14'
Németh újabb szögletét a védők az égbe fejelik, a berobbanó Fótyik ismétel, ám középre megy a fejes, íyg Mursits megfogja.
16'
Ezúttal szabadrúgást tekert középre Németh, amelyet Vaszicsku Gergő fejelt nem sokkal a jobb oldali kapufa mellé.
20'
Szép szombathelyi labdajáratás végén Rácz fordult kapura és lőtt félfordulatból nem sokkal fölé.
22'
Biró gyűjtött be egy labdát a hosszú oldalon, kicselezett két embert a 16-oson belül, mielőtt azonban lőhetett, vagy centerezhetett volna, földre vitték, a játékvezető nem látott szabálytalanságot...
25'
Saját térfélen adunk el egy labdát, Borvető azonban szerencsére Vaszicsku szorításában laposan a hosszú sarok mellé lő 14 méterről.
28'
Soltész ütközik a 16-os bal sarka előtt Molnárral, veszélyes helyről végezhet el szabadrúgást a Hali.
30'
Rácz beívelését Csonka fejeli fölé 7 méterről.
32'
Egy nagyszerű támadás végén Németh ugratta ki Horváthot a bal oldalon, akinek beadását Tischler elől az utolsó pillanatban vágja ki Devecseri az ötösön belül.
33'
Rácz csúszik oda Oláhnak, a szombathelyi csapatkapitány kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
36'
Jagodics téveszt ütemet és lép oda későn Vanja Zvekanovnak, első szabálytalanságáért sárgát kap játékosunk...
Sárga lap
40'
Bakti húz el szépen a jobb szélen, mély azonban a beívelés és Mursits lehúzza Tischler elől.
43'
Most a jobb szélről érkezik veszélyes centerezés Tischler irányába, ezt Devecseri vágja ki szögletre.
45'
Nincs hosszabbítás, gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Haladás kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Három helyen is változtattunk a szünetben: Tischler, Biró és Vaszicsku maradt az öltözőben, Csonka András, Kalmár Olivér és Fekete Máté érkezett a helyükre.
Csere
47'
Oroszi-bravúrral indul a játékrész: Horváth Rajmund lépett ki a leshatáron a jobb oldalon, majd került ziccerbe, kapusunk azonban már harmadszor mentette meg csapatunkat a góltól, a rövid oldalon maradva szögletre tolta a közeli löketet.
49'
Egy létszámfölényes kontra végén Csonka lőtt 19-ről, a kapu jobb oldalába tartó kísérletet Mursits ütötte oldalra.
51'
Németh jobb oldali szögletére Jagodics érkezik üresen középen, ám a csapatkapitányi karszalagot Vaszicskutól megkapó hátvédünk sajnos mellé fejeli a nagy lehetőséget.
52'
VEZETÜNK!! Kalmárt lerántani sem tudják a bal szélen, lerázza magát a védőjéről majd bead, a labda Csonkához kerül, aki egy higgadt csel után 13 méterről védhetetlenül bombáz a rövid felső sarokba!
BMTE gól!
54'
Harcias labdaszerzés után Bakti tör be a 16-oson belül, Devecseri a földre viszi, a játékvezető azonban ezúttal sem lát szabálytalanságot...
56'
Csonka majdnem duplázik: gyors kontra végén Horváth passzol hozzá a bal oldali alapvonal előtt, középpályásunk mögé jön a labda, aki nagyszerű megoldást választva, sarokkal húzza kapura, centikkel a jobb oldali kapufa mellé megy a próbálkozás.
60'
Borvető tart rá Fótyik lábára, sárga lap a vendégek támadójának.
Sárga lap
61'
Három helyen változtatnak a szombathelyiek: Borvető, Horváth és Rácz le, Cserni, Doktorics, Katona be.
Csere
63'
Cserélünk: Németh Márió helyett Kovács Dávid a pályán.
Csere
65'
Csilus sípszó előtt végez el egy szabadrúgást, sárga lap ez is.
Sárga lap
66'
Változtat a Haladás is: Csilus helyett Tóth Máté jön az utolsó szűk 25 percre.
Csere
70'
Csernik cselezget majd próbál eljátszani egy büntetőt, a játékvezető sárga lappal "díjazza" az alakítást.
Sárga lap
74'
Utolsó cserelehetőségünket is kihasználjuk: Bakti számára ér véget a mérkőzés, Vasvári Zoltán váltja.
Csere
76'
Így tesznek a vendégek is: Bolla jön le, Bosnjak érkezik a helyére.
Csere
80'
Kovács Dávidot buktatják a 16-oson belül, a játékvezető szerint azonban csapatkapitányunk előbb könyökkel ért labdába, így szabadrúgás kifelé.
82'
Létszámfölényben vezethetünk kontrát, ám hosszú Horváth centerezése, Kovács és Vasvári is lemarad róla középen.
84'
Itt volt a meccslabda... Csonka Bonifác elenged egy mélynek hitt beadást, amely így ziccerben Horváth Olivérhez kerül, játékosunk azonban a felső lécet trafálja telibe...
90'
Három perc a ráadás a meccs végén.
90' + 2'
Ott tartjuk a labdát a szombathelyi szögletzászlónál, nincs lehetősége a Halinak a hosszabbításban egyelőre.
90' + 3'
ITT A VÉGE!!! 1-0-ra nyertünk, így győzelemmel hangoltunk a szerdai kupadöntőre!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
34. forduló
2023 április 26.
ETO FC GyőrETO FC Győr
1
1
Budafoki MTE
ETO Stadion

1–1 (0–0)

Győr, ETO Stadion, 150 néző. Vezette: Gaál Ákos (Kóbor Péter, Szabó Dániel)
ETO: Fadgyas – Deákovits (Óvári Zs., 69.), Fodor F., Keresztes K. (Urblík N., 22.), Csontos D. – Kiss M. (Tuboly, a szünetben), Toma Gy. (Vitális M., 56.), Kiss B. – Borsos F. (Huszár M., a szünetben), Szendrei Á., Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz
BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Nándori B., Fótyik D., Jagodics M. – Kalmár O. (Horváth O., 86.), Oláh B., Adorján K., Németh M. (Soltész I., a szünetben), Csonka A. – Beke P. (Bakti B., 78.), Vasvári Z. (Bíró M., 68.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Szendrei Á. (81.), ill. Beke P. (47.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga hétközi, 34. fordulójában az ETO FC Győr otthonában lép pályára. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Jagodics M. (C), Nándori B. - Kalmár O., Oláh B., Adorján K., Németh M., Csonka A. - Vasvári Z., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I., Margitics A., Györgyi A., Horváth O., Tischler P., Biró M., Bakti B., Soltész I., Fekete M., Sós M., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak összeállítása: Fadgyas T. - Deákovits R., Fodor F., Keresztes K., Csontos D. - Toma Gy., Kiss M., Kiss B., Lacza A. - Szendrei Á., Borsos F.
A mérkőzést Gaál Szabolcs vezeti majd, asszisztensei Kóbor Péter és Szabó Dániel lesznek.
1'
Szokásos, piros-fekete mezében játszó csapatunk kezdte a meccset, a hazaiak tiszta fehérben futballoznak.
Sípszó
2'
Egy balról érkező beívelést Szendrei fejel jócskán a kapunk mellé/fölé.
5'
Beke indult meg a hazai térfélen, majd 20 méterről lőtt, a középre tartó kísérlet azonban nem okozott gondot Fadgyasnak.
7'
Ezúttal Csonka ad jó labdát Bekének a jobb szélen, aki betör a 16-oson belülre, ám egy védő szorításában Fadgyas kezébe emel.
12'
Németh Márió jobb oldali szögletét kifejelik, a kipattanót Csonka szedi össze, majd lövi a győri kapu mellé 19 méterről.
14'
Az eddigi legveszélyesebb helyzet a miénk: a ritmust váltó Bekét két ember szereli együttes erővel a kaputól 25 méterre, a labda viszont Vasvárihoz kerül, aki egy igazítás után centikkel lő a jobb felső sarok mellé...
17'
Megint Csonka szerel nagyszerűen, majd Bekét szökteti a jobb szélen, akinek lapos centerezéséről épphogy lemarad a hosszún érkező Vasvári.
20'
Keresztes marad lent a füvön, senki nem bántotta, alighanem meghúzódott a hazaiak játékosa, ápolás miatt áll a játék.
Ápolás
22'
Keresztes nem tudja folytatni, Urblík Norbert érkezik a helyére
Csere
25'
Túlvagyunk a félidő felén, nálunk van többet a labda, mi irányítjuk a játékot, Csonka András pedig kiemelkedik a mezőnyből, elképesztő munkát végez, rengeteg párharcot nyert meg és sok labdát szerzett, amelyekből építkezhetünk.
26'
Újabb nagy helyzetünk marad ki: Kalmár ível középre balról, Beke érkezik, ám 7 méterről, kapásból a kapu mellé belsőz.
31'
Adorján Krisztián kapja a meccs első sárga lapját, elkésve lépett oda Kissnek a félpályánál. Mivel ez középpályásunk 10. figyelmeztetése a szezonban, szombaton, a Haladás elleni meccsen biztosan nem számíthatunk rá.
Sárga lap
35'
Itt az újabb ziccer: Oláh ugratja ki nagyszerűen Vasvárit a 16-oson belül, akinek belelépnek a lövésébe az ötösön belül, így az oldalhálóban köt ki a labda. A szögletet tisztázza a hazai védelem.
39'
Kiss Bence szépen alakított ki magának lövőhelyzetet a 16-oson belül, ám próbálkozását Jagodics Márk becsúszva blokkolja.
43'
Deákovics is besárgul, csúnyán tartott rá Fótyik lábára, akit ápolni is kell ,de szerencsére folytatja. Az eset után tömegjelenet alakult ki a játékosok között, amelynek végén Kalmár Olivért is figyelmeztette a játékvezető.
Sárga lap
44'
Fótyik is besárgul, Borsos Filipet rúgta fel.
Sárga lap
45'
2 perc a ráadás az első játékrész végén.
45' + 2'
Nem történt említésre méltó esemény a hosszabbításban, így gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, az ETO kezdte a második játékrészt.
Sípszó
46'
Mindkét csapat változtatott a szünetben: nálunk Soltész István érkezett Németh Márió helyére, a hazaiaknál Kiss Mátét Tuboly, Borsost pedig Huszár váltja
Csere
47'
VEZETÜNK!!! Ennél jobb kezdést nehéz lett volna elképzelni... Szép labdajáratás után Oláh rázza le magáról a védőjét a bal oldali alapvonalnál, majd a második hullámban érkező Bekéhez passzol, aki egy igazítás után 10 méterről védhetetlenül bombáz a kapuba.
BMTE gól!
51'
Próbál magasabb sebességi fokozatba kapcsolni a győri csapat, az imént Csonka mentett szögletre a hosszún érkezők elől, majd egy balról érkező, középen megpattanó labdát kellett megfognia Gundelnek.
54'
Újabb hazai csere: Toma le, Vitális be.
Csere
57'
Agresszívan letámadunk a hazai térfélen, amelynek Adorján révén labdaszerzés a jutalma, aki Bekéhez passzolt, támadónk pedig ezúttal távolról próbálkozik lövéssel, sajnos most célt tévesztett.
59'
Itt az első hazai ziccer és Gundel-Takács bravúr: Huszár marad üresen egy kontra végén a hosszú oldalon, már csak kapusunkkal áll szemben, aki viszont hatalmasat véd a hazai támadó 10 méteres lövését követően!
65'
Változtatunk mi is, a nagyot küzdő, első meccsét kezdőként játszó Vasvárit Biró Márk váltja.
Csere
69'
Csontos lő messziről, erő van a próbálkozásban, pontosság szerencsére nincs, így jócskán mellé megy a kísérlet.
70'
Az utolsó hazai csere: Deákovits helyére Óvári jön az utolsó bő 20 percre.
Csere
71'
Óvári rögtön megdolgoztatja Gundelt, a 16-os jobb sarkáról teker a hosszú sarok felé, kapusunk azonban látványos vetődéssel szögletre tolja a labdát.
74'
Csonka tör be a 16-oson belülre, ám az utolsó pillanatban szerelik, de visszapattan rá a labda, Fadgyast így meglepi, de nagy nehezen megfogja.
77'
A meccs eddigi egyetlen gólszerzője, Beke is elhagyja a pályát, Bakti Balázs váltja támadónkat.
Csere
79'
Soltész kap jó labdát Adorjántól, majd távolról tüzel, jócskán mellé.
81'
Egyenlít az ETO: egy hosszú centerezést Óvári szed össze a hosszú oldalon, majd az alapvonalról középre játssza a labdát, a Gundel előtt álló Szendrei pedig a kapunkba kotorja...
gól
85'
Cserélünk még egyet: az utolsó percekre Kalmár Olivért Horváth Olivér váltja.
Csere
90'
Három perc a ráadás a meccs végén.
90' + 1'
Kiss Bence és Jagodics Márk akaszkodik össze, mindketten sárga lapot kapnak.
Sárga lap
90' + 3'
Itt a vége, a helyzetek és a játék képe alapján inkább két pontot veszítettünk, mintsem egyet szereztünk volna Győrben.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
33. forduló
2023 április 23.
Budafoki MTEBudafoki MTE
0
0
Nyíregyháza Spartacus FC
Budafoki MTE Sporttelep

0–0

Promontor utca, 500 néző. Vezette: Bana Gergely (Máyer Gábor, Kiss Balázs)

BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Kalmár O., Vaszicsku G., Jagodics M. – Horváth O. (Takács R., 84.), Oláh B. (Nándori B., a szünetben), Adorján K., Soltész I., Csonka A. – Kovács D. (Németh M., 69.), Sós M. (Vasvári Z., 58.). Vezetőedző: Mátyus János.
NYÍREGYHÁZA: Hegedüs L. – Farkas B. (Pataki, 82.), Gengeliczki, Baki, Nagy B. – Sigér Á., Pekár (Szerető, 76.), Vass P. (Kiss Á., 82.), Pantovics (Kovácsréti, 61.) – Adamcsek (Gresó, 61.), Novák Cs. Sportigazgató: Fekete Tivadar.

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a mai napon, a Merkntil Bank Liga 33. fordulójában a Nyíregyháza együttesét fogadja. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
A Csákvár elleni bajnokin sajnos Beke Péter és Fótyik Dominik is megkapta ötödik sárga lapját, így nélkülük indulunk ma harcba, méghozzá ezzel a kezdővel: Gundel-Takács B. – Kalmár O., Vaszicsku G., Jagodics M. – Horváth O., Oláh B., Adorján K., Soltész I., Csonka A. – Kovács D. (C), Sós M.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Vasvári Z., Németh M., Takács R., Tischler P., Fekete M., Horváth B.
Íme, a vendégek összeállítása: Hegedűs L. – Farkas B., Gengeliczki G., Baki Á., Nagy B. – Sigér Á., Pekár L., Vass P., Pantovic N. – Adamcsek M., Novák Cs.
A találkozó játékvezetője Bana Gergely lesz majd, asszisztensei Máyer Gábor és Kiss Balázs.
1'
A tiszta fehérben játszó vendégek kezdték a mérkőzést, csapatunk szokásos, piros-fekete felszerelésében futballozik ma
Sípszó
2'
A Nyíregyházáé az első veszélyes helyzet: Pekár szögletét Novák senkitől sem zavartatva fejeli el 6 méterről, szerencsére a kapunk fölé.
5'
Már a harmadik kemény faultot fújja le nyíregyházi részről a játékvezető, lapot azonban egyik alkalommal sem adott...
8'
Horváth Olivér balról érkező beadását kifejelik, amelyet Adorján szed össze, ám az átvétel után sajnos fölé bombáz.
12'
Pekár éles szögből próbált kapura lőni egy szabadrúgást, a sorfalról azonban levágódott, majd a jobb oldali ismétlést Gundel-Takács Bence húzta le.
14'
Horváth indult meg szépen a bal szélen, két embert is kicselezett, ám lövés helyett 17-ről inkább passzolt, amely után már nem alakult ki veszély a vendégek kapuja előtt.
20'
Agresszívan letámadnak a vendégek, érezhető rajtuk, hogy az életükért harcolnak, de a védelmünk és Gundel-Takács egyelőre hatástalanítja a beíveléseket.
25'
Az utóbbi percekben mezőnyben zajlik a játék, nem forogtak veszélyben a kapuk.
26'
Vaszicsku jobb oldali, óriási bedobását az utolsó pillanatban kaparintja meg Hegedűs a középen érkező Adorján elől.
29'
Egy veszélyes kontra végén Pantovic bal oldali lapos centerezéséről marad le centikkel az ötösnél Adamcsek.
32'
Két hatalmas helyzetünk is volt gyors egymásutánban: előbb Horváth Olivér tekerését tolta ki a jobb felső sarokból hatalmas bravúrral Hegedűs, aki néhány másodperccel később Adorján közeli fejesét is hárította.
34'
Helyzetre helyzettel, sőt kapufával válaszol a Szpari: Pekár megint éles szögből lőtt kapura a bal szélről egy szabadrúgást, az életerős löket a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.
37'
Soltész indul meg egy jó ritmusváltást követően az ellenfél térfelén, Sikér lerántja, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
38'
Kovács Dávid íveli középre a szabadot, Vaszicsku érkezik a hosszún és fölé/mellé fejel, ráadásul lesről.
40'
Kovács Dávid is sárgát kap, első faultja után figyelmezteti a játékvezető, amely az ellenfél 16-osánál történt...
42'
Vaszicsku nyer párharcot Adamcsek ellen és tisztáz előle, a vendégek támadója nagyot kiabál az esetnél, ez pedig a jelek szerint szabadrúgást ér, mert nem tűnt szabálytalannak az eset...
44'
Szemre is tetszetős akciót vezettünk, Kovács indult meg a félpályánál majd nagyszerűen kényszerítőzött Sóssal, mielőtt csapatkapitányunk a beinduló Soltészhoz passzolt volna, aki azonban milliméterekkel lemarad centerezésről.
45'
Egy perc a ráadás.
45' + 1'
Pekár szöglete egy nyíregyházi játékosról pattan az alapvonalon túlra, a játékvezető pedig lefújja a félidőt.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második játékrészt.
Sípszó
46'
Egyet cseréltünk a szünetben: a nagyszerűen játszó Oláh Bálintot Nándori Botond váltja.
Csere
47'
Csonka rúgta meg az oldalvonalnál Pantovicot, hátvédünk is besárgul.
Sárga lap
49'
Kovácsot rántja vissza 25 méterre a kaputól Gengeliczki, láttunk már ilyenért kiállítást, de most ez is csak sárga lap...
Sárga lap
52'
Szétszakadt a pálya, az utóbbi percekben átrohannak egymáson a csapatok, a vendégek továbbra is magasan támadnak le, így viszont a kontrákból nekünk is van lehetőségünk, hól azonban továbbra sincs.
55'
Pantovic ütközik Adorjánnal, ápolni kell a vendégek játékosát.
Ápolás
56'
Kihasználjuk, hogy áll a játék és újból cserélünk: Sós helyét Vasvári Zoltán veszi át.
Csere
61'
Kettőscsere a vendégeknél: Pantovic és Adamcsek jön le, Gresó és Kovácsréti érkezik.
Csere
62'
Vasvári a 16-oson belül három ember között tartja meg a labdát remekül, majd elesik, a játékvezető sárga lapot ad támadónknak, szerinte ugyanis csak eljátszotta a szabálytalanságot...
Sárga lap
65'
Novák Csanád fordul kapura, de jócskán fölé megy 20 méterről leadott próbálkozása.
66'
Hatalmas ziccert hagynak ki a vendégek, Kovácsréti lendületből vezette Jagodicsra a labdát, aki a 16-oson belül nem akarta bántani, így elment a vendégek csereembere hátvédünk mellett, ám óriási gólt akart rúgni és 6 méterről fölé/mellé bombázta az óriási lehetőséget.
68'
A túloldalon Horváth Olivér is megveri emberét a balszélen, majd betör a 16-oson belülre, ám az ő lövése is fölé megy.
69'
Mátyus János ismét változtat: Németh Márió váltja Kovács Dávidot. A csapatkapitányi karszalagot Vaszicsku veszi át.
Csere
71'
Egy balról érkező beadást Pekár fejel mellé 10 méterre a kapunktól.
73'
Most már nekünk is van kapufánk: Horváth és Németh tökéletesen egyérintőzik a bal szélen, utóbb laposan a hosszún üresen érkező Csonkához passzol, aki azonban a felső lécre bombázza az ajtó-ablak lehetőséget 8 méterről...
75'
Újabb vendég csere: Pekár le, Szerető be.
Csere
79'
Németh Márió ugrik fel fejelni, a játékvezető szerint könyökölt is közben, ez is sárga lap...
Sárga lap
81'
Kalmár Olivér is sárgát kap, majd nem sokkal később a vendégeknél Novák Csanád is. Nem spórol a lapokkal a sporttárs...
Sárga lap
84'
Cserék mindkét oldalon: nálunk Horváth Olivért váltja Takács Ronald, míg a vendégeknél Patak és Kiss jön Vass és Farkas helyett.
85'
Gyors kontra végén Takács rögtön helyzetbe is kerül, ám szögletre blokkolják a 9 méterről leadott, ígéretes lövését.
89'
Kiss Ákos is sárgát kap, a meginduló Takácsot rántotta le.
Sárga lap
90'
3 perc a ráadás a meccs végén.
90' + 3'
Itt a vége, gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
32. forduló
2023 április 16.
Aqvital FC CsákvárAqvital FC Csákvár
0
1
Budafoki MTE
Tersztyánszky Ödön Sportközpont

0–1 (0–0)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Szécsényi István, Kiss Balázs)
CSÁKVÁR: Zelizi – Murka, Vaskó, Karacs, Körmendi – Magyar Zs. (Ominger, 64.), Posztobányi (Alaxai, 76.), Kocsis D. (Gazdag, 64.) – Torvund (Tamás N., 76.), Fejős (Hornyák, 64.), Baracskai. Vezetőedző: Tóth Balázs
BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Nándori B. (Adorján K., 69.), Jagodics M., Fótyik D. – Csonka A., Soltész I. (Kovács D., 56.), Oláh B., Kalmár O. – Beke P. (Takács R, 81.), Bakti B. (Bíró M., 56.), Horváth O. (Vaszicsku G., 81.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Oláh B. (70.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában az Aqvital FC Csákvár otthonában vendégeskedik. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János három helyen változtatott kezdőcsapaton a csütörtöki, DVTK elleni mérkőzéshez képest: Adorján Krisztián, Németh Márió és Biró Márk helyett Oláh Bálint, Csonka András és Bakti Balázs került be csapatunkba: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Nándori B. – Kalmár O., Oláh B., Bakti B., Soltész I., Csonka A. – Horváth O., Beke P.
Íme a cserejátékosok: Oroszi I. (K), Margitics A., Györgyi A., Kovács D., Vasvári Z., Németh M., Takács R., Adorján K., Tischler P., Biró M., Sós M., Vaszicsku G.
A hazaiak összeállítása: Zelei P. – Körmendi K., Vaskó T., Karacs D., Murka B. – Baracskai R. (C), Posztobányi P., Magyar Zs., Kocsis D., Torvund A. – Fejős Á.
A mérkőzés játékvezetője Zimmermann Márió lesz majd, asszisztensei Szécsényi István és Kiss Balázs.
1'
Mi kezdtük a találkozót, tiszta fehérben játszunk ma, míg a hazaiak világoskék szerelésben futballoznak.
Sípszó
2'
Csonkát löki meg hátulról Karacs a 16-os jobb oldala előtt, ígéretes helyről végezhetünk el szabadrúgást.
3'
Trükkös pontrúgás után Bakti kicsiben leadja Bekének, aki élesen középre lövi, de a hosszún érkező Oláh centikkel lemarad a centerezésről.
4'
Soltész vállalkozik lövésre 24 méterről, jócskán mellé száll a próbálkozás.
8'
Itt az első csákvári lehetőség: Torvund ment el a jobb oldalon Kalmár mellett, majd éles szögből a rövid sarkot vette célba, Gundel-Takács azonban a helyén volt és hárított.
13'
Magasan letámadva hibára késztetjük a hazai védelmet, Oláh Bálint Horváthoz passzol, akinek centerezése sajnos nem jut el Bekéhez, tisztáznak a csákváriak.
17'
Kalmár megy el harciasan a bal oldalon, majd a középen álló Bekéhez passzol, akinek ígéretes, 15 méteres lövését sajnos Vaskó blokkolja.
19'
Horváth Olivér a 16-os jobb sarkáról lő kapura egy szabadrúgást Zeliziről kijön, de végül összeszedi a kipattanót a berobbanó -Beke elől.
23'
Ritkán látott jelenet: egy párharc után kidurrant a meccslabda...
30'
Az utóbbi percekben mezőnyben gyűrik egymást a csapatok.
31'
Ez hihetetlen mi maradt ki... Jagodics tanári keresztlabdát ad Horváthnak, aki már az átvétellel megveri a bal szélen avédőjét, majd tökéletesen passzol középre a hosszún üresen érkező Bekéhez, aki viszont öt méterről az üres kapu fölé lő...
33'
Majdnem megbüntették a hazaiak a kimaradó ziccert: Murka maradt teljesen üresen a kapunk eléterében, de szerencsére mellé fejelte Torvund jobbról érkező beadását.
38'
Fótyik kapja a meccs első sárga lapját, Körmendinek csúszott oda rossz ütemben a térfelünk közepén.
Sárga lap
45'
Nem történt említésre méltó esemény a félidő hajrájában, hosszabbítás sincs, gól nélküli állással mennek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a hazaiak kezdték a második félidőt.
Sípszó
47'
Bakti is besárgul, a félpályánál követett el szabálytalanságot.
Sárga lap
51'
Oláh Bálint csúszik oda az ellenfél 16-osának előterében Kocsisnak, ápolni kell a hazai játékost, középpályásunk pedig sárga lapot kap.
Sárga lap
53'
Megint egy párharc, megint egy kidurranó labda... Érdekesek ezek a csákvári játékszerek.
56'
Kettőt cserélünk: Bakti Balázst Biro Márk, Soltész Istvánt Kovács Dávid váltja.
Csere
58'
Kovács egyből majdnem gólpasszt ad a jobb oldalról Horváthnak, aki elől az utolsó utáni pillanatban mentettek szögletre a hosszú kapufánál.
60'
Beke indult be a védelem mögé a bal szélen Horváth pörgetése után, a tőle megszokott módon befelé cselezte magát, ám a lövésre nem maradt igazán ereje, így Zelizi könnyedén hárított
64'
Hármat cserélnek a hazaiak: Kocsis, Magyar és Fejős jön le, Hornyák, Gazdag és Ominger érkezik.
Csere
65'
Posztobányi vállalkozik lövésre 25-ről, nem sokkal zúg el a labda a jobb felső sarok fölött.
69'
Cserélünk mi is: Nándori Botond helyére Adorján Krisztián érkezik.
Csere
70'
VEZETÜNK!!! Kovács lő élesen középre egy szabadrúgást a bal szélről, Zelizi óriásit véd a röviden, a kipattanót viszont mi szerezzük meg és Oláh Bálint közelről a kapuba lő!
BMTE gól!
75'
Újabb hazai cserék: Posztobányit Alaxai Áron, Torvundot Tamás Nándor váltja.
Csere
77'
Beke Péter is sárgát kap, sípszó utáni labdaelrúgásért...
Sárga lap
79'
Most Beke harcol ki lapot, ígéretes helyzetben buktatja Alaxai.
Sárga lap
80'
A szabadrúgást Oláh mellel maga elé teszi a 16-oson belül, majd csatárokat megszégyenítő módon fordul kapura, Zelizi nagy bravúrral ment szögletre a rövid saroknál.
81'
Kihasználjuk utolsó cseréinket is: Beke és Horváth helyére Takács Ronald és Vaszicsku Gergő érkezik.
Csere
85'
Mindent egy lapra feltéve támadnak a hazaiak, de egyelőre jól álljuk a rohamokat!
90'
Három perc a ráadás a meccs végén!
90' + 3'
Itt a vége, Oláh Bálint találata rendkívül fontos három pontot jelent csapatunknak, legyőztük a Csákvárt!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
31. forduló
2023 április 13.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
2
DVTK
Budafoki MTE Sporttelep

1–2 (0–0)

Budafok, Promontor utca, 650 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Garai Péter, Kóbor Péter)
BMTE: Gundel-Takács B. – Bíró M. (Bakti B., a szünetben), Nándori B., Jagodics M., Fótyik D., Kalmár O. – Adorján K. (Tischler P., 92.), Soltész I. – Németh M. (Csonka A., a szünetben) – Beke P. (Takács R., 84.), Horváth O. (Oláh B., 65.) Vezetőedző: Mátyus János
DVTK: Danilovics – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Bokros – Holdampf – Koman (Jurek, 59.), Bényei Á. (Bertus, 79.), Lőrinczy (Cseke, 71.) – Lukács D., Obounet (Könyves, 59.). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej
Gólszerző: Beke P. (66.), ill. Jurek (73.), Lukács D. (91.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a listavezető DVTK együttesét fogadja. Kövesség velünk a találkozó legfontosabb eseményeit!
Beke Péter és Nándori Botond sérülését követően ismét hadra fogható, mindketten a kezdőben kaptak helyet: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Nándori B. – Kalmár O., Adorján K., Németh M., Soltész I., Biró M. – Horváth O., Beke P.
Íme, a cseréink: Oroszi I. (K), Margitics A., Csonka A., Kovács D., Vasvári Z., Takács R., Tischler P., Bakti B., Fekete M., Oláh B., Sós M., Vaszicsku G.
A vendégek kezdője: Danilovics – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Bokros – Holdampf – Koman, Bényei Á., Lőrinczy, – Lukács D., Obounet.
A mérkőzést Zierkelbach Péter vezeti majd, asszisztensei Garai Péter és Kóbor Péter lesznek.
1'
A tiszta fehérben játszó vendégek kezdték a találkozót, mi szokásos, piros-fekete szerelésünkben futballozunk ma.
Sípszó
2'
Németh Márió szabadrúgására Fótyik érkezett középen, 10 méteres fejesét azonban magabiztosan fogja Danilovic.
5'
Obounet lőtt éles szögből a 16-os bal oldaláról, Gundel-Takács Bence könnyedén fogja a próbálkozást.
8'
Lukács húzza meg a bal szélen, Kalmár lerántani sem tudja, de szerencsére pontatlan a beadás, így a visszazáró védelmünk tisztázni tud középen.
13'
Többet van a labda a diósgyőrieknél, de helyzetekben nem mutatkozik meg a fölényük, egyelőre tökéletesen lezárjuk a területeket.
15'
Az első ziccer viszont a vendégeké: Lőrinczy ívelt középre a jobb szélről egy szabadrúgást, Bárdosról középen mindenki lemarad, de szerencsére az ötös vonaláról fölé/mellé belsőz.
16'
Bekét tarolja le a félpályánál Holdampf, de előnyszabály, mert Horváth elviszi a labdát a bal oldalon, majd laposan Németh Márióhoz centerez, aki 17 méterről nem sokkal lő a bal oldali kapufa mellé. A vendégek csapatkapitánya utólag sárga lapot kapott.
Sárga lap
17'
Biró Márk is besárgul, Bokros Szilárdot rúgta meg hátulról.
Sárga lap
22'
Bokros ütközi le a megiramodó Bekét a félpályánál, ő is sárga lapot kap.
Sárga lap
25'
Koman Vladimir marad lent egy párharcot követően, ápolni kell a vendégek játékosát, áll a játék, de a jelek szerint folytatja majd.
Ápolás
29'
Nem vették komolyan a jobb oldalon meginduló Horváthot, aki egy ideig zavartalanul vezette a labdát a diósgyőri térfélen, majd nagyjából 25 méterről kapura lőtt, Danilovic azonban hárította az életerős löketet.
33'
Beke lőtt kapura egy szabadrúgást jó 30-ról, ebben is volt erő, de sajnos középre ment, így Danilovic ezt is megfogja.
38'
Holdampf lő kapásból, 18 méterről egy szöglet után, de Fótyik önfeláldozóan belevetődik és szögletre blokkol, amelyből nem alakul ki veszély.
42'
Most már nekünk is volt ziccerünk: Biró Márk beadásszerű lövésébe Beke érkezik középen és belepiszkál, 6 méterrel, szemben a kaputól, de sajnos mellé pattog a labda, pedig Danilovic most verve volt...
45'
Egy perc a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Nem történik említésre méltó esemény a ráadásban, gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második játékrészt.
Sípszó
46'
Kettőt cseréltünk a szünetben: Németh Márió és Biró Márk helyett Bakti Balázs és Csonka András érkezett.
Csere
55'
Az első tíz perc eseménytelenül zajlott le, mezőnyben gyűrik egymást a csapatok, nem forogtak veszélyben a kapuk.
58'
Lőrinczy próbálkozik kapura lőni egy 28 méteres szabadrúgást, de a sorfalról levágódik a labda.
60'
Kettős csere a vendégeknél: Koman és Obounet le, Jurek Gábor és Könyves Norbert be.
Csere
61'
Adorján szerez labdát a félpályánál, majd Bekéhez passzol, aki a bal szélről egy szép csel után tüzel, Danilovic azonban leér a rövid alsóba tartó próbálkozásra.
64'
Újabb változtatás nálunk: Horváth Olivért Oláh Bálint váltja.
Csere
66'
VEZETÜNK!!!!! Beke, ki más? Megint a bal szélen kap jó labdát támadónk, aki megtolja a védője mellett, betör a 16-oson belülre, majd laposan a kapu jobb alsó sarkába passzol!
BMTE gól!
72'
Egyenlít a DVTK. Könyves passzol balról Jurekhez, aki állítgatás nélkül, 12 méterről kilövi a bal felső sarkot...
gól
77'
Könyves első lövését blokkolja Csonka, a második viszont már kapura megy, de Gundel-Takács vetődve hárít.
78'
Beke ezúttal a jobb szélen tűnik fel, aki egy Csonkával történt kényszerítő után centikkel lő a felső léc fölé.
79'
Cserélnek a vendégek: Bényei helyett Bertus Lajos a pályán az utolsó, bő 10 percre.
Csere
81'
Cseke jobb oldali beívelését Könyves akrobatikus mozdulattal húzza kapura a 11-espontról, de szerencsére ez is fölé megy.
84'
Mi is cserélünk: a gólszerző Beke Pétert Takács Ronald váltja.
Csere
87'
Bertus 17 méteres, életerős kapáslövését fogja Gundel-Takács.
90'
3 perc a ráadás.
90' + 1'
Hihetetlen, fordít a DVTK... Gundel-Takács Bence hatalmasat hibázik, lefüleli kapusunk passzát Lukács, aki egy igazítás után a kapunkba lő..
gól
90' + 2'
Tischler Patrik jön Adorján helyére.
Csere
90' + 3'
Véget ért a mérkőzés, hihetetlen balszerencsés módon, ezúttal is a hosszabbításban kapunk ki a listavezető Diósgyőrtől.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
30. forduló
2023 április 9.
HR-Rent KozármislenyHR-Rent Kozármisleny
2
0
Budafoki MTE
Kozármislenyi Stadion

2–0 (0–0)

Kozármisleny, 350 néző. Vezette: Katona Balázs (Kulman Tamás, Király Zsolt)
KOZÁRMISLENY: Somogyi – Sági, Várkonyi, Füredi, Turi – Horváth D., Tölgyesi (Nagy E. 69.) – Vogyicska (Kotroczó 75.), Bartha (Gránicz 87.), Vajda (Bor 75.) – Beke (Daru 69.). Vezetőedző: Márton Gábor.
BMTE: Gundel-Takács B. – Bíró M. (Németh M., a szünetben), Jagodics M., Vaszicsku G., Fótyik D. – Csonka A., Adorján K. (Györgyi A., 76.), Soltész I. (Tischler P., 64.), Horváth O. (Kalmár O., a szünetben) – Kovács D. (Oláh B., 64.), Bakti B. Vezetőedző: Mátyus János.
Gólszerzők: Füredi 67., Vajda 74.

Köszöntjük kedves szurkolóinkat, csapatunk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a sereghajtó Kozármisleny otthonában lép pályára. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
A hétközi kupameccsen kisebb sérülést szenvedő Beke Péter és Nándori Botond ezúttal kimaradt keretünkből, Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Horváth O., Fótyik D., Vaszicsku G., Jagodics M., Biró M. – Bakti B., Adorján K., Soltész I., Csonka A. – Kovács D. (C)
Íme a cserejátékosaink: Oroszi I. (K), Horváth A. (K), Margitics A., Györgyi A., Németh M., Tischler P., Kalmár O., Oláh B., Szöllösi G.
Ez pedig a hazaiak összeállítása: Somogyi M. – Sági M., TölgyesiV., Füredi Sz. (C), Turi T – Várkonyi B., Horváth D. – Beke P., Vajda R., Bartha L. – Vajda R.
A találkozót Katona Balázs vezeti majd, asszisztensei Kulman Tamás és Király Zsolt.
1'
Mi kezdtük a találkozót, szokásos, piros-fekete mezünkben játszunk ma, míg a hazaiak kék-fehérben futballoznak.
Sípszó
3'
Miénk az első helyzet, Bakti Balázs lövi be középre a labdát a bal szélről laposan, Kovács Dávid az ötös sarkán belepiszkál, Somogyi azonban bravúrral szögletre ment.
8'
Az első veszélyes hazai támadás: egy jobbról érkező beadást a hosszú oldalon érkező Vajda elől mentett szögletre Biro Márk. A sarokrúgás szerencsére veszélytelen.
15'
Túlvagyunk az első negyedórán, mezőnyben gyűrik egymást a csapatok, a kapuk egyelőre nem igazán forognak veszélyben.
17'
Kozármislenyi lehetőség: egy balról érkező beadást Beke lő a kapu mellé közelről.
19'
Helyzetre helyzettel válaszolunk: Kovács kap remek passzt Jagodicstól szemben a kapuval, 20 méterről, lefordul a védőjéről, majd 16-ról a jobb alsó sarkot veszi célba, Somogyi azonban nagyot védve kitenyereli a próbálkozást.
23'
Horváth Olivér bal oldali beadására nagyon rosszul mozdul ki Somogyi, Csonka csúsztatása azonban centikkel az üres kapu mellé meg...
27'
Bartha kap hosszú indítást, Gundel-Takács azonban remekül él együtt a játékkal és a 16-oson kívül söprögetőket megszégyenítő magabiztossággal tisztáz a rutinos támadó elől.
33'
Vogyicska marad üresen a 16-osunk jobb oldalán, de szerencsére átvétel után méterekkel fölé/mellé bombáz.
37'
Soltész vállalkozik lövésre jó 25 méterről, egy blokkoló játékoson azonban lelassul a labda, így Somogyi könnyen megfogja.
41'
Jagodics parádés keresztlabdája után Horváth a hosszún érkező Kovácsot próbálja megjátszani, csapatkapitányunk elől azonban az utolsó pillanatban ment Füredi.
45'
Nem hosszabbít a játékvezető, kiegyenlített játékrészt követően gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a hazaiak kezdték a második félidőt.
Sípszó
46'
Kettőt cseréltünk a szünetben: Horváth Olivér és Biró Márk helyére Németh Márió és Kalmár Olivér érkezett.
Csere
47'
Vajda lépett ki ziccerben, ám Fótyik beérte, majd blokkolta a hazai támadó 8 méteres lövését.
49'
Csonka bolondította meg a komplett hazai védelme,tm jad Németh-Adorján volt a labda útja, középpályásunk lövését azonban szintén blokkolták.
51'
Ezúttal már Gundel-Takács Bence bravúrjára volt szükségünk: egy balról érkező beadást Várkonyi fejelt közelről kapura, kapusunk azonban hatalmasat védett.
56'
Kalmár ad be nagyszerűen egy jó cselt követően a bal szélről, Kovács érkezik középen, de centikkel lemarad a labdáról.
60'
Beke fejel mellé egy hazai szabadrúgást a 11-espont magasságából.
63'
Ismét cserélünk, ezúttal is kettőt: Kovács Dávid és Soltész István jön le a pályáról, Tischler Patrik és Oláh Bálint érkezik.
Csere
66'
Jagodics buktatja Barthát még éppen a 16-os vonala előtt, hátvédünk sárga lapot kap, a Kozármisleny pedig ígéretes helyről lőhet szabadrúgást.
Sárga lap
68'
Sági lövése levágódik a sorfalról, majd legalább két játékoson középen még megpattan, mielőtt Füred Szabolcshoz kerül szerencsésen, aki 10 méterről a kapunkba lő...
gól
69'
Először változtatnak a hazaiak: Tölgyesit Nagy Erik váltja, Beke helyett pedig Daru Bence jön a pályára.
Csere
74'
Megduplázzák előnyüket a hazaiak: Vajda Roland kap tökéletes labdát két védő között, elviszi Gundel mellett, majd az üres kapuba passzol.
gól
75'
Mindkét edző változtat: nálunk Adorján Krisztiánt váltja Györgyi Arthur, míg a hazaiaknál Vajda és Vogyicska helyére Bor Dávid és Kotroczó Péter áll be.
Csere
80'
Kotroczó jobbról érkező ívelését hárman is várják középen, Csonka azonban tisztázni tud.
85'
Kozármislenyi csere: Bartha le, Gránicz be.
Csere
89'
Nagy Erik kapja az első hazai sárga lapot, Györgyit rúgta fel a kezdőkörben.
Sárga lap
90'
Három perc a ráadás a meccs végén.
90' + 1'
Bor is besárgul, Csonkát buktatta.
Sárga lap
90' + 3'
Oláh és Horváth akaszkodott össze az oldalvonal mellett, amely után tömegjelenet alakult ki a pályán, a két vétkes sárgát kapott.
Sárga lap
90' + 4'
Vége a mérkőzésnek, sajnos a mai napon nem szereztünk pontot.
Sípszó
MOL Magyar Kupa
7. forduló
2023 április 5.
Budafoki MTEBudafoki MTE
3
0
Vasas FC
Budafoki MTE Sporttelep

3–0 (3–0)

Budapest, BMTE-Sporttelep, 2450 néző. Vezette: Farkas Ádám (Becséri Gergely, Szalai Dániel)
BMTE: Gundel-Takács B. – Nándori B. (Vaszicsku G., 71.), Jagodics M., Fótyik D. – Csonka A., Adorján K. (Tischler P., 86.), Kovács D. (Németh M., 60.), Soltész I., Kalmár O. – Bakti B. (Bíró M., 71.), Beke P. (Horváth O., 60.) Vezetőedző: Mátyus János.
VASAS: Dombó – Ódor (Szalai J., 62.), Hegedűs J., Litauszki (Iyinbor, 42.), Silye (Szivacski, 42.) – Urblík, Sztojka D. (Hinora, 42.), Berecz Zs. – Ihrig-Farkas, Zimonyi (Novothny, 56.), Holender. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Beke P. (22., 34., 39.)

Köszöntjük szurkolóinkat, csapatunk ma 20.00 órától a Mol Magyar Kupa elődöntőjében a Vasas együttesét fogadja. Kövessék élő, szöveges tudósításunkkal a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat ma este: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M., Nándori B. – Kalmár O., Soltész I., Kovács D. (C), Adorján K., Csonka A. – Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Margitics A., Györgyi A., Horváth O., Németh M., Takács R., Tischler P., Biró M., Fekete M., Oláh B., Sós M., Vaszicsku G.
Íme a vendégek összeállítása: Dombó D. – Ódor M., Litauszki R., Hegedűs J., Silye E. – Sztojka D., Urblík J., Berecz Zs. (C) – Holender F., Zimonyi D., Ihrig-Farkas S.
A találkozó játékvezetője Farkas Ádám lesz majd, asszisztensei Becséri Gergely és Szalai Dániel.
1'
Mi kezdtük a meccset, szokásos piros-fekete felszerelésünkben játszunk ma, míg a vendégek tiszta fehérben futballoznak.
Sípszó
5'
Beke Péter és Kovács Dávid játszott össze gyönyörűen, Beke elől azonban az utolsó pillanatban mentettek a védők a 11-espont magasságában.
6'
Nándori Botondot buktatja csúnyán Litauszki 25 méterre a Vasas kapujától, gyorsan megvan a meccs első sárga lapja.
Sárga lap
7'
Kovács Dávid a sorfalba bombázza a szabadot.
10'
Soltész Istváné az első budafoki sárga lap, reklamálásért figyelmeztette játékosunkat a játékvezető.
Sárga lap
13'
Egy szöglet után veszélyeztetett a Vasas először, de Berecz fejese fölé száll, ráadásul lökött is a vendégek csapatkapitánya, így szabadrúgás kifelé.
16'
Ez viszont már ziccer volt: Urblík adott be a jobb szélről, Berecz teljesen üresen érkezett középen, de 10 méterről szerencsére a bal kapufa mellé fejelt.
20'
Jagodics szerzett remekül labdát, majd Baktit indította, aki végigvezette a Vasas térfelén, majd 17 méterről tüzelt, Domnó azonban védte a próbálkozást.
22'
VEZETÜNK!!!!!!! Ezúttal Soltész szerzett labdát a Vasas térfelén, majd Baktihoz passzolt, aki remekül játszotta meg Bekét, aki egy higgadt cselt követően 8 méterről kilőtte a bal alsó sarkot!!!
BMTE gól!
25'
Holender tört be a 16-oson belülre, majd éles szögből tüzelt, Gundel-Takács Bence viszont résen volt, és hárított.
31'
Óriási tűzijáték a Vasas kapuja előtt, Dombó Dávid három hatalmas bravúrt is bemutatott másodperceken belül: Soltész kapott remek labdát jobbról Csonkától, 10 méterről leadott löketét óriási reflexszel védte a Vasas kapusa, majd az ismétlést is középpályásunk lőtte rá, ezt előbb lábbal, majd kézzel mentette szögletre Dombó.
35'
OTT A MÁSODIIIIK!!! Beke szerez labdát a jobb szélen, megindul, majd megforgatja Litauszkit, majd 13 méterről a jobb alsó sarokba lő!
BMTE gól!
39'
MESTERHÁRMAS!!!! Kovács ugratja ki Bekét, aki némi szerencsével elviszi a labdát Hegedűs és Dombó mellett, majd öt méterről az üres kapuba passzol!!!
BMTE gól!
42'
Hármat cserél a Vasas a szünet előtt: Litauszki, Silye és Sztojka helyett Szivacski, Hinora és Iyinbor érkezik.
Csere
45'
Egy perc a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Vége az első játékrésznek, egészen hihetetlen, de Beke Péter mesterhármasával, teljesen megérdemelten vezetünk 3-0-ra a szünetben.
Sípszó
46'
Jön a második félidő, amelyet a vendégek kezdtek.
Sípszó
49'
Urblík elé pattan a labda némi szerencsével a 16-osunkon belül, de a Vasas középpályása méterekkel fölé lő.
53'
Mezőnyben zajlik a játék, az utóbbi percek eseménytelenül teltek.
55'
Megint Urblík próbálkozott, ezúttal távolról, most pedig nem fölé, hanem mellé lőtt méterekkel.
57'
Kovács szögletére Fótyik robban be középen, de mellé fejel.
58'
Ihrig-Farkas csúsztat 7 méterről a jobb alsó sarok felé, Gundel azonban leér és megfogja.
60'
Mátyus János is változtat, méghozzá kettőt: a mesterhármast szerző Beke Péter sajnos megsérül, mellette Kovács Dávid hagyja el a pályát, Horváth Olivér és Németh Márió jön a pályára.
Csere
62'
A vendégek utolsó lehetőségüket is kihasználják a változtatásra: Ódor le, Szalai be.
Csere
66'
Nándori is megsérül, ápolásra szorul, aligha fogja folytatni.
Ápolás
69'
A semmiből egy távoli Vasas-bomba, Gundel-Takács azonban látványos vetődéssel szögletre tolja Holender löketét.
71'
Kettős csere nálunk: Nándori helyén Vaszicsku Gergő folytatja, Baktit pedig Biro Márk váltja.
Csere
75'
Ihrig-Farkas fejel az ötös jobb széléről, Gundel azonban ezt is óriási bravúrral tolja ki a léc alól.
80'
Időhúzás miatt Gundel-Takács Bence kap sárga lapot.
Sárga lap
82'
Horváth Olivér lő a kapuba, de sajnos előtte Németh lesen ért labdába, így nincs meg a negyedik budafoki gól.
84'
Fótyik is kap egy sárgát időhúzás miatt.
Sárga lap
87'
Adorján Krisztián helyett Tischler Patrik érkezik a hajrára.
Csere
90'
4 perc a ráadás, a szrukolók pedig rázendítenek a KUPADÖNTŐ! KUAPDÖNTŐ! rigmusra...
90' + 1'
Gundel-Takács véd még egy óriásit, megint egy közeli fejest tol ki a léc alól hatalmas bravúrral.
90' + 4'
ITT A VÉGE, TÖRTÉNELMÜNK SORÁN ELŐSZÖR BEJUTOTTUNK A MAGYAR KUPA DÖNTŐJÉBE!!!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
29. forduló
2023 április 2.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
0
Credobus Mosonmagyaróvár
Budafoki MTE Sporttelep

1–0 (1–0)

Budapest, BMTE-Stadion, 400 néző. Vezette: Horváth Tibor (Kovács Gábor, Nagy Viktor)
BMTE: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Vaszicsku G., Nándori B. (Fekete,66.) – Biró M. (Bakti, szünetben), Soltész I., Adorján K., Kalmár O. (Györgyi, 75.) – Horváth O., Németh M. (Kovács, 70.), Beke P. (Csonka, szünetben) Vezetőedző: Mátyus János.
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich M. – Simita G. , Debreceni A., Papp Sz., Horváth K. – Vuszakovics M. (Korbély, 61.), Végh B., Jasarevic M. (Sajbán, 61.) – Puhtjejev M., Illés D. – Mayer Á. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Beke P. (14.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a Mosonmagyaróvár együttesét fogadja, kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb történéseit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Vaszicsku G. (C), Nándori B. - Kalmár O., Soltész I., Adorján K., Biró M. - Horváth O., Németh M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Margitics A., Györgyi A., Csonka A., Kovács D., Takács R., Tischler P., Bakti B., Fekete M., Oláh B., Sós M.
Íme, a vendégek összeállítása: Heinrich M. - Simita G., Debreceni A., Jasarevic M., Pukhtieiev M. - Horváth K., Vusakovic M., Illés D., Papp Sz. - Mayer Á., Végh B.
A mérkőzés játékvezetője Horváth Tibor lesz majd, asszisztensei Kovács Gábor és Nagy Viktor.
1'
Mi kezdtük a találkozót, szokásos, piros-fekete felszerelésünkben játszunk ma, míg a vendégek tiszta fehérben futballoznak.
Sípszó
6'
Miénk az első komoly lehetőség, Soltész István szerzett labdát a félpályánál, majd Németh Márió indította nagyszerűen a bal szélen Horváth Olivért, aki betört a 16-oson belülre, lövését azonban Heinrich bravúrral szögletre tolta.
10'
Először töltöttek hosszabb időt a térfelünkön a vendégek, de szerencsére két veszélytelen szögletnél többet nem tudtak kihozni ebből az időszakból.
14'
VEZETÜNK!!!! BEKE PÉTER!!!! Kalmár Olivér ugratta ki nagyszerűen támadónkat, aki egy szép csellel becsapta védőjét a 16-oson belül, majd nyolc méterről higgadtan a kapu jobb alsó sarkába gurított.
BMTE gól!
18'
Biró Márk maradt lent egy párharcot követően, ápolásra szorul, mert vérzik a szája, ideiglenesen emberhátrányban vagyunk.
Ápolás
22'
Szerencsére szélső védőnk visszatért a pályára - közben Németh Márió csavart középre a bal szélről egy szabadrúgást, senki nem ért bele középen, így lett igazán veszélyes, de Heinrich ezúttal is bravúrral tolta ki a hosszú sarokból a labdát.
27'
Az utóbbi percekben mezőnyben zajlik a játék, egyik kapu sem forgott veszélyben. Sok a fault viszont, de egyelőre a játékvezető kontrollálja az indulatokat.
31'
Beke távoli szabadrúgása levágódik a blokkról, Adorján ismétlést pedig kivágják a védők.
34'
Büntetőt kaptak a vendégek, Adorján buktatta a 16-oson belül Illést.
35'
GUNDEL-TAKÁCS BENCE MEGFOGJA!!! Végh Bence a kapu jobb oldalába lőtt, kapusunk azonban érezte az irányt és hárította a 11-est!
41'
Felpörgött az iram a hajrára, mindkét oldalon szélről érkező beívelésekkel próbálnak operálni a csapatok, inkább kevesebb, mint több sikerrel...
45'
Említésre méltó esemény már nem történt a játékrész végén, Beke Péter góljának köszöngetően előnnyel mehetünk pihenőre.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a vendégek kezdték a második félidőt.
Sípszó
46'
Mindkét vezetőedző cserélt a szünetben, ráadásul egyaránt kettőt is: nálunk a gólszerző Beke Péter, valamint Bíró Márk hagyta el a pályát, Csonka András és Bakti Balázs állt be, míg a mosoniaknál Pukhtieiev és Illés maradt bent az öltözőben, Nagy Zoárd és Gáncs Botond érkezett a pályára.
Csere
50'
Lemásoljuk az első játékrészt, megint miénk az első nagy helyzet, ráadásul ugyanaz a szereposztás: Németh indítja nagyszerűen Horváthot a bal oldalon, akinek 14 méteres lövése centikkel megy el a bal alsó sarok mellett...
55'
Egy szép támadás végén Csonka ívelését az utolsó pillanatban rúgják el Adorján elől a 16-os vonalán, pedig középpályásunk már nagyon rákészült a lövésre...
61'
Debreceni rúgja meg csúnyán Soltészt a mosoni térfélen, a vendégek védője kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
62'
Supka Attila ismét kettős cserére szánja el magát: Jasarevic és Vukasovic jön le, Sajbán Miklós és Korbély Kristóf érkezik az utolsó szűk félórára.
Csere
65'
Gyors egymásutánban két játékosunkat is ápolni kell, Nándori és Kalmár fájlalja a lábát.
Ápolás
66'
Nándori Botond sajnos nem tudja folytatni, Fekete Máté váltja a védelemben.
Csere
70'
Egy balról érkező szabadrúgást Nagy Zoárd csúsztat nem sokkal a bal oldali kapufa mellé.
71'
Mátyus János ismét cserél: Németh Máriót Kovács Dávid váltja.
Csere
72'
Bakti Balázs három embert csap be a 16-os jobb sarkánál, majd az érkező Soltész elé tálal nagyszerűen, aki sajnos 10 méterről fölé lövi a hatalmas lehetőséget.
74'
Utolsó cserénket is kihasználjuk: Kalmár Olivér le, Györgyi Arthur be.
Csere
90' + 4'
Sajnos egy technikai hiba miatt akadozott közvetítésünk, ami viszont a lényeg: 1-0-ra megnyertük a találkozót!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
28. forduló
2023 március 19.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
2
Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Budafoki MTE Sporttelep

1–2 (1–1)

Budapest, BMTE-Stadion, 450 néző. Vezette: Molnár Attila (Mohos MIlán, Vörös Dániel)
BMTE: Gundel-Takács B. – Margitics A. (Nándori, 55.), Vaszicsku G., Fótyik D. – Biró M. (Vasvári Z., 69.), Adorján, Németh M. (Csonka A., 55.), Soltész I., Kalmár O. (Tischler, 86.) – Bakti (Kovács D., a szünetben), Beke P. Vezetőedző: Mátyus János
SZEGED: Takács J. – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B. – Papp Á., Farkas A. (Bíró B., 90+2.), Szatmári L. (Kundrák, 65.), Szakály D. (Simon Á., 88.), Kővári – Géresi K. (Haruna, 65.), Prosser D. (Gajdos, 65.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Adorján K. (33.) ill. Géresi K. (21.), Nándori B. (83. – öngól)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét fogadja, kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Margitics A., Vaszicsku G. (C), Fótyik D. – Biró M., Adorján K., Németh M., Soltész I., Kalmár O. – Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Horváth A. (K), Nándori B., Györgyi A., Csonka A., Kovács D., Horváth O., Vasvári Z., Tischler P., Fekete M., Sós M.
Íme, a vendégek kezdője: Takács J. (K) – Papp Á., Szilágyi Z., Tóth B., Könczey M. – Szakály D., Kővári R., Szatmári L. – Géresi K., Prosser D.
A mérkőzés játékvezetője Molnár Attila lesz majd, asszisztensként pedig Mohos Milán, valamint Vörös Dániel segíti a munkáját.
1'
Mi kezdtük a találkozót, szokásos piros-fekete felszerelésben futballozunk ma, míg a vendégek tiszta fehérben játszanak.
Sípszó
5'
Eseménytelenül telt el az első öt perc, helyzet egyik kapu előtt sem adódott, egyelőre ismerkednek egymással a csapatok.
6'
Beke Péter bombáz fölé jócskán 24-25 méterről egy szabadrúgást, szemben a kapuval.
10'
Itt volt az első ziccer: Bakti Balázs tartott bent egy labdát, majd tekert középre nagyszerűen a bal szélről, a berobbanó Soltész István azonban sajnos az ötösről fölé fejelt...
12'
Kalmár Olivér blokkol szögletre egy veszélyes beadást, az eset után hátvédünket ápolni kell, de remélhetőleg tudja majd folytatni a játékot.
Ápolás
14'
Kalmár visszatér, újra egyenlő létszámban a csapatok.
20'
Labdát veszítünk a félpályánál, Géresi lecsap rá, lefordul Vaszicskuról, majd egyedül mehet kapura, a kifutó Gundel-Takács Bence mellett pedig a jobb alsó sarokba gurít.
gól
23'
Kis híján rögtön itt az egyenlítés: Németh Márió szögletét Vaszicsku csúsztatja kapura 7 méterről, Takács azonban leér a próbálkozásra.
25'
Németh Márió és Farkas Aurél akaszkodik össze egy párharcot követően, a játékvezető mindkét játékosnak felmutatja a sárga lapot.
Sárga lap
27'
Nem kímélnek minket a szegediek, nagyon sok a durva belépő, a játékvezető pedig sajnos eddig partner a vendégcsapat agresszív stílusában, csak szóban beszéli meg a durvább eseteket a játékosokkal...
29'
Prosserhez pattan vissza egy labda szerencsésen a 16-osunkon belül, de a vendégek támadója kapásból méterekkel fölé/mellé bombáz.
33'
EGYENLÍTÜNK! Vaszicsku nagy bedobására Adorján Krisztián érkezik középen, és védhetetlenül fejel a kapu jobb oldalába!
BMTE gól!
39'
Margitics Andor rúgja meg az alapvonalnál, még a 16-os előtt az egyik szegedit, hátvédünk sárga lapot kap.
Sárga lap
41'
Szakály éles szögből kapura lőtte a szabadrúgást, Gundel kitolta a léc alól.
43'
Bakti indul meg remekül a bal szélen, betör a 16-oson belülre, majd Könczey egyértelműen lerántja játékosunkat, a játékvezető sípja azonban érthetetlen módon néma marad...
44'
Arra azért van ideje, hogy a jogosan reklamáló vezetőedzőnket, Mátyus Jánost sárga lappal figyelmeztesse...
Sárga lap
45'
Egy perc a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Beke ígéretes helyzetben sajnos nem találja el a labdát a kaputól 9 méterre, ez volt az utolsó említésre méltó esemény az első félidőben, szünet.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a szegediek kezdték a második játékrészt.
Sípszó
46'
Egyet cseréltünk a szünetben: Bakti Balázs helyére Kovács Dávid érkezett.
Csere
50'
Az első félidőhöz hasonlóan a második is mezőnyjátékkal indul, helyzet egyik kapunál sem adódott.
54'
A vendégeké az első lehetőség, Papp Áron iramodott meg a jobb szélen, lefutotta a védelmünket, majd 10 méterről a hosszú sarkot vette célba, Gundel azonban hatalmas bravúrral szögletre hárít.
56'
Újabb cserék: Csonka András és Nándori Botond váltja Margitics Andort és Németh Máriót.
Csere
60'
Prosser kap jó labdát a 16-oson belül a leshatáron, ám szerencsére a rövid felső sarok mellé/fölé lövi az ígéretes helyzetet.
65'
Először változtatnak a vendégek, akkor viszont rögtön hármat is: Prosser, Szatmári és Géresi jön le, Gajdos, Kundrák és Haruna érkezik a pályára.
Csere
66'
Könczey vállalkozik lövésre jó 20 méterről, nem sokkal megy el a lapos kísérlet a jobb oldali kapufa mellett.
68'
Mi is változtatunk: Vasvári Zoltán jön Biró Márk helyére.
Csere
72'
Bekét egyszer véleményes körülmények között, majd fél perccel később teljesen egyértelműen buktatják a büntetőterületen belül, a játékvezető ezúttal sem ítél 11-est...
75'
Adorján lő kapásból egy szöglet után nem sokkal a kapu mellé 17 méterről.
79'
Vaszicsku újabb nagy bedobását kifejelik, amelyet Csonka bombáz kapura, a labdába belekap Beke, a kövé dermedt Takács mellett azonban centikkel a jobb felső sarok fölött hagyja el a pályát a játékszer..
83'
Ez hihetetlen... Kundrák lapos centerezése megpattan az ötösön belül Nándorin, és Gundel mellett a kapuba csorog...
gól
90'
Három perc a ráadás.
90' + 3'
Mindent megtettünk, de sajnos nem jött össze az egyenlítés. Fájó vereség, minimum egy pontra rászolgáltunk a látottak alapján, de sajnos a mai mérkőzésen nem csak a szegediekkel kellett megküzdenünk...
Sípszó
Merkantil Bank Liga
27. forduló
2023 március 12.
Békéscsaba 1912 ElőreBékéscsaba 1912 Előre
2
2
Budafoki MTE
Békéscsabai Kórház utcai Stadion

2–2 (2–0)

Békéscsaba, 670 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Márkus Péter)
BÉKÉSCSABA: Póser – Puskás G., Albert I., Szabó Cs. (Bora, 14.), Mikló – Hamed (Váradi, 75.), Zvara, Futó (Farkas M., 58.), Fazekas L. – Lukács R. (Máris, 58.), Czékus (Marik S., 75.) Vezetőedző: Brlázs Gábor
BUDAFOK: Gundel-Takács – Fótyik, Jagodics M., Nándori (Horváth O., 58.) – Kalmár O., Adorján, Németh M. (Kovács D., a szünetben), Soltész I., Margitics (Györgyi, 58.) – Sós (Bakti, a szünetben), Beke II P. (Csonka, 81.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Czékus Á. (26., 35.), ill. Soltész I. (68.), Beke P. (79.)
Kiállítva: Jagodics M. (80.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre otthonába látogat, kövessék a találkozó eseményeit élő, szöveges tudósításunkkal! HAJRÁ BUDAFOK!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M., Nándori B. – Kalmár O., Adorján K., Németh M., Soltész I., Margitics A. – Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I., Horváth A., Györgyi A., Csonka A., Kovács D., Horváth O., Vasvári Z., Tischler P., Bakti B., Szöllösi G., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak összeállítása: Póser – Puskás G., Albert I., Szabó Cs., Mikló – Hamed, Kitl M., Futó, Fazekas L. – Lukács R., Czékus.
A mérkőzés játékvezetője Nagy Róbert lesz majd, asszisztensei Punyi Gyula és Márkus Péter.
1'
Mi kezdtük a mérkőzést, csapatunk ezúttal fehér mezben, piros nadrágban és fehér sportszárban futballozik, míg a hazaiak lila-fehérben játszanak.
Sípszó
3'
Miénk az első veszélyes támadás, Soltész István ritmusváltása után a balján érkező Bekéhez passzolt, akinek azonban mély a beadása, korábbi kapusunk, Póser Dániel pedig megkaparintja Sós Máté elől.
7'
Németh Márió szögletére Jagodics Márk érkezik tökéletesen, aki 6 méterről remekül fejel kapura, Póser azonban hatalmas bravúrral hárítja a próbálkozást.
10'
Szabó Csaba ütközik a jobb szélen Sós Mátéval, szabadrúgást kapunk, a hazaiak játékosa viszont megsérült az eset során, csere lesz.
12'
Megvolt az első hazai ziccer is: egy kontra végén Czékus passzolt a középen üresen érkező Hamed Yasinhoz, aki egy átvétel után 15 méterről lőtt, Gundel-Takács Bence azonban bravúrral hárított.
14'
A megsérült Szabó Csabát Bora György váltja
Csere
16'
Túlvagyunk az első negyedórán, egyértelműen mi irányítjuk a mérkőzést, a békéscsabai térfélen zajlik a játék, de hátul is figyelnünk kell, hiszen az imént is bizonyították a hazaiak, a gyors kontráik veszélyt jelenthetnek a kapunkra.
21'
Némi szerencsével Czékus előtt marad a labda a 16-osunkon belül, aki az ötös jobb sarkáról belepiszkál, a kapujából kimozduló Gundelben azonban szerencsére elakad a játékszer.
28'
Megszerezte a vezetést a Békéscsaba. Hamed ment el a bal oldalon, majd laposan centerezett, a középen üresen érkező Czékus pedig közelről a kapuba passzolt.
gól
32'
Megduplázzák előnyüket a hazaiak... Ezúttal a jobb oldalon folyt az akció, Czékus lerázta magáról Kalmárt, majd 8 méterről lőtt, - nem találta el jól a labdát, Gundel-Takács Bence kezén azonban átment a labda és a lába között becsorgott a kapuba...
Merkantil Bank Liga
26. forduló
2023 március 5.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
0
Dorogi FC
Budafoki MTE Sporttelep

1–0 (1–0)

Budapest, Promontor utca, BMTE Sporttelep, 400 néző. Vezette: Jakab Árpád (Mayer Gábor, Varga Gábor)
BMTE: Gundel-Takács – Horgosi (Vaszicsku, 37.), Jagodics M., Fótyik – Bíró M., Nándori, Adorján, Horváth O. (Györgyi, 89.) – Németh Márió (Kalmár O., 65.) – Beke II Péter (Vasvári, 88.), Bakti (Kovács D., a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
DOROGI FC: Molnár Zs. – Kárász, Lénárt, Preklet, Kotula M. (Hesz O., 41.) – Barna G. (Papp Marcell, 60.), Kapornai, Albert Á. (Lustyik, 86.) – Szerencsi (Szedlár, 41.), Szalai J. (Magyari Sz., 86.), Papp Máté. Vezetőedző: Marián Sluka
Gólszerző: Beke P. (7.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a Dorogi FC együttesét fogadja. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Soltész István sárga lapjai miatt eltöltését tölti a mai mérkőzésen, Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Horgosi D. – Horváth O., Németh M., Adorján K., Nándori B., Bíró M. – Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Horváth A. (K), Margitics A., Györgyi A., Kovács D., Vasvári Z., Tischler P., Kalmár O., Sós M., Vaszicsku G.
Íme, a dorogiak összeállítása: Molnár Zs. – Kárász K., Albert Á., Preklet Cs., Kapornai Á. – Papp Máté, Kotula M., Szerencsi M., Barna G. – Szalai J., Tomás L.
A mérkőzés játékvezetője Jakab Árpád lesz majd, asszisztensei Máyer Gábor és ifjabb Varga Gábor.
1'
Mi kezdtük a meccset, szokásos piros-fekete mezünkben futballozunk, míg a dorogiak tiszta fehérben játszanak.
Sípszó
4'
Agresszívan letámadnak a vendégek, már a saját térfelünkön és bár az első percekben többet van náluk a labda, helyzetig nem jutottak.
7'
VEZETÜNK!!! Biro Márk volt harcias az ellenfél 16-osán belül és szerzett labdát két bizonytalankodó védő között, majd a középen érkező Beke Péterhez passzolt, hetek óta nagyszerű formában futballozó támadónk pedig egy szép átvétel után kilőtte a jobb alsó sarkot!
BMTE gól!
11'
A bekapott gól érezhetően visszavetett a dorogiak lelkesedéséből, átvettük a meccs irányítását.
16'
Horváth Olivér húzza meg a bal szélen, majd bead, Bakti Balázs elől azonban az utolsó pillanatban tisztáznak a védők.
20'
Viszonylag eseménytelenül telt az első 20 perc, leszámítva persze Beke Péter gólját, amelynek köszönhetően a hetedi perc óta előnyben futballozunk
23'
Nagy kavarodás a dorogi kapu előtt, amelynek végén Beke emel nem sokkal a vendég kapu fölé.
25'
Bakti és Biro játszik össze szépen a jobb oldalon, majd utóbbi ad be, a hosszún érkező Horváth lövése azonban sajnos Molnár Zsombor kezében köt ki.
27'
Formás támadás végén Beke teker a rövid alsó sarok mellé nagyjából fél méterrel.
29'
Németh Márió szöglete visszakerül középpályásunkhoz, akinek második beadására Nándori Botond érkezik, ám az ötös sarkáról fölé csúsztat.
31'
Ezúttal Bakti és Beke játszott össze nagyszerűen a dorogi 16-oson belül, gólszerzőnk pedig ziccerbe került, ám belevetődtek a lövésbe és szögletre blokkoltak.
33'
Horgosi ment egy meginduló dorogi elől a térfelünkön, de a jelek szerint sajnos belesérült a mozdulatba, ápolni kell hátvédünket és lehet, hogy le is kell cserélni.
Ápolás
36'
Vaszicsku Gergő váltja a megsérülő Horgosit, akinek innen is mielőbbi visszatérést kívánunk a pályára.
Csere
37'
Egy szöglet utáni kipattanót Papp Máté lő kapásból méterekkel a kapunk fölé.
41'
Némileg váratlan, kettőscsere a vendégeknél a szünet előtt: korábbi játékosunk, Kotula Máté és Szerencsi Miklós számára ér véget a találkozó, Hesz Olivér és Szedlár Zoltán érkezik a pályára.
Csere
44'
Egy bal oldali dorogi szabadrúgást követően Vaszicsku a kapu torkából tisztáz szögletre az érkező vendégek elől.
45'
Két perc a ráadás.
45' + 2'
Hatalmas lehetőség maradt ki: öt a kettő ellen vezethettünk ellenakciót, Horváth Olivér lapos centerezését azonban nem találja el jól Beke, így Molnár hárítani tud. Ez volt a játékrész utolsó említésre méltó jelenete, összességében megérdemelten mehetünk egygólos előnnyel a szünetre.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Dorog kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Egyet cseréltünk a szünetben: az egyébként nagyszerűen teljesítő Bakti nem jött ki az öltözőből, Kovács Dávid váltotta fiatal támadónkat.
Csere
49'
Itt volt az első vendég ziccer: egy lapos beadás után Szalai került szembe Gundel-Takács Bencével, kapusunk azonban hatalmas bravúrral védte a 6 méteres, életerős löketet.
54'
Vaszicsku estében kézzel ér a labdát a 16-osunk előterében, sárga lapot kapott hátvédünk, a Dorog pedig ígéretes helyről végezhet el szabadrúgást.
Sárga lap
55'
Kapornai a rövid sarkot veszi célba, Gundel bravúrosan hárít. Nem sokkal később ismét Kapornai lő távolról, ezt a kísérletet, még nagyobb vetődéssel hárítja kapusunk.
59'
Másik korábbi játékosunk, Papp MaBarna Gergőt váltja.rcell is beáll a Dorognál,
Csere
63'
Mi is változtatunk: Németh Márió helyét Kalmár Olivér veszi át.
Csere
67'
Két sárgát is kioszt a játékvezető: Nándorit buktatásért, Jagodics Márkot reklamálásért figyelmezteti.
Sárga lap
69'
Kovács Dávid harcol ki szabadrúgást szemben a kaputól, 17 méterrel. Nagy lehetőség.
71'
Adorján Krisztián a sorfalba bombáz, szöglet, előtte azonban ápolás, nincs jól az eltalált dorogi.
72'
Nándori csúsztat Bekéhez, aki azonban 8 méterről Molnárba lövi az óriási ziccert...
77'
A vendégek csapatkapitánya marad üresen a kapunk előtt egy jobbról érkező beadás után, de szerencsére fölé bólint.
80'
Nándori megy el szépen a jobb szélen, majd laposan ad középre, a röviden érkező Beke elől azonban felszedi a labdát Molnár.
83'
Kalmár fejel össze a félpályánál Kapornaival, mindkét játékos ápolásra szorul.
Ápolás
87'
Lustyik szabadrúgása a sorfalban Fótyikot találja el. Rövid ápolás, de folytatódik a meccs.
87'
Az utolsó cserék: nálunk Beke és Horváth helyett Vasvári Zoltán és Györgyi Arthur érkezik, a vendégeknél Albert és Szalai le, Lustyik és Magyari be.
Csere
90'
4 perc a ráadás a meccs végén.
90' + 5'
Itt a vége, nálunk marad a három pont! SZÉP VOLT FIÚK!
Sípszó
MOL Magyar Kupa
6. forduló
2023 március 1.
Budafoki MTEBudafoki MTE
2
0
Kisvárda Master Good
Budafoki MTE Sporttelep

2–0 (2–0)

Budafok, 528 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Márkus Tamás, Berényi Ákos)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Horgosi, Jagodics M., Fótyik – Bíró M. (Margitics, a szünetben), Soltész I., Adorján, Kalmár O. (Bakti, 80.) – Németh Márió (Horváth O., 62.) – Beke II Péter (Györgyi, 80.), Nándori (Sós M., 66.). Vezetőedző: Mátyus János.
KISVÁRDA: Petkovics – Kovacic, Vranjanin, Hej (Camaj, a szünetben) – Melnyik, Lucas – Vida K. (Mesanovic, szünetben), Navrátil (Karabeljov, a szünetben), Alic (Leoni, 63.) – Szpaszics (Ilievszki, 68.), Makowski. Vezetőedző: Török László.
Gólszerző: Nándori (10.), Beke II Péter (45.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Mol Magyar Kupa negyeddöntőjében az NB I-es Kisvárda testén keresztül juthat a legjobb négy közé, történetünk során második alkalommal. Kövessék élő, szöveges közvetítésünket és szurkoljuk ki együtt az újabb bravúrgyőzelmet! Hajrá Budafok.
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Horgosi D. – Kalmár O., Soltész I., Adorján K., Nándori B., Bíró M. – Németh M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I., Horváth A., Margitics A., Györgyi A., Horváth O., Vasvári Z., Tischler P., Bakti B., Sós M.
Íme a vendégek összeállítása: Petkovic – Alic, Kovacic, Vranjanin, Hei - Melnyk, Marcolini - Vida, Spasic, Navrátil - Makowski.
A mérkőzést Zimmermann Márió vezeti majd, asszisztensei pedig Márkus Tamás és Berényi Ákos lesznek.
1'
Mi kezdtük a meccset, szokásos, piros-fekete felszerelésünkben futballozunk, míg a vendégek tiszta fehérben játszanak.
Sípszó
5'
Egyelőre ismerkednek egymással a csapatok, mezőnyben zajlik a játék, a kapusoknak nem kellett közbeavatkozniuk.
6'
Navratil kap jó labdát a jobb oldalon, lövésébe azonban Fótyik belevetődik és szögletre blokkol.
6'
Soltész István bombáz vissza egy kipattanó labdát 20 méterről, centikkel megy mellé középpályásunk próbálkozása
8'
Kalmár lábára tart rá Makowski, szabadrúgás, de szerencsére védőnk folytatja.
9'
VEZETÜNK! Beke fülel le egy röviden hazagurított labdát, majd laposan centerez, Nándori tökéletesen érkezik és 8 méterről a kapuba passzol!
gól
15'
Soltész szabálytalankodik a félpályánál, a játékvezető elég szigorúnak tűnő ítélettel sárga lapot ad játékosunknak.
Sárga lap
19'
Egy jobb oldali szöglet megy el a hosszún érkező Alic előtt, szerencsére nem érte el.
22'
Túlvagyunk az első félidő felén, egyelőre nagyszerűen helytállunk élvonalbeli riválisunk ellen, amelynek még nem volt gólszerzési lehetősége., Nándori góljával pedig megérdemelten vezetünk!
26'
Adorján lép oda Makowskinak a félpályánál, ő is sárga lapot kap...
Sárga lap
30'
Beke elől szabadítanak fel a 16-oson belül, támadónk térdét is eltalálja Lucas, de csak bedobás.
35'
Makowski próbálja eljátszani teátrális mozdulatokkal a büntetőterületen belül, hogy Fótyik szabálytalankodott ellene, miután azonban a játékvezető sípja néma marad, gyorsan meggyógyul.
40'
Öt perc van még a szünetig, az utóbbi időben többet van a labda a Kisvárdánál, gólszerzési lehetősége azonban továbbra sem volt a vendég csapatnak.
43'
Egy bal oldali szabadrúgást Hej Viktor csúsztat méterekkel a kapunk mellé.
45'
OTT A MÁSODIK!!!! Megfordult a szereposztás, ezúttal Nándori ad középre balról az alapvonalról, Beke pedig érkezik az ötösön és közelről, kapásból a kapuba passzol, 2-0!!!
gól
45'
Ez volt az első játékrész utolsó jelenete, két gólos előnnyel mehetünk pihenőre.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Kisvárda kezdi a második félidőt.
Sípszó
46'
Mindkét vezetőedző cserélt: nálunk Margitics Andor érkezett Bíró Márk helyére, a vendégeknél Hej, Vida és Lucas helyett Camaj, Karabelyov és Mesanovic a pályán.
Csere
50'
Egy szabadrúgás után Kalmár kapáslövése az első lehetőség a második félidőben, de hátvédünk jócskán fölé bombáz kapásból, 25 méterről.
54'
Beke tartja meg két emberrel szemben a labdát az alapvonalnál és kiharcol egy szögletet.
57'
Beke kap jó labdát a jobb szélen, megveri az emberét, majd 14 méterről tüzel, Petkovic bravúrral hárít.
60'
Éles beadás a bal szélről, Gundel azonban zárja a rövidet és megfogja a labdát.
62'
Csere mindkét oldalon: Németh Máriót Horváth Olivér váltja nálunk, míg a vendégeknél Alic helyett Leoni érkezik.
Csere
66'
Mátyus János ismét változtat: első gólunk szerzője, a második találat előkészítője, Nándori Botond hagyja el a pályát vastaps kíséretében, Sós Máté váltja. A Kisvárda is változtat, Spasi le, Ilievski be.
Csere
73'
Leóni lép oda Adorjánnak, sárgát kap ő is.
Sárga lap
76'
Szűk negyedóra van még hátra, itt volt az első nagy kisvárdai lehetőség: Camaj elé kerül a labda, aki egy átvétel után 8 méterről lő, szerencsére egyenesen Gundel-Takács kezébe!
80'
Itt vannak az utolsó cseréink: Beke Péter és Kalmár Olivér jön le, Györgyi Arthur és Bakti Balázs jön az utolsó 10 percre.
Csere
82'
Fótyik tökéletes ütemben szereli becsúszva 16-oson belül Lucast, akire még a labda is visszapattan, kirúgás!
85'
Adorján fejel össze Kovacsiccsal egy szöhlet után, mindkét játékost ápolni kell, de szerencsére mindketten folytatni tudják.
Ápolás
90'
3 perc a ráadás.
90' + 3'
VÉGEEEE! 2-0-RA NYERTÜNK, ÉS OTT VAGYUNK A MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐJÉBEN!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
25. forduló
2023 február 26.
SzentlőrincSzentlőrinc
1
2
Budafoki MTE
Szentlőrinc SE Sporttelep

1–2 (1–0)

Szentlőrinc, Szentlőrinci Sporttelep, 200 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Rózsa Dávid, Sinkovicz Dániel).
SZENTLŐRINC: Bese – Török K., Tamás L., Kereszetes B., László D. (Farkas M. 77.) – Radosevics (Múcska, 77.), Kesztyűs M., Daróczi – Pintér Á. (Mahler, 85.), Novák Zs. (Taipi, 69.), Rétyi Vezetőedző: Jeremiás Gergő
BMTE: Gundel-Takács B.– Horgosi D., Jagodics M., Fótyik D. – Bíró M. (Györgyi A., 69.), Soltész I., Adorján K., Oláh B. (Németh M., 34.), Kalmár O. (Horváth O., a szünetben) – Beke P. (Nándori B., 86.), Bakti B.(Vasvári Z., a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Rétyi (11.), ill. Beke (52., 85.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk 14.00 órától a Szentlőrinc otthonába látogat, kövessék élő, szöveges tudósításunkkal a találkozó legfontosabb eseményeit!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Horgosi D. – Kalmár O., Soltész I., Adorján K., Oláh B., Bíró M. – Bakti B., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I., Horváth A., Nándori B., Györgyi A., Horváth O., Vasvári Z., Németh M., Sós M., Vaszicsku G.
Íme a hazaiak összeállítása: Bese B. – Tamás L., Radisevic O., Keresztes B., László D. – Novák Zs., Török K., Rétyi R., Kesztyűs B. – Daróczi Z., Pintér Á.
A mérkőzés játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz majd, asszisztensei Rózsa Dávid és Sinkovicz Dániel.
Gyászszünettel kezdődik a találkozó, a tragikusan fiatalon, 47 éves korában elhunyt Lendvai Miklósra emlékeznek a stadionban.
1'
Mi kezdtük a találkozót, ezúttal fehér mezben futballozunk, míg a hazaiak piros-fekete felszerelésben léptek pályára.
Sípszó
3'
Oláh Bálint lövésével miénk az első lehetőség, korábbi játékosunk, Bese Barnabás azonban megfogja a középre tartó kísérletet.
6'
Miénk az első ziccer is: Beke Péter jobbról érkező beadását Bakti Balázs lövi kapura 7 méterről, Bese hatalmas bravúrral, lábbal hárít.
10'
Eltelt az első 10 perc, eddig egyértelműen a mi akaratunk érvényesül a pályán, többet van nálunk a labda és a játék is a szentlőrinci térfélen zajlik.
12'
Első valamire való támadásából megszerzi a vezetést a hazai csapat... Pintér Ádám vette észre a középen üresen maradó Rétyi Róbertet, aki egy igazítás után 15 méterről a kapu bal oldalába tekert.
gól
Merkantil Bank Liga
24. forduló
2023 február 19.
Budafoki MTEBudafoki MTE
0
1
MTK Budapest
Budafoki MTE Sporttelep

0–1 (0–1)

BMTE: Gundel-Takács – Fótyik D., Jagodics, Oláh B. (Sós, 80.) – Horváth O. (Tischler, 80.), Adorján, Németh M. (Kalmár O., a szünetben), Soltész I. Bíró (Györgyi, 73.) – Beke P., Kovács D. (Bakti, 57.) Vezetőedző: Mátyus János.
MTK: Rácz G. – Poór (Varju, 85.), Szépe, Bobál D., Vadnai – Horváth A. (Bognár I., 90+5.), Kata – Stieber Z. (Palincsár, 85.) – Zuigeber (Kocsics 69.), Németh K., Kovács Mátyás. Vezetőedző: Horváth Gábor.
Gólszerző: Zuigeber (44.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunkra nagy próbatétel vár a mai napon, hiszen a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában az MTK Budapest látogat a BMTE Stadionba. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Így kezdünk a fővárosi rangadón: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Jagodics M., Oláh B. - Horváth O., Adorján K., Németh M., Soltész I. Bíró M. - Beke P., Kovács D. (C)
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Vasvári Z., Horgosi D., Tischler P., Bakti B., Kalmár O., Sós M., Vaszicsku G.
Íme az MTK kezdőcsapata: Rácz G. – Poór, Szépe, Bobál D., Vadnai – Horváth A., Kata – Stieber Z. – Zuigeber, Németh K., Kovács Mátyás.
A találkozó játékvezetője Hanyecz Bence lesz majd, asszisztensei Csatári Tibor és Mohos Milán.
1'
A tiszta fehérben játszó MTK kezdte a mérkőzést, csapatunk szokásos, piros-fekete felszerelésében futballozik a mai napon.
Sípszó
1'
Beke kevergetett a vendégek 16-osának jobb sarkánál, centerezése azonban Rácz Gergő kezében halt el.
3'
Az előző szezonban még nálunk futballozó Zuigeber Ákos harcolt ki szabadrúgást veszélyes helyről, a 16-osunk jobb oldaláról, nagyjáb 20 méterre a kapunktól.
4'
Stieber Zoltán a sorfalban álló Kovács Dávidot találja fejbe a lövéssel, ápolni kell csapatkapitányunkat, de szerencsére folytatja.
Ápolás
5'
Miénk az első komolyabb helyzet: Adorján Krisztián tartotta meg jól a labdát az ellenfél térfelén, majd Bekéhez passzol, aki megteremti magának a lövőhelyzetet, ám Rácz leér a jobb alsó sarokba tartó próbálkozásra.
9'
Szép akciót vezettünk a jobb oldalon, amelynek végén Bíró Márk passzolt Németh Márióhoz, középpályásunk 16-os vonaláról leadott lövése azonban lepattant a blokkról.
10'
KAPUFA! Beke kapott jó indítást a bal szélen, befelé cselezte magát, majd 17 méterről a rövid sarkot vette célba, a lövése azonban a jobb oldali kapufán csattant.
14'
Adorján elfejeli a labdát a félpályánál, de összefejel egy vendég játékossal, a játékvezető némileg érthetetlen módon sárga lapot mutat fel középpályásunknak...
Sárga lap
19'
Németh Márió szabadrúgását kifejelik, Horváth Olivér azonnal visszaemeli a kipattanót, amelyre Kovács Dávid teljesen üresen érkezik az ötösön, senkitől sem zavartatva, ám nem találja el a labdát, így Rácz megfogja. Hiába reklamálnak lest a vendégek, nem emelkedett az asszisztens zászlója...
21'
Itt volta az első MTK ziccer, egy jobb oldali akció végén Németh Krisztián került szembe Gundellel, ám a becsúszva érkező Oláh beleért a lövésbe, amely a kapufáról pattant vissza a mezőnybe, Jagodics Márk pedig tisztázott az ötösről.
25'
Az utóbbi percek a a vendégeké, ezúttal Kovács Mátyás került nagy helyzetbe, betört a 16-osan belülre, Gundel-Takács BEnce azonban nagyszerűen mozdult ki a kapujából, így elakadt benne a támadó lövése.
30'
Elképesztő kavarodás a kapunk előtt, nagyjából három MTK-játékos is gólt szerezhetett volna, de betömörülő védelmünk kétszer is hatalmasat blokkolt, végül Gundel ráfeküdt a labdára.
33'
Egy gyors ellenakció végén Kovács ugratja ki remekük Bekét, aki lerázza magáról a védőjét, ám lest jelez a partjelző, így oda a lehetőség.
38'
Az utóbbi percekben kijöttünk a szorításból, ehhez talán az is kellett, hogy szakmai stábunk szerkezetet váltott, háromról átálltunk négy védős rendszerre.
43'
Soltész István indul meg az MTK térfelén, majd életerős lökettel kínálja meg Ráczot jó 25 méterről, a kapus csak ütni tudja a labdát, a kipattanóra érkező Kovács Dávid azonban lesről indul, így szabadrúgás kifelé.
44'
Vezet az MTK... Egy jobb oldali akció végén Zuigeber Ákos maradt üresen a 16-osunkon belül, aki 10 méterről a rövid sarokba bombáz, a hosszúra induló Gundelnek nem volt esélye a hárításra. Korábbi játékosunk sportszerűen nem ünnepelte a gólt.
gól
45'
Ennyi volt az első játékrész, 1–0-s MTK-előnnyel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második félidőt.
Sípszó
46'
Egyet változtattunk a szünetben: Németh Márió nem jött ki a második játékrészre, Kalmár Olivér váltotta.
Csere
47'
Félidőben óriási eső zúdult a pályára, ami tovább nehezítheti a csapatok dolgát, már most látszik, hogy az indításoknál és a passzoknál is bele kell kalkulálni a csúszós talajt.
50'
Bátran kezdtük a második 45 percet, egyelőre az MTK térfelén zajlik a játék, de helyzetet még nem sikerült kialakítani.
55'
Visszatértek a játékosok a pályára, jöhet a folytatás!
Sípszó
55'
A játékvezető félbeszakította a mérkőzést, óriási jégeső zúdult a pályára és nem látja biztonságosnak a folytatást. Reméljük minél hamarabb elvonul a vihar és folytatódhat a meccs.
Sípszó
59'
Horváth Olivér éles beadása kapura veszélyes, de Rácz a helyén és megfogja.
65'
Egy veszélyes akció végén Beke elől mentenek az utolsó pillanatban a kapu előterében.
69'
Soltész és Beke játszik össze szépen, utóbbi tüzel 23-ról, jócskán a kapu fölé.
71'
Mindkét edző cserére szánta el magát, nálunk Kovács és Bíró helyére Bakti Balázs és Györgyi Arthur érkezett, a vendégeknél Kocsis Gergő váltotta Zuigebert.
Csere
73'
Szépe csúsztat egy szöglet után, nem sokkal suhatn el a kapunk előtt a próbálkozás.
77'
Hatalmas lehetőséget hagyott ki Kocsis: Stieber balról érkező szabadrúgása tökéletes a csereembernek, de szerencsére a bal kapufa mellé fejel.
79'
Utolsó cseréinket is kihasználjuk: Tischler és Sós be, Oláh és Horváth le.
Csere
82'
Két óriási egyenlítési lehetőség gyors egymás utánban: előbb Tischler pöckölte mellé Györgyi lapos centerezését, majd egy szöglet után Fótyik robbant be, ám 7 méterről a kapu fölé fejelt.
83'
Fótyik az esetnél összefejelt Poór Patrikkal, mindkét játékos ápolásra szorul, de sajnos hátévdünk húzta a rövidebbet, egyelőre áll a játék.
Ápolás
87'
Sajnos Fótyik nem tudja folytatni, így emberhátrányban folytatjuk a mérkőzést.
90'
14 (!) perc a ráadás a jégeső, valamint a hosszas ápolás miatt.
90' + 5'
Az utolsó csere a vendégeknél: Bognár István jön Horváth Artúr helyére.
Csere
90' + 7'
Négy a kettőben vezethet kontrát a vendég csapat, de szerencsére Palincsár lesre futott...
90' + 9'
Bobál buktatja Tischlert, sárga lapért.
Sárga lap
90' + 11'
Megint egy létszámfölényes MTK ellenakció, ezt kijátsszák ziccerig, amelyet azonban bravúrral hárít Gundel, Bognár közeli lövését védte.
90' + 14'
Itt a vége, sajnos hiába küzdöttünk óriásit az utolsó 20 percben emberhátrányban Fótyik Dominik sérülését követően, nem jött össze az egyenlítés. Nem véletlenül szól azonban a szurkolóktól a SZÉP VOLT FIÚK!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
23. forduló
2023 február 12.
Gyirmót FC GyőrGyirmót FC Győr
2
1
Budafoki MTE
ALCUFER Stadion

2–1 (2–0)
Győr-Gyirmót, 
Alcufer Stadion. 628 néző. Vezette: Ducsai József (Varga Gábor, Márkus Péter)
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi – Szegi, Csörgő, Hajdú, Nahirnij – Kovács M., Kovács Dominik (Polgár K., 91.), Madarász (Nagy P., 75.) – Soltész D. (Kicsun, 75.), Simon A. (Erdei, 73,), Medgyes Z. Vezetőedző: Csertői Aurél
BUDAFOKI MTE: Gundel-Takács – Horgosi (Oláh B., a szünetben, Jagodics M., Fótyik – Csonka A. (Margitics, a szünetben), Adorján K. (Kovács Dávid, a szünetben), Németh M., Soltész I., Horváth O. – Beke P. (Tischler, 73.), Sós M. (Bakti, 62,) Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Madarász (17.), Medgyes Z. (33.), ill. Fótyik (65.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Remélhetőleg a technika ördöge ma nem babrál ki velünk úgy, mint a szerdai kupameccsen és zökkenőmentesen követhetik élő, szöveges közvetítésünket a mai bajnoki mérkőzésünkről, amelyen a Gyirmót FC Győr vendégei leszünk a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. Hajrá Budafok!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Jagodics M. (C), Horgosi D. - Horváth O., Adorján K., Németh M., Soltész I., Csonka A. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Oroszi I. (K), Horváth A. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Kovács D., Vasvári Z., Tischler P., Bakti B., Kalmár O., Oláh B., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak összeállítása: Hársfalvi A. - Soltész D., Szegi V., Simon A. (C), Hajdú Á. - Kovács D., Csörgő V., Medgyes Z., Nahirnij A. - Madarász M., Kovács M.
A mérkőzést játékvezetője Ducsai József lesz majd, asszisztensei ifj. Varga Gábor és Márkus Péter.
A törökországi és szíriai földrengések áldozatainak emlékére egy perces gyászszünettel kezdődött a találkozó.
1'
A tiszta sárgában játszó gyirmótiak indították útjára a labdát, csapatunk megszokott, piros-fekete garnitúrában futballozik ma.
Sípszó
3'
Madarász Márk lövése az első a meccsen, a 16-os bal sarkáról azonban nem találta el jól a labdát a hazaiak játékosa, bedobással jöhetünk.
5'
Simon András próbálkozása már veszélyesebb, ám szerencsére a gyimróti csapatkapitány sem talál kaput, 15 méterről lő fölé/mellé.
6'
Megvolt az első komoly lehetőségünk nekünk is: Horváth Olivér bal oldali beadását Beke Péter fejeli nemsokkal a jobb oldali kapufa mellé.
8'
BÜNTETŐ! Adorjánt buktatta Kovács Dominik, egyértelmű 11-es!
9'
Beke Péter sajnos kihagyja: Hársfalvi András megérzi az irányt és kitenyereli a jobb alsó sarokból támadónk lövését.
12'
Nagy kavarodás a hazai 16-oson belül, Beke lövését blokkolják, Sós Máté ismétlése pedig szintén levágódik egy védőről, így végül könnyen hárít Hársfalvi.
16'
Vezet a Gyirmót... Egy kontra végén Madarász Márk lépett ki ziccerben és bár elsőre Gundel-Takácsba lőtt 14 méterről, óriási szerencsével visszapattant hozzá a labda, az ismétlést pedig a kapunkba vágta.
gól
21'
Ígéretes helyről végezhetnek el szabadrúgást a hazaiak, Adorján buktatta Kovácsot 18 méterrel, szemben a kapunktól.
22'
Játékosunk ikertestvére, Soltész Dominik a sorfalba lő, Madarász ismétlése pedig Fótyikról vágódik le.
25'
A vezető találat óta átvette az irányítást Csertői Aurél együttese, az utóbbi percekben a mi térfelünkön zajlik a játék.
30'
Medgyes elé pattan a labda a 16-osunk előtt, aki kapásból tüzel, Horgosin megpattan a játékszer, de Gundel szerencsére így is megfogja.
32'
Megint egy gyors gyirmóti ellenakció, amelynek végén Simon kerül ziccerbe, 8 méteres lövésébe azonban belepiszkál Adorján és szögletre ment.
33'
Megduplázza előnyét a Gyimrót. Soltész Dominik ível át a hosszú oldalra a 16-os jobb sarkáról, középen ketten is érkeznek, Medgyes pedig 4 méterről a kapunkba kotorja a labdát, 2-0.
gól
40'
Horváth Olivér kapja a meccs első sárga lapját, reklamálásért.
Sárga lap
41'
Soltész Dominik küld rá egy szabadrúgást a 16-os jobb sarkáról, Gundel azonban zárja a rövidet és megfogja a labdát.
42'
Horváth Olivér hagyja faképnél a védőjét a bal szélen, mielőtt azonban betörhetne a büntetőterületen belülre, lerántja Szegi Vince, ő is besárgul.
Sárga lap
43'
Németh Márió lövi a szabadrúgást, méghozzá nagyszerűen, de Hársfalvi bravúrral hárítja a próbálkozást.
45'
Egy perc a ráadás az első félidőben.
45' + 1'
Gundel egy látványos vetődéssel szögletre tolja Kovács távoli bombáját, a sarokrúgrúgásból nem alakul ki veszély, jöhet a 15 perces pihenő.
Sípszó
46'
Hármat is cseréltünk a szünetben: Adorján, Csonka és Horgosi nem jött már ki a folytatásra, Kovács Dávid, Margitics Andor és Oláh Bálint érkezett a pályára.
Csere
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második félidőt.
Sípszó
48'
Sós és Margitics játszik össze szépen a jobb oldalon, majd utóbbi ad veszélyesen középre, de Hársfalvi jól robban ki a kapujából és az ötös vonalán összeszedi a labdát.
51'
Kovács Milánt kell ápolni hazai oldalon, miután mélyre hajolt és Beke fejbe találta.
Ápolás
53'
Soltész Dominiknak jó egy csúsztatás, amit kapásból lő kapura a hazai középpályás, Gundel azonban védi a középre tartó kísérletet.
54'
A túloldalon Németh Márió is lövésre vállalkozik, ám ez is a kapusé.
58'
Nahirnij Artem kellemetlen, pattogós lövését nem meri fogni Gundel, jobbnak látja szögletre tenyerelni.
62'
Ismét változtatunk, Sós Mátét Bakti Balázs váltja.
Csere
65'
OTT A SZÉPÍTÉS! Az utóbbi percekben beszorítottuk a hazaiakat, amelynek meg is lett az eredménye: Kovács Dávid emelt középre a jobb szélről, egy szögletet követően fentmaradó Fótyik Dominik pedig az ötös jobb sarkáról tanárian csúsztatott a hosszú sarokba, 2-1!
BMTE gól!
67'
Kis híján azonnal egyenlítettünk: ezúttal Kovács kapott remek labdát középen, betolta a védője elé, így ziccerbe került, és bár a kifutó Hársfalvi mellett elpöckölte a labdát, sajnos centikkel a jobb oldali kapufa mellett is.
73'
Első ízben cserélnek a hazaiak: Simon András helyén Erdei Milán folytatja. Mi is kihasználjuk utolsó lehetőségünket a változtatásra, Beke Péter jön le, Tischler Patrik váltja az utolsó bő 20 percre.
Csere
75'
Újabb két csere a gyirmótiaknál: Soltész Dominik és MAdarász Márk le, Nagy Patrik és Kicsun Jevhenyij be.
Csere
78'
Erdei lő 18-ról, Gundel azonban odaér a rövid alsó sarokba és hárít.
80'
Kovács Milán rántja vissza a félpályánál meginduló Németh Máriót, sárga lap a hazaiak játékosának.
Sárga lap
82'
Soltész tálal tökéletesen Kovács elé, aki azonban 17 méterről két védő szorításában Hársfalvi kezébe emel.
83'
Elszabadultak az indulatok, Erdei Milán rúgja meg Fótyik Dominiket teljesen feleslegesen, amely után tömegjelenet alakul ki a pályán. Végül mindketten sárga lapot kapnak, ahogyan a reklamáló Gundel-Takács is.
Sárga lap
85'
Jagodicsot is figyelmezteti a játékvezető - a változatosság kedvéért reklamálásért.
Sárga lap
86'
Kicsun is besárgul, óriási színészi teljesítménnyel próbált eljátszani egy büntetőt.
Sárga lap
88'
Bakti fejel Tischlerhez, támadónk 15 méterről egy átvétel után, akrobatikus mozdulattal próbálja kapura húzni a labdát, de sajnos mellé megy.
90'
5 perc a ráadás.
90' + 1'
Egy időhúzó csere még a végére hazai részről: Polgár Kristóf jön Kovács Dominik helyére.
Csere
90' + 5'
Itt a vége, kihúzták a hazaiak, sajnos 2-1-es vereséget szenvedtünk Gyirmóton.
Sípszó
MOL Magyar Kupa
5. forduló
2023 február 8.
Iváncsa KSEIváncsa KSE
1
2
Budafoki MTE
Károlyi István Sporttelep Iváncsa

1–2 (1–0)

Iváncsa, 400 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Aradi József, Vörös Dániel)
IVÁNCSA: Varga Á. – Madarász B., Aradi Cs. (Nyul, 71.), Nyilas B., Barta B. (Jova B., 89.) – Kovács Sándor Dávid, Horváth B., Cseszneki – Suszter, Kercsó B. – Bányai P. (Vallejos, 82.). Vezetőedző: Tóth András.
BUDAFOK: Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku (Soltész I., a szünetben), Fótyik – Csonka A., Adorján K., Németh M. (Tischler, 55.), Oláh B., Kalmár O. (Horváth O., a szünetben) – Kovács Dávid (Bakti, a szünetben), Beke P. (Horgosi, 86.) Vezetőedző: Mátyus János.
Gólszerző: Bányai P. (40.), ill. Jagodics M. (54.), Beke (81.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a mai napon az NB III-as Iváncsa otthonában lép pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozót!
Mátyus János vezetőedzőnk az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Jagodics M., Vaszicsku G. - Kalmár O., Adorján K., Németh M., Oláh B., Csonka A. - Beke P., Kovács D. (C)
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Horváth O., Horgosi D., Tischler P., Bíró M., Bakti B., Soltész I., Sós M.
Íme, a hazaiak összeállítása: Varga Á. - Barta B., Suszter L., Kovács S., Bányai P. - Aradi Cs., Cseszneki R., Kercsó B., Horváth B., Madarász B., Nyilas B.
A találkozó játékvezetője Zierkelbach Péter lesz majd, asszisztensei Aradi József és Vörös Dániel.
1'
Mi kezdtük a találkozót, szokásos, piros-fekete felszerelésünkben futballozunk ma, míg a hazaiak tiszta fehérben léptek pályára.
Sípszó
2'
Vaszicsku óriási bedobását Beke 6 méterről a hazai kapuba fejeli, ám egy középen történt párharc miatt a játékvezető szabadrúgást ítél kifelé.
5'
Egyelőre a mi akaratunk érvényesül a pályán, ezúttal is Vaszicsku hajította középre a labdát, most Oláh Bálint fejelt, a hazai kapus azonban szögletre tolta a próbálkozást a léc alól.
8'
Beke Péter tart rá az iváncsai csapatkapitány, Aradi Csaba lábára, a játékvezető hamar kiosztja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
15'
Eltelt az első negyedóra, a nyomasztó mezőnyfölényt azonban egyelőre nem tudtuk gólra váltani.
Merkantil Bank Liga
22. forduló
2023 február 5.
Budafoki MTEBudafoki MTE
4
0
Kolorcity Kazincbarcika SC
Budafoki MTE Sporttelep

4–0 (1–0)
BMTE-Sporttelep, 250 néző. Vezette: Bana Gergely (Bede Tamás, Kiss Balázs)
BUDAFOKI MTE: Gundel-Takács – Horgosi, Vaszicsku, Fótyik – Csonka A. (Margitics A., 62.), Adorján K. (Nándori, 76.), Németh Márió (Oláh B., 62.), Soltész I., Horváth O. (Kalmár O., 62.) – Beke P. (Bakti, 70.), Sós M. Vezetőedző: Mátyus János
KAZINCBARCIKA: Megyeri II. G. – Szemere, Ur, Lippai T., Pálinkás (Takács T., 69.) – Szekszárdi M., Süttő (Székely K., 72.), Kovács B. (Nagy J., 69.) – Ádám F., Székely D. (Bacsa P., a szünetben), Kurdics (Kállai Z., 69.). Vezetőedző: Varga Attila
Gólszerző: Beke P. (28. – 11-esből, 46., 67.), Sós M. (75.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában a Kazincbarcikát fogadja, az első hazai tavaszi bajnokin. Kövessék élő, szöveges közvetítésünket a találkozó legfontosabb eseményeiről.
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat a mai mérkőzésen: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Fótyik D., Vaszicsku G. (C) - Csonka A., Soltész I., Németh M., Adorján K., Horváth O. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A., Margitics A., Mándori B., Györgyi A., Bíró M., Bakti B., Kalmár O., Oláh B.
Íme, a vendégek összeállítása: Megyeri G. - Szemere B., Szekszárdi M., Ádám F., Pálinkás G. - Kovács B., Süttő A., Kurdics L., Ur L. (C) - Székely D., Lippai T.
A mérkőzés játékvezetője Bana Gergely lesz majd, asszisztensei Dr. Bede Tamás és Kiss Balázs.
Egyesületünk szomorú hírt kapott a mai napon: 56 éves korában váratlanul elhunyt csapatunk törzsszurkolója, Hódi Péter, gyászszünettel kezdődött a találkozó.
1'
Mi kezdtük a meccset, szokásos, piros-fekete mezünkben játszunk ma, míg a barcikaika sárga-kékben futballoznak.
Sípszó
4'
Csípös hideg, de ragyogó napsütés fogadta a csapatokat, amelyek egyelőre ismerkednek egymással, mezőnyben zajlik a játék.
7'
Gundel passzát füleli le Kurdics a 16-os bal sarkánál, de szerencsére hosszú az ívelése a túl oldalra.
11'
Beke próbál laposan centerezni a jobb sézlről, a bevetődő vendég védő mintha kézzel blokkolna, de a játékvezető továbbot int.
15'
Eltelt az első negyedóra, egyik kapusnak sem volt még dolga a mérkőzésen.
18'
Horváth Olivér ment el szépen a bal szélen, lapos beadását azonban Beke elől bedobásra tisztázták.
21'
Megint Horváth iramodott meg, ezúttal a beadásába Sós Máté belepiszkál a röviden, ám Megyeri hárít.
23'
Beke Péter lő 21 méterről, szemben a kapuval, a labda azonban lelassul egy blokkoló védőn, így Megyeri ölébe hullik.
25'
Az utóbbi percekben átvettük az irányítást, a barcikai térfélen zajlik a játék.
27'
Bekét buktatják, ez már büntető!
28'
A sértett áll a labda mögé, Beke pedig a kapu bal oldalába lő magabiztosan, VEZETÜNK!
BMTE gól!
31'
Majdnem itt volt a második. Beke nagyon él, gyönyörűen megy el két ember mellett a 16-os jobb sarkánák, majd élesen a hosszú kapufánál érkezőkhöz passzol, de Horváth és Sós is lemarad.
36'
Horváth életerős löketét oldalra üti Megyeri, éppen a hosszún érkező Beke elé, aki azonban kiszorított helyzetből nem mer lőni, Sóshoz próbál passzolni, de felszabadítanak a védők.
40'
Németh Márió bolondítja meg gyakorlatilag a teljes barcikai védelmet a 16-oson belül, végül az ötödik ember szögletre ment középpályásunk elől.
45'
Egy perc lesz a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Németh szöglete után Horgosi fejesét a kapu torkából blokkolják, az újabb sarokrúgást követő kipattanót pedig Adorján tűzi kapura, de ez is lejön egy barcikai játékosról, így nincs újabb találat. 1-0-ra vezetünk a szünetben, a helyzetek alapján viszont nagyobb is lehetne a különbség.
BMTE gól!
46'
Jön a folytatás.
Sípszó
46'
Egy helyen változtattak a vendégek, Székely nem jött ki a második félidőre, Bacsa Patrik váltotta.
Csere
47'
ÁLOMKEZDÉS, OTT A MÁSODIK! Beke kap labdát a bal szélen, gyönyörűen cselezi be magát a 16-oson belülre, majd visszalövi a labdát a rövidre, a hosszú oldalra mozgó Megyeri így nem tud hárítani!
BMTE gól!
52'
Egy trükkös szabadrúgás után Kovács Bence lő az oldalhálóba a a bal szélről.
57'
Egy bal oldali beadást követően Lippai marad üresen középen, de szerencsére fölé/mellé fejel hat méterről.
61'
Szekszárdi Milán rúgja meg csúnyán Horváthoz, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
62'
Három helyen is változtatunk: Csonka András, Horváth Olivér és Németh Márió számára ér véget a találkozó, Margitics Andor, Kalmár Olivér, valamint Oláh Bálint lép pályára.
Csere
66'
MESTERHÁRMAS! Beke megállíthatatlan, Sós Máté remekül lövi középre a labdát a jobb szélről, támadónk pedig remek mozdulattal, a kapus mozgásával ellentétesen a jobb sarokba passzol 6 méterről.
BMTE gól!
68'
Elhagyja a pályát a háromgólos Beke Péter, vastaps közepette, Bakti Balázs váltja.,
Csere
72'
Perceken belül négy helyen is változtattak a vendégek: Pálinkás helyére Takács, Kovács helyére Nagy, Kurdics helyére Kállai érkezett, míg Süttőt Székely váltja.
Csere
74'
OTT A NEGYEDIK! Bakti megy el nagyszerűen a bal oldalon, lapos beadását pedig közelről Sós Máté lövi a kapuba.
BMTE gól!
77'
Utolsó cserénkent is kihasználjuk, Adorján Krisztián jön le, Nándori Botond váltja.
Csere
83'
Szűk 10 perc van még hátra, a csapatok azonban alighanem kiegyeznének azzal, ha már most lefújná a játékvezető a találkozót.
86'
Bakti bújt ki 3 ember közül, majd iramodott meg a kapu felé, ám a lövésre elfogyott az ereje, így Megyeri megfogta a 16 méterről leadott, középre tartó próbálkozást.
89'
Ádám Ferenc lő jócskán fölé egy kontra végén, Fótyik előtte hatalmasat mentett.
90'
Három perc a ráadás.
90' + 3'
Itt a vége, magabiztos, 4-0-s győzelmet arattunk, ezzel második tavaszi mérkőzésünket is megnyertük!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
21. forduló
2023 január 29.
PMFCPMFC
0
1
Budafoki MTE
PMFC Stadion

0–1 (0–1)
Pécs, PMFC Stadion, 800 néző. Vezette: Katona Balázs (Máyer Gábor, Rózsa Dávid)
PMFC: Helesfay – Mayer J. (Svedyuk, 66.), Rácz L., Pejovics, Katona L. (Hegedűs, 85.) – Kocsis B., Szeles (Kártik, 81.), Kesztyűs B. (Krausz, 66.) – Harsányi (Gera, 66.), Tóth-Gábor, Szabó M. Vezetőedző: Weitner Ádám.
BMTE: Gundel-Takács – Fótyik, Horgosi (Vaszicsku, 53.), Jagodics – Csonka A., Adorján, Németh M. (Oláh B., 62.), Soltész, Horváth O. – Sós (Bakti, 53.), Kovács D. (Nándori, 85.). Vezetőedző: Mátyus János.
Gólszerző: Németh M. (7.).

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában a PMFC otthonába látogat a tavaszi idénynyitón. Kövessék élő, szöveges közvetítésünket a találkozó legfontosabb eseményeiről.
Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat a mai mérkőzésen: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Fótyik D., Jagodics M. - Csonka A., Soltész I., Németh M., Adorján K., Horváth O. - Sós M., Kovács D.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Nándori B., Beke P., Tischler P., Bíró M., Bakti B., Kalmár O., Oláh B., Vaszicsku G.
Íme a hazaiak összeállítása: Helesfay – Mayer, Rácz, Pejovics, Katona – Szeles - Szabó, Kocsis, Kesztyűs Harsányi - Tóth-Gábor
A mérkőzést Katona Balázs vezeti majd, asszisztensei Máyer Gábor és Rózsa Dávid lesznek.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, mi indítottuk útjára a labdát. Csapatunk fehér mezben, piros nadrágban és fehér sportszárban futballozik ma, míg a hazaiak piros-fekete-piros színösszeállításban.
Sípszó
7'
VEZETÜNK! Az első lehetőségünket gólra váltottuk: Horváth Olivér szerzett labdát a pécsi térfélen és 4 az 1 ellen vezethettünk kontrát, szélső hátvégünk végigrobogott a bal szélen, majd laposan centerezett, Németh Márió pedig 10 méterről a kapuba passzolt!
BMTE gól!
15'
Eltelt az első negyedóra, bár a pécsiek megnyomták a meccs elejét, helyzetig nem jutottak, mi pedig az első lehetőségünket gólra váltottuk. Azóta át is vettük a meccs irányítását, egyelőre érezhetően megleptük a hazaiakat.
20'
Adorján Krisztián balról érkező beadásáról centikkel marad le az ötösön belül Kovács Dávid.
29'
Horgosi Donát buktatta a 16-os bal oldalán Szabó Mátét, védőnk kapja a meccs első sárga lapját, ígéretes helyről jár szabadrúgás a hazaiaknak.
Sárga lap
30'
Jagodics Márk kifejeli a röviden a kapu torkából az éles beadást.
35'
Nagyjából 10 perc van még hátra az első félidőből, mezőnyben zajlik a játék, kiegyenlített csatát láthat eddig a PMFC Stadion nagyjából 500 fős közönsége.
41'
Egy szabadrúgás után a hazai csapatkapitány, Rácz László csúsztatott a 11-espont magasságáról, egyenesen Gundel-Takács Bence ölébe.
43'
ZICCER! Megint Horváth húzta meg a bal szélen, laposan adott középre, Sós Máté nagyszerűen engedte tovább a hosszún teljesen üresen érkező Csonka Andráshoz a centerezést, aki viszont sajnos Helesfay Donátba bombázott hét méterről.
44'
Sós buktatta Kocsist a félpályánál, ő is besárgul.
Sárga lap
45'
Három perc a ráadás az első félidő végén.
45' + 3'
A hosszabbításban nem történt említésre méltó esemény, Németh Márió találatának köszönhetően és a meccs képe alapján is megérdemelten mehetünk előnnyel a szünetre.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a hazaiak kezdik a második félidőt. Csere egyik oldalon sem volt a félidőben.
Sípszó
48'
Megint ígéretes helyről járt szabadrúgás a PMFC-nek, Kocsis vette célba a jobb felső sarkot, Gundel azonban szögletre ütötte a próbálkozást, amelyből nem alakult ki veszély.
53'
Kettős csere nálunk: Horgosi helyett Vaszicsku Gergő érkezik a védelembe, Sós Mátét pedig Bakti Balázs váltja, aki tétmeccsen most debütál csapatunkban.
Csere
56'
Szabó Máté rázza le magáról Adorjánt, majd 23 méterről a jobb alsót célozza meg, de jó egy méterrel mellé lőtt.
57'
Kovács Dávidot könyöklik le a félpályánál, ám nem a vétkes, hanem a reklamáló Jagodics kap sárga lapot...
Sárga lap
60'
Kezd kicsúszni a meccs a játékvezető kezéből, igaz a csapatok sem könnyítik meg a dolgát, sok a kőkemény belépő.
62'
Újabb csere: a gólszerző Németh helyére Oláh Bálint érkezik.
Csere
63'
Katona Levente tartott rá Csonka lábára a felezővonalnál, övé az első pécsi sárga
Sárga lap
66'
Változtat a PMFC is: Harsányi, Kesztyűs és Mayer le, Svedyuk, Gera, valamint Krausz be.
Csere
68'
Soltész is sárga lapot kap buktatásért.
Sárga lap
71'
Kocsis Bence lőtt szemben a kapuval, 20 méterről, bár nem sokkal ugyan, de fölé ment a kísérlet.
77'
Megint a hazaiak legveszélyesebb játékosa, Kocsis próbálkozott távolról, Vaszicsku azonban blokkolta a kísérletet.
81'
Ismét változtatnak a hazaiak, Szeles helyett Kártik érkezik a hajrára.
Csere
85'
Utolsó cserelehetőségünket is kihasználjuk: Nándori Botond váltja Kovács Dávidot.
Csere
88'
Vaszicsku akadályoz meg egy kontrát a félpályánál, sárga lap ez is.
Sárga lap
90'
4 perc a ráadás.
90' + 5'
ITT A VÉGE! Óriási győzelemmel kezdtük meg a tavaszt, idegenben vertük a tabellán második PMFC-t!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
20. forduló
2022 december 11.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
2
FC Ajka
Budafoki MTE Sporttelep

1–2 (0–1)

Promontor utca, 260 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Becséri Gergely, Belicza Bence Péter)
BMTE: Gundel-Takács – Fótyik, Vaszicsku (Horváth O., a szünetben), Jagodics M. – Csonka A., Adorján, Oláh B. (Kovács D., a szünetben), Soltész I., Kalmár O. (Tischler, a szünetben) – Sós M. (Szűcs Zs., 72.), Beke P. (Györgyi A., 68.). Vezetőedző: Mátyus János
AJKA: Horváth D. – Kovács N., Kenderes, Görgényi, Csemer – Tajthy T. (Tar, 81.), Csizmadia Z. – Berzsenyi (Doncsecz, 62.), Tóth G. (Vogyicska Bálint, 62.), Sejben (Gaál B., 62.) – Zsolnai R. (Dragóner F., 78.). Megbízott vezetőedző: Jeney Gyula
Gólszerző: Kovács D. (75.), ill. Tóth G. (2.), Gaál B. (70.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Az idei év utolsó mérkőzésén az FC Ajka látogat a BMTE Stadionba. Kövessék velünk a találkozó legfontosabb eseményeit.
Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat 2022 utolsó bajnokiján: Gundel-Takács B. - Fótyik D., Vaszicsku G. (C), Jagodics M. - Csonka A., Adorján K., Oláh B., Soltész I., Kalmár O. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Nándori B., Györgyi A., Kovács D., Horváth O., Németh M., Tischler P., Szűcs Zs., Fekete M., Dala S., Varga D.
Íme, a vendégek összeállítása: Horváth D. - Kenderes Z., Berzsenyi K., Csemer Gy., Görgényi D. - Zsolnai R., Sejben V., Csizmadia Z. (C), Tóth G. - Tajthy T., Kovács N.
A találkozó játékvezetője Zierkelbach Péter lesz majd, asszisztensei Becséri Gergely és Belicza Bence.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, Beke Péter indította útjára a labdát. Csapatunk szokásos, piros-fekete felszerelésében, a vendégek tiszta fehérben futballoznak ma.
Sípszó
3'
Máris vezetnek a vendégek... Tajthy Tamás távoli lövése a felső lécen csattan, a kipattanó is az ajkaiaké, amelyet Tóth Gergely közelről a kapunkba passzol.
gól
8'
Nagyon agresszívan letámadnak a vendégek, ez egyelőre érezhetően nem, ízlik csapatunknak, de az utóbbi percekben kijöttünk a szorításból és már nálunk van többet a labda.
12'
Egy vendég szögletet követően Csemer fejel jó egy méterrel a kapunk fölé.
15'
Túlvagyunk az első negyedórán, egyelőre sajnos nem volt helyzetünk.
19'
Csemer kap jó labdát a bal szélen, majd egy befelé csel után 15 méterről tüzel, de jócskán fölé/mellé száll a próbálkozás.
25'
Adorján oszt ki egy kötényt, majd harcol ki egy szögletet.
26'
A sarokrúgást követően Vaszicsku fejel, de egy vendég védő blokkolni tud, majd felszabadítanak a vendégek.
30'
Tóthot szöktetik a bal oldalon, aki kapásból próbál lőni a 16-os oldaláról, Vaszicsku azonban önfeláldozóan belevetődik és szögletre blokkol.
32'
Nagy lehetőséget szalasztottunk el, egy labdaszerzést követően gyakorlatilag három az egy ellen vezethettünk kontrát, Beke passza azonban pontatlan középen Sósnak, így oda a helyzet...
37'
Berzsenyi marad lent egy párharc után, de nem kér ápolást, folytatja. A kibontakozó akciónkat mindenesetre megszakította.
39'
Egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Beke centerezése ezúttal tökéletes jobbról, Sós Máté azonban nem találja el a labdát az ötös jobb sarkán..
45'
Nem hosszabbít a játékvezető, véget ért az első játékrész, 1-0-ra vezetnek a vendégek a szünetben.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, az Ajka kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Hármat is cseréltünk a szünetben: Kalmár Olivér, Oláh Bálint és Vaszcsiku Gergő maradt az öltözőben, Horváth Olivér, Kovács Dávid és Tischler Patrik állt be.
Csere
50'
Egyelőre jobban nézünk ki, mint az első 45 perc elején, két elhetőségünk is adódott már, de sem Tischler, sem Kovács nem talált kaput, ráadásul mindkét esetben les miatt szabadrúgást kaptak a vendégek.
54'
Jagodics Márk szereli Zsolnait becsúszva kulcspillanatban a 16-oson belül.
56'
Berzsenyi húzza vissza Soltészt a félpályánál, megakadályozva ezzel egy veszélyes kontrát, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
61'
Három helyen változtatnak a vendégek is: Berzsenyi, Sejben, és Tóth jön le, Vogyicska, Gaál és Doncsecz érkezik.
Csere
63'
Tischlert gyötrik a védők, ám két ember közül kibújva kapura lő, a blokkon azonban lelassul a labda, így Horváth könnyedén kaparintja meg.
64'
Gundel-Takács Bence véd óriásit Zsolnai közeli lövését követően.
68'
Györgyi Arthur áll be Beke Péter helyett.
Csere
69'
Horváth egyértelműen kicsúszik a labdával a 16-oson kívülre, mindenki látta, hogy kézzel ért a labdába, csak éppen a játékvezetők nem....
70'
Gaál Bálint lép ki a leshatáron egy indítással, betör a 16-oson belülre és 10 méterről elpasszolja a labdát a kimozduló Gundel mellett.
gól
72'
Utolsó cserénket is kihasználjuk, Sós Máté helyén Szcs Zsolt az utolsó, szűk 20 percre.
Csere
76'
Kovács Dávid mesterien teker egy szabadrúgást a rövid felső sarokba a 16-os bal sarka elől, Horváthnak esélye sem volt, visszajövünk a meccsbe!
BMTE gól!
79'
Tajthy fekszik le a kezdőkörben, ápolás miatt áll a játék.
Ápolás
81'
Itt az utolsó vendég csere is: Tajthy helyére Tar Zsolt áll be.
Csere
85'
Kovács készít le Csonkának, aki 17 méterről, kapásból tüzel, Horváth óriási bravúrral kitolja a léc alól a nagyszerű bombát.
88'
Kovács ezúttal oldalról ívelt középre egy szabadrúgást, Horváth azonban könnyedén húzta le középen.
89'
Gundel véd megint egy ziccert, Dragóner maradt üresen a hosszú oldalon, kapusunk azonban jól zárta a szöget és lábbal hárított.
90'
Három perc a ráadás.
90' + 3'
Véget ért a mérkőzés, sajnos vereséggel búcsúztunk az ide évtől.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
19. forduló
2022 december 4.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
1
Tiszakécskei LC
Budafoki MTE Sporttelep

1–1 (1–0)

Budapest, Promontor utca, 250 néző. Vezette: Pilók Ádám (Vörös Dániel, Szabó Dániel)
BMTE: Gundel-Takács – Horgosi (Tischler, 86.), Jagodics M., Fótyik – Margitics (Györgyi, a szünetben), Adorján, Németh M. (Kovács D., 63.), Soltész I., Horváth O. (Oláh B., 63.) – Beke (Takács R., 80.), Sós M. Vezetőedző: Mátyus János
TISZAKÉCSKE: Antal B.– Végső, Csáki, Kiss N., Balázs B. – Szekér (Erdei, 29.), Farkas N., Vachtler (Máté Zs., 76.), Horváth Z. (Pongrácz, a szünetben) – Zamostny, Geiger (Winkler, 76.). Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző: Sós M. (12.), ill. Kiss N. (82.)

Köszöntjük szurkolóinkat, csapatunk a mai napon a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Tiszakécske együttesét fogadja a BMTE Stadionban. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács G - Jagodics M. (C), Fótyik D., Horgosi D. - Margitics A., Adorján K., Németh M., Soltész I., Horváth O. - Beke P., Sós P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Nándori B., Györgyi A., Csonka A., Kovács D., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Oláh B., Vaszicsku G., Varga D.
Íme, a vendégek összeállítása. Antal B. - Végső E., Csáki R., Kiss N., Balázs B. - Szekér Á., Farkas N., Vachtler Cs., Horváth Z. - Zamostny B. (C), Geiger N.
A találkozó játékvezetője Pillók Ádám lesz majd, asszisztensei Vörös Dániel és Szabó Dániel.
Gyászszünettel indult a találkozó, Mészöly Kálmánra emlékeztek a jelenlévők, aki edzőként a BMTE csapatát is irányította.
1'
A tiszta fehérben játszó Tiszakécske kezdte a meccset, mi szokásos, piros-fekete felszerelésünkben futballozunk.
Sípszó
2'
Beke Péter ugratja ki Sós Mátét, aki egyedül iramodhatna meg a kapura, ám fent az asszisztens zászlója, les miatt szabadrúgás kifelé.
5'
A vendégeké az első veszélyes próbálkozás, Balázs Benjámin 17 méteres lövése ment el nem sokkal a jobb felső sarok mellett.
7'
Óriási kavarodás a kapunk előtt, amelynek végén Jagodics Márk mentett kulcspillanatban az ötös jobb sarkánál.
10'
Az első 10 perc a vendégeké volt, még nem vettük fel a meccs ritmusát, reméljük hamarosan beindul a BMTE-gépezet.
12'
VEZETÜNK! Az első lehetőségünket gólra váltjuk: Beke kap jó labdát a bal szélen Németh Máriótól, betör a 16-oson belülre és bár egy védő szerelte támadónkat, a labda Sós Máté elé került, aki 7 méterről Antal Botond mellett a bal alsó sarokba gurított.!
BMTE gól!
15'
Sós Máté kap remek kiugratást, Antal azonban jól jön ki és leszedi a labdát csatárunk lábáról.
19'
Óriási ziccer, Beke lépett ki a védők közül és vezette egyedül Antalra a labdát, a Tiszakécske kapusa azonban óriási bravúrral hárította az ordító helyzetet.
22'
Gundel is bemutat egy hatalmas bravúrt, egy szöglet utáni közeli fejest tolt ki hatalmas robinzonáddal a léc alól.
25'
Az imént volt egy kis szerencsénk, egy balról érkező beadásba középen Horgosi kap bele, mindenki kővé dermedve nézte, hol köt ki a labda, de a jobb oldali kapufa mellett csorgott szögletre.
29'
Változtatnak a vendégek, Szekér Ádám helyére Erdei Carlo áll be.
Csere
37'
Az utóbbi percekben kiegyenlített a játék, de mindkét oldalon sok a technikai hiba, így újabb lehetőség nem alakult ki a a kapuk előtt.
41'
Horváth Zoltán fejesét védi a rövid oldalon Gundel-Takács Bence.
43'
Zamostny Balázs is üresen marad középen, 4 méteres fejesét azonban szintén védi Gundel!
44'
Végső rántja le Bekét a félpályánál, megakadályozva ezzel egy kontrát, sárga lap. Adorján Krisztián is sárgát kap egy korábbi szabálytalanságért.
Sárga lap
44'
Horváth Zoltán marad lent egy párharc után a tiszakécskei ötösön belül, ápolni kell a vendégek játékosát.
Ápolás
45'
3 perc a ráadás az első félidő végén.
45' + 3'
Véget ért az első játékrész, Sós Máté találatának köszönhetően előnnyel vonulhatunk a szünetre.
Sípszó
46'
Mindkét edző cserélt a szünetben: a vendégeknél a megsérülő Horváth Zoltán helyett Pongrácz Viktor futott ki a pályára, nálunk pedig Györgyi Arthur váltotta Margitics Andort.
Csere
46'
Folytatjuk, mi kezdtük a második félidőt.
Sípszó
48'
Farkas Norbert vállalkozott lövésre 20 méterről, de jócskán fölé/mellé ment a kísérlet.
50'
A szünetben beálló Pongrácz rúgja fel a mi csereembeünket, Györgyit a kispadok előtt, sárga lap ez is.
Sárga lap
52'
Beke hagyta faképnél a védőjét a 16-os bal oldalán és ziccerbe került, Antal Botond azonban ezúttal is túljárt az eszén és szögletre mentett.
58'
Györgyit rúgják fel éppen a 16-os vonala előtt a jobb szélen, szabadrúgás.
59'
Kettős csere közben nálunk, Kovács Dávid és Oláh Bálint érkezik Németh Márió és Horváth Olivér helyére.
Csere
60'
Óriási kapu előtti kavarodás a szabadrúgást követően, Adorján és Fótyik lövését is a kapu torkában blokkolják a vendégek, végül szögletre mentenek.
63'
Csáki Róbert buktatja Bekét egy kontrát megakadályozva, ő is besárgul.
Sárga lap
69'
Beke jobb oldali beadását Adorján csukafejessel küldi kapura, Csákiról azonban szögletre pattan a labda.
75'
Soltész harcias labdaszerzése után létszámfölényes kontrát vezethettünk, amelynek végén Beke tekert 16-ról centikkel a jobb oldali kapufa mellé.
77'
Kettőt változtatnak a vendégek: Vachtler és Geiger le, Máté Zsolt és Winkler András be.
Csere
81'
Egyenlítenek a vendégek - Kiss Norbert érkezett a második hullámban egy visszapasszra és kapásból, védhetetlenül lőtt 11 méterről a kapu bal oldalába.
gól
85'
Sós Máté, Takács Ronald és Kiss Norbert is besárgult.
Sárga lap
88'
Takács Ronald sajnos megsérült, nagyon csúnyán rátartottak a lábára, így emberhátrányban fejezzük be a találkozót, mert nem sokkal korábban Tischler Patrik is beállt Horgosi helyett.
90'
4 perc a ráadás.
90' + 4'
Véget ért a találkozó, 1-1-es döntetlent játszottunk a Tiszakécske ellen.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
18. forduló
2022 november 27.
Soroksár SCSoroksár SC
1
2
Budafoki MTE
Szamosi Mihály Sporttelep

1–2 (1–1)

SOROKSÁR: Holczer – Króner, Kékesi A., Valencsik, Csontos (Pintér D., 60.) – Haris, Hudák M. (Redzic, 60.) – Halmai Á. (Köböl, 80.), Lőrinczy (Erdélyi L., 80.), Lisztes K. (Hajdú R., 69.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
BMTE: Gundel-Takács – Horgosi, Jagodics M., Fótyik (Kalmár O., 66.) – Csonka A., Adorján (Oláh B., 77.), Soltész I., Kovács D. (Margitics, a szünetben), Horváth O. (Györgyi, 82.) – Beke P. (Takács R., 66.), Sós M. Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Halmai Á. (23.), ill. Beke P. (4.), Sós M. (56.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a Soroksár SC otthonába látogat. Kövessék velünk a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Jagodics M., Fótyik D. - Horváth O., Soltész I., Adorján K., Kovács D. (C), Csonka A. - Sós M., Beke P.
Íme, a hazaiak összeállítása: Holczer Á. - Króner M., Kékesi A., Valencsik D., Csontos D. - Haris A., Hudák M. - Lisztes K., Lőrinczy A., Halmai Á. - Lovrencsics B. (C)
A kispadunkról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Györgyi A., Németh M., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Kalmár O., Oláh B., Vaszicsku G., Varga D.
A találkozót Antal Péter vezeti majd, asszisztensei Csatári Tibor és Belicza Bence.
Gyászszünettel indul a találkozó, a legendás Mészöly Kálmánra emlékeznek a jelenlévők.
1'
A feketében játszó hazaiak kezdték a meccset, mi tiszta fehérben futballozunk ma.
Sípszó
4'
EZ GYORSAN MENT, VEZETÜNK!!! Adorján ugratta ki csodálatosan Bekét a leshatáron, aki egy pimasz csel után 13 méterről gyönyörűen tekert kapu bal oldalába, 1-0!
BMTE gól!
7'
Ziccer megint! Ugyanaz volt a koreográfia, Adorján szöktette Bekét a jobb oldalon, aki ezúttal laposan centerezett, középen Sós próbálta sarokkal kapura húzni, de sajnos mellé csorgott a labda.
8'
Egy szabadrúgást követően megvan az első soroksári lövés, Lőrinczy tüzelt a 16-os bal sarkáról, Gundel-Takács Bence azonban magabiztosan fogta a jobb alsó sarokba tartó kísérletet.
12'
Eladunk egy labdát a saját térfelünkön, amelyre Lisztes csap le, csinál egy cselt befelé, majd 17-ről tüzel, Gundel azonban szögletre ment, amelyből nem alakul ki veszély.
14'
Sós Máté 16-ról eleresztett kapáslövését védi Holczer.
16'
Megvolt az első hazai ziccer is: ezúttal is Lisztes okozott gondot, aki a 16-oson belül szlalomozott át a védelmünkön, kapuba tartó lövését azonban szögletre blokkoltuk.
17'
Egy szöglet után Halmai Ádám kapáslövését tolja ki bravúrral a léc alól Gundel.
20'
Újabb óriási Soroksár lehetőség: Halmait ugratják ki a jobb szélen, aki egyedül viheti Gundelre a labdát, kapusunk azonban ismét hatalmasat véd és szögletre üti a hazai támadó emelését.
22'
Sajnos érett a hazai egyenlítés: némi szerencsével kerül a labda Lovrencsics elé, aki a mögötte érkező Halmaihoz passzol, az imént még ziccert hibázó támadó pedig a felső léc segítségével a hálónkba lő, 1-1.
gól
28'
Kovács Dávid rúgja meg Harist a soroksári térfélen, csapatkapitányunk kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
34'
Halmai ezúttal laposan lő 18 méterről, de erőtélen a kísérlet, Gundelnek nem okoz gondot.
39'
Hazai védelmi hiba után Beke lőhet hasonló helyről, ahonnan a gólt szerezte, ezúttal viszont többen álltak előtte, így a jobb felső sarok mellé tekert.
45'
Egy perc lesz a ráadás az első játékrész végén.
45' + 1'
Ennyi volt az első félidő, 1–1-es állással mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második félidőt.
Sípszó
46'
Egyet cseréltünk a szünetben, Kovács Dávidot Margitics Andor váltja. Ezzel alighanem Endi megy ki a védelem bal oldalára, az eddig ott futballozó Csonka András pedig behúzódik középre.
Csere
47'
Hudák Martin rúgja fel csúnyán a felezővonalnál Adorjánt, ő is besárgul.
Sárga lap
50'
Lisztes kapott jó labdát a 16-os bal oldalán, Horgosi azonban kulcspillanatban szögletre mentett.
51'
Adorján taktikai faultja után középpályásunk is sárga lapot kap.
Sárga lap
54'
Lisztes veszélyes távoli lövése a blokkról szögletre pattan.
56'
MEGINT VEZETÜNK! Csontostól szerez labdát harciasan Sós a félpályánál, majd a jobbszélen futtatja Bekét, aki betör a 16-oson belülre, majd laposan Sóshoz centerez, aki közelről a soroksári kapuba lövi a második gólunkat, 1-2!
BMTE gól!
58'
Majdnem ott volt a harmadik gólunk is: Csonka készít le a 16-oson belül az érkező Bekének, akinek veszélyes, lapos lövését sajnos szögletre blokkolják a hazaiak.
59'
Horgosi húzza vissza Lőrinczyt a félpályánál, sárga lap ez is.
Sárga lap
61'
Kettős csere hazai oldalon: Hudák és Csontos helyén Pintér Dominik és Damir Redzic folytatja.
Csere
65'
Fótyik is besárgul Lisztest rúgja meg a félpályánál.
Sárga lap
66'
Változtatunk mi is, méghozzá kettőt: Fótyik és Beke jön le, KAlmár Olivér és Takács Ronald megy be.
Csere
68'
Szép kontra végén Takács lőhet 16-ről, de sajnos lecsúszik és mellé száll a kísérlet.
69'
Lisztes jön le, Hajdú Roland váltja hazai oldalon.
Csere
70'
Lőrinczy 16 és fél méterről lőhetett szabadrúgást, szemben a kapunkkal, Gundel azonban nagyot védve szögletre tolta az életerős próbálkozást.
76'
Mátyus János ismét cserél, Adorjánt Oláh Bálint váltja.
Csere
80'
Soroksári cserék: Halmai és Lőrinczy le, Köböl Krisztián és Erdélyi László be.
Csere
82'
Utolsó változtatásunk: Horvát Olivér helyére Györgyi Arthur érkezik a hajrára.
Csere
85'
Öt perc van még hátra, egyelőre jól álljuk a soroksári rohamokat és a kontráinkban rendre benne van a gólveszély.
90'
Négy perc a ráadás a meccs végén.
90' + 3'
Oláht rúgja meg Erdélyi a 16-os bal szélénél, sárga lap és szabadrúgás nekünk, több mint tökéletes.
Sárga lap
Merkantil Bank Liga
17. forduló
2022 november 13.
Budafoki MTEBudafoki MTE
3
0
BFC Siófok
Budafoki MTE Sporttelep

3–0 (2–0)

Budapest, Promontor utca, 400 néző. Vezette: Berényi Tamás (Varga Gábor, Szilágyi Norbert)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Horgosi, Jagodics M., Fótyik – Margitics A. (Györgyi A., 72.), Kovács D. (Nándori, 60.), Csonka A., Soltész I., Horváth O. (Bíró M., 87.) – Sós M. (Szűcs Zs., 72.), Beke (Takács R., 72.). Vezetőedző: Mátyus János
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi (Eördögh, 72.), Varjas Z., Debreceni, Varga B. (György N., 82.) – Krausz, Nikházi – Major, Nyári (Farkas B., a szünetben), Balogh B. (Girsik, a szünetben) – Makrai (Horváth P., a szünetben). Vezetőedző: Domján Attila
Gólszerző: Jagodics M. (30., 35.), Takács R. (85.)

Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a BFC Siófok együttesét fogadja a BMTE Stadionban. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit.
Mátyus János kényszerből egy helyen változtatott az előző két fordulóban a Győr és a Haladás ellen négy pontot szerző kezdőcsapaton, Adorján Krisztián ugyanis Szombathelyen megkapta ötödik sárga lapját, így Csonka András került be a középpályára: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Jagodics M., Fótyik D. - Horváth O., Soltész I., Csonka A., Kovács D. (C), Margitics A. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A.(K), Nándori B., Györgyi A., Németh M., Takács R., Tischler P., Bíró M., Szűcs Zs., Vaszicsku G.
Íme a vendégek összeállítása: Hutvágner G. (K) - Debreceni Á., Varga B., Major G., Polényi G. (C) - Nyári P., Krausz R., Balogh B., Nikházi M. - Makrai G., Varjas Z.
A mérkőzés játékvezetője Berényi Tamás lesz majd, asszisztensei Ifj.Varga Gábor és Szilágyi Norbert.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk piros-fekete mezben, valamint fekete nadrágban és sportszárban játszik ma, a vendégek tiszta fehérben futballoznak. Mi kezdtük a találkozót.
Sípszó
5'
Az első öt perc a tapogatózás jegyében telt, mezőnyben zajlik a játék, nem forogtak veszélyben a kapuk.
6'
Polényi jobbról érkező, éles beadása mindenki előtt elmegy középen, kirúgással jöhetünk.
8'
Az első lehetőség a vendégeké: Nyári ívelt középre egy szabadrúgást, Varjas pedig 10 méterről tisztán fejelhetett, de szerencsére jócskán fölé/mellé bólintott.
12'
Soltész Istvánt rángatják meg egyszerre hárman a félpályánál, a játékvezető továbbot int, középpályásunk becsúszva próbálja visszaszerezni a labdát, ezt azonban lefújja, sőt sárga lapot is ad játékosunknak...
Sárga lap
15'
Túl vagyunk az első negyedórán, egyelőre nem jelentettünk veszélyt a siófoki kapura. A vendégek magas letámadással próbálnak labdát szerezni már a mi térfelünkön.
18'
Megint egy jobbról érkező beadást fejelhet kapura Varjas, ez már pontosabb, de szerencsére erőtlen, így Gundel könnyedén fogja meg a labdát.
22'
Hatalmas kapu előtti kavarodás után most volt egy kis szerencsénk, senkiről nem pattant a kapunk felé a labda, végül Krausz Raul kapáslövésével zárult a vendég akció, aki szerencsére méterekkel fölé bombázott.
25'
Sajnos egyelőre nem tűnünk élesnek, nem igazán vettük még fel a meccs ritmusát, de ez a játékvezetőnek sem sikerült, aki szinte minden ítéletével minket sújt, minden kétes esetet a siófokiaknak fúj be, illetve ami nálunk szabálytalan, az az ellenfélnek nagyvonalúan tovább...
30'
VEZETÜÜÜÜNK, JAGODICS! Kovács ívelt középre egy szabadrúgást a jobb oldalról, Jagodics Márk tökéletes ütemből indult el a beadásra, így üresen, bevetődve, csukamozdulattal a bal felső sarokba fejelt, Hutvágnernek esélye sem volt.
BMTE gól!
35'
OTT A MÁSODIK, JAGODICS-DUPLA!!! Kovács Dávid ezúttal szögletet tekert középre balról, hátvédünk pedig ismét tökéletesen érkezett és közelről a siófoki kapuba fejelt, 2-0!
BMTE gól!
39'
Makrai távoli lövése kerüli el jócskán a kapunkat.
45'
Nincs hosszabbítás, véget ért az első játékrész, Jagodics duplájával két góllal vezetünk a szünetben!
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a vendégek kezdték a második félidőt.
Sípszó
46'
Három helyen is változtatott a Siófok a szünetben: Nyári, Balogh és Makrai helyett Horváth Péter, Girsik és Farkas a pályán.
Csere
51'
Horváth Péternek alakítanak ki jó lövőhelyzetet a társak egy elzárással, a csereember azonban 14 méterről, kapásból fölé bombáz.
55'
Szépen járattuk a labdát a siófoki 16-os előterében, végül Soltész lőtt fölé 20-25 méterről.
58'
Gundel-bravúr! Most mindent egy lapra feltéve támadnak a vendégek, az utóbbi percekben beszorultunk a kapunk elé, Varga Bence kiszorított szögből leadott életerős löketét azonban nagyot vetődve védi kapusunk.
60'
Mátyus János megerősíti a középpályás védekezést: Kovács Dávid helyére Nándori Botond érkezik. A csapatkapitányi karszalag a duplázó Jagodics Márkra került.
Csere
64'
Polényi csúsztat meg a röviden egy sarokrúgást, szerencsére méterekkel mellé.
70'
Megint nagy mozgás az oldalvonal mellett: nálunk Györgyi Arthur, Takács Ronald és Szűcs Zsolt jött Margitics, Beke és Sós helyére, a vendégeknél Polényit Eördögh András váltja.
Csere
73'
Helyzet! Szűcs Zsolt lőtt a 16-os jobb sarkáról, Hutvágner csak ütni tudja, a kipattanóra Nándori érkezik, aki 15 méterről mellé bombáz.
75'
Az iménti akciónál egy taktikai faultért Debreceni Ákos kap utólagos sárga lapot.
Sárga lap
82'
Itt az utolsó siófoki csere: Varga Bence le, György Nico be.
Csere
83'
Eördögh gondol egy merészet és vállalkozik lövésre 25 méterről, a szitáló labda kissé becsapja Gundelt, így először maga elé üti, de aztán rávetődik a kipattanóra.
85'
TAKÁCS RONALD ELDÖNTI!!! A csereként pályára lépő játékosunk tökéletes ütemű indítást kap a leshatáron, elviszi a labdát a kifutó Hutvágner mellett, majd 18 méterről az üres kapuba gurít, 3-0!
BMTE gól!
87'
Mi is cserélünk még egyet a végén: a hosszú sérülése után visszatérő Bíró Márk érkezik Horváth Olivér helyére.
Csere
90'
Három perc a ráadás.
Merkantil Bank Liga
16. forduló
2022 november 9.
Szombathelyi HaladásSzombathelyi Haladás
1
1
Budafoki MTE
Szombathelyi Haladás Sportkomplexum

1–1 (1–1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 849 néző. Vezette: Bana Gergely (Bertalan Dávid, Kiss Balázs)
HALADÁS: Verpecz – Nyíri, Csató, Németh Milán, Bosnjak (Doktorics, 84.) – Derekas, Csilus, Rácz B., Tarján – Csernik, Borvető (Molnár, 69.). Vezetőedző: Michal Hipp
BMTE: Gundel-Takács – Horgosi, Jagodics M., Fótyik (Vaszicsku, 36.) – Margitics A. (Csonka, 69.), Soltész I., Adorján, Kovács D. (Németh Márió, 69.), Horváth O. (Takács R., 81.) – Beke (Kalmár O., 81.), Sós M. Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerzők: Rácz B. (32. – 11-esből), ill. Sós M. (21.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 16., hétközi fordulójában a Szombathelyi Haladás otthonában lép pályára. Kövessék velünk a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János a "győztes csapaton ne változtass" elvet követve ugyanannak a 11-nek szavazott bizalmat, amely vasárnap 2-1-es különbséggel legyőzte az ETO FC Győr együttesét: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Jagodics M., Fótyik D. - Horváth O., Soltész I., Adorján K., Kovács D. (C), Margitics A. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Nándori B., Györgyi A., Csonka A., Németh M., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Kalmár O., Vaszicsku G., Varga D.
Íme a hazaiak összeállítása: Verpecz I. - Borvető Á., Csernik K., Csató M., Nyíri V. - Németh M., Csilus T., Bosnjak P., Derekas Z. - Rácz B., Tarján P.
A találkozó játékvezetője Bana Gergely lesz majd, asszisztensei Bertalan Dávid és Kiss Balázs.
1'
Mi kezdtük a meccset, piros-fekete mezben, piros nadrágban és piros sportszárban futballozunk. A hazaiak tiszta zöldben játszanak.
Sípszó
4'
Nagy iramban kezdte a meccset a Haladás, magas letámadással, már a saját térfelünkön, az első helyzet viszont a miénk: egy kipattanót Kovács lőtt vissza kapásból, egy védőről szögletre pattant a labda.
7'
Beke középre tartó távoli lövését fogja Verpecz.
12'
Horváth Olivér és Beke játszott össze szépen a bal szélen, utóbbi lapos centerezésébe azonban beleléptek, így hiába érkeztünk többen is a kapu elé, bedobásra pattogott a labda.
15'
Beke indul meg nagy iramban egy hazai szöglet utáni kontrából, Csernik Kornél lerántja a hazai térfél közepén, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
18'
Egy szögletvariáció után Sós Máté lő 17-ről remekül, Verpecz azonban nagy bravúrral szögletre tenyereli a labdát.
21'
VEZETÜNK! Góllá érett az utóbbi percek fölénye: Margitics ritmusváltását követően nagyszerűen ugratta ki Bekét, akinek közeli ziccerét még hárította Verpecz, a kipattanót azonban Sós Máté közelről az üres kapuba passzolta, 0-1!
BMTE gól!
25'
Majdnem itt volt a második: Sós jobb oldalról ível középre, a hosszún üresen érkező Horváth Olivér átvétel után kapásból tüzel, egy védő azonban szögletre blokkol...
29'
Büntetőhöz jut a Haladás... Jagodics rúgta fel Cserniket az 16-oson belül, hiába játszottunk sokkal jobban a hazaiaknál, az első félóra végén egyenlíthetnek a hazaiak...
30'
Rácz Barnabás laposan a jobb sarokba lő, Gundel érezte az irányt, de nem tudott hárítani, 1-1.
gól
31'
Sajnos Fótyik Dominik a 11-est megelőző támadásnál megsérült és bár visszajött a pályára, ismét ápolásra szorul, nem fogja tudni folytatni.
Ápolás
34'
Vaszicsku Gergő érkezik Fótyik helyére a védelmünkbe.
Csere
37'
Labdát veszítünk a 16-osunk előterében, Csernik éles szögből a rövid felsőt veszi célba, Gundel azonban jól zárja a szöget és védeni tud.
39'
Kovács Dávid iramodott meg a jobb oldalon, majd 18 méterről a jobb alsó sarkot vette célba, nem sokkal lőtt mellé csapatkapitányunk.
44'
Egy perc lesz a ráadás a félidő végén.
45' + 1'
Itt a vége, 1-1-es állásnál mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a hazaiak kezdték a második játékrészt, csere egyik oldalon sem történt.
Sípszó
48'
Csilus Tamásé az első lövés, aki a 16-os bal sarkáról próbálkozott egy kis szöglet után, de Gundel magabiztosan fogta.
50'
Beke vezette egy ideig a labdát a hazai térfélen, majd szépen emelt Kovács Dávid elé, a 11-espont magasságában, Verpecz azonban jól jött ki és megszerezte a labdát.
54'
Csernik adhatott be tisztán a jobb szélről, az ívelése bántóan simán találta meg középen Derekast, akinek 6 méteres fejesét azonban Gundel megfogta.
57'
Óriási tömegjelenet a 16-osunkon belül: Gundel jött ki egy beadásra, le is húzta kapusunk, ám a hazaiak támadója a levegőben belerúgott. Végül Borvető Áron és Jagodics Márk kapott sárgát az esetet követően.
Sárga lap
62'
Bekét nem tudják szerelni, csak szabálytalanul, remek helyről, 17 méterrel, szemben a kapuval végezhetünk el szabadrúgást.
63'
Kovács életerős lövését bravúrral védi Verpecz, a kipattanóra megint Sós érkezne, de ezúttal megkaparintja a hazai kapus.
67'
Cserék: a hazaiaknál Borvető helyett Molnár Rajmund a pályán, nálunk Kovács Dávidot és Margitics Andort Németh Márió és Csonka András váltja.
Csere
71'
Nyíri fejelt kapura egy szöglet után, Gundel könnyedén hárít.
74'
Leült a meccs, jóval kisebb az iram, mint az első félidőben, meddő mezőnyfölényben a hazaiak.
75'
A hazai szögletek rendre veszélyesek, Gundelnek most kétszer is védenie kellett egymás után, de szerencsére a helyén volt.
76'
Adorján állít meg egy hazai kontrát a félpályán, sárga lap ez is.
Sárga lap
78'
Nyíri Vince próbál eljátszani egy büntetőt, a színészi teljesítménynek szintén sárga lap a jutalma.
80'
Beke is elesik két ember között a túloldalon, itt sincs 11-es, viszont sárga lap sem, ez így érdekes, főleg mert eléggé szabálytalannak tűnt...
82'
Kettőt cserélünk a hajrára: Beke helyett Takács Ronald, Horváth Olivér helyett pedig Kalmár Olivér a pályán a hajrára.
Csere
83'
Soltész is besárgul, Bosnjakot rúgta fel az oldalvonalok mellett a kispadoknál.
Sárga lap
85'
Változtatnak a vendégek is, Bosnjak le, Doktorics Áron be.
Csere
86'
Takács Ronald tartotta meg jól a labdát a bal oldalon, egészen addig, míg lövőhelyzetet alakított ki magának, Verpecz azonban leért a lapos próbálkozásra.
87'
Németh Márió is tekert egyet 17-ről, nem sokkal ment el a labda a jobb felső sarok mellett.
88'
Kalmár bal oldali beadása Csonkát találja meg a hosszún, erő azonban nincs a fejesbe, így Verpeczé. Az utóbbi percekben egyértelműen nyomunk.
89'
Csonka is sárgát kap egy taktikai fault után.
Sárga lap
90'
Adorjánt vágja fel Csilus, miután felrúgja egy létszámfölénnyes kontrénk legelején. Sárga ez is.
Sárga lap
90'
3 perc a ráadás a meccs végén.
90' + 2'
Németh szabadrúgását Horgosi csússztatja mellé 14 méterről.
90' + 3'
Nincs szerencsénk a legvégén: Soltész jobb oldali beadásánál csak Adorján fejese tökéletesebb, ám a felső léc megmenti a Haladást...
90' + 4'
Itt a vége, 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
15. forduló
2022 november 6.
Budafoki MTEBudafoki MTE
2
1
ETO FC Győr
Budafoki MTE Sporttelep

2–1 (1–0)

Budapest, Promontor utca, 350 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Szalai Dániel, Máyer Gábor)

BMTE: Gundel-Takács – Horgosi D., Jagodics M., Fótyik – Margitics (Csonka, 64.), Soltész I. (Vaszicsku, 91.)., Adorján, Kovács D. (Németh M., 79.), Horváth O. – Sós M. (Szűcs Zs., 64.), Beke P. (Takács R., 64.) Vezetőedző: Mátyus János
GYŐR: Fadgyas – Kovács K. (Kovács I., 65.), Papp M., Szujó, Fodor – Toma (Kiss Balázs, 65.) – Kiss Bence, Vitális, Benczenleitner – Priskin (Babati, 54.), Lacza A. Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Fótyik (15.), Beke (61.) ill. Kovács I. (77.)
Kiállítva: Szujó (87.)

Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Együttesünk a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában az ETO FC GYŐR csapatát fogadja, kövessék a találkozó legfontosabb eseményeit élő, szöveges közvetítésünkkel!
Vezetőedzőnk, Mátyus János ezúttal az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Horgosi D., Jagodics M., Fótyik D. - Horváth O., Soltész I., Adorján K., Kovács D. (C), Margitics A. - Sós M., Beke P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Györgyi A., Csonka A., Németh M., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Kalmár O., Vaszicsku G., Varga D.
Íme, a vendégek összeállítása: Fadgyas T. - Kovács K., Papp M., Szujó A., Fodor F. - Benczenleitner B., Toma Gy., Vitális M., Kiss B. - Lacza A., Priskin T.
A találkozó játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz majd, asszisztensei Szalai Dániel és Máyer Gábor.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk piros-fekete mezben, valamint piros nadrágban és sportszárban, a vendégek tetőtől talpig zöldben futballoznak ma. Az ETO kezdte a meccset,
Sípszó
2'
Beke Péter jobb oldali beadása eljut középen Kovácsig, csapatkapitányunk közeli lövését azonban blokkolják.
5'
Soltész nagy bedobását kifejelik, a kipattanót Horváth Olivér szedi össze, majd a hosszún helyezkedő Bekéhez ível, akinek lábáról sajnos lecsúszik a kapáslövés, így kirúgással jöhetnek a vendégek.
6'
Benczenleitner fejel jócskán fölé egy jobbról érkező beadást.
8'
Kovács Dávid szögletét Jagodics fejeli rá egy győri játékosra, akiről éppen Fadgyas kezébe pattog a labda.
9'
Kovács Krisztián előtt marad ott a labda némi szerencsével a 16-osunkon belül, a vendégek támadója azonban szerencsére méterekkel mellé lő.
14'
Nagy iramban kezdődött a találkozó, egymásnak estek a csapatok, az utóbbi percekben viszont inkább mezőnyben zajlik a játék, nem forognak veszélyben a kapuk.
16'
VEZETÜNK!!! Kovács szöglete megint remek, a röviden érkező Fótyik megcsúsztatja, a labda pedig védhetetlenül vágódik a hosszú sarokba! 1-0.
BMTE gól!
21'
A gól után is nálunk van többet a labda, a győri térfélen zajlik a játék.
25'
Kapufa! Kovács ment el a jobb oldalon, majd centerezett, a labda Kiss Bence elé került, aki 16 méterről a jobb oldali kapufát találta el lapos lövésével.
25'
Szujó Attila rúgja fel hátulról Bekét a félpályánál, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
29'
Megint szöglet után veszélyeztetünk, ezúttal ismét Jagodics ugrik a legmagasabbra Kovács sarokrúgását követően, hátvédünk azonban nagyjából egy méterrel bólintott fölé.
31'
Soltész tartja meg jól a labdát, majd a jobb alsó sarkot veszi célba, nem sokkal ment mellé a távoli kísérlet.
35'
Egy bal oldalon futó akció végén megint szerencsével marad a győriek előtt a labda, de Benczenleitner lapos, éles szögből leadott lövése az oldalhálóban köt ki.
37'
Vitális távoli lövése csemege Gundelnek.
39'
Kovács Dávid ezúttal szabadrúgást ívelt középre a bal szélről, kezezésgyanús szituáció az egyik vendég védőnél, de a játékvezető a közelben lévő játékosaink ellenére sem ítél büntetőt.
42'
Kovács Dávid marad lent egy ütközés után, de szerencsére folytatni tudja.
Ápolás
43'
Lacza Alex fordul le Jagodicsról, majd 15-ről tüzel, Gundel megfogja.
44'
Szemre is tetszetős gurigatás végén Beke lő laposan az oldalhálóba a 16-os bal oldaláról.
45'
A játékvezető nem hosszabbít, Fótyik fejesével 1-0-ra vezetünk a szünetben.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, mi kezdtük a második játékrészt. Csere egyik oldalon sem volt.
Sípszó
50'
Egyelőre csendesebben kezdődik a második félidő, visszavettek a csapatok az iramból.
53'
Változtatnak a vendégek, Priskin Tamás jön le a pályáról, Babati Benjámin váltja.
Csere
58'
Adorján és Benczenleitner ütközött össze egy párharc során, mindektten lent maradtak, ápolás miatt áll a játék.
Ápolás
61'
OTT A MÁSODIK! Horváth Olivér ment el szépen a bal oldalon, majd laposan centerezett, ezúttal nekünk volt egy kis szerencsénk, ugyanis a lábak között eljutott Bekéhez a labda, aki közelről az üres kapuba passzol, 2-0!
BMTE gól!
63'
Hatalmas cserehullám: nálunk lejött a pályáról Margitics, Sós és Beke, Csonka András, Szűcs Zsolt és Takács Ronald érkezik a pályára. A vendégeknél Tomát és Kovács Krisztiánt Kovács IStván és Kiss Balázs váltja.
Csere
70'
Szerencsére a mai napon eddig hiányzik a kreativitás a győriek játékából, meddő mezőnyfölényben játszanak az utóbbi percekben, de a kapunkig nem jutnak el.
75'
Adorján szabálytalankodik Vitálissal a térfelünk közepén, középpályásunk is besárgul.
Sárga lap
76'
Babati egy bátor gondolattól vezérelve jó 30-ról kapura küldi a szabadrúgást, méterekkel megy fölé.
77'
Szépítenei a vendégek... Egy jobb oldali beadás után Kovács Istvánhoz kerül a labda, aki 10 méterről átvétel után a kapu jobb oldalába lő, 2-1.
gól
78'
Újabb csere nálunk: Kovács Dávid helyett Németh Márió jön az utolsó szűk 15 percre.
Csere
81'
Gundel-bravúr! Lacza vette célba a rövid felső sarkot, kapusunk azonban nagyot vetődve hárított.
83'
Kovács esése után reklamálnak büntetőt a vendégek, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot. Papp Milán addig mondja a magáét, amíg sárga lapot kap.
Sárga lap
87'
Takács megy el remekül a bal szélen, Szujó buktatja a 16-os előtt, a vendégek védője megkapja második sárga lapját, így a hajrában emberelőnyben játszhatunk.
Második sárga: piros lap
88'
Németh Márió szabadrúgása az oldalhálóban köt ki.
90'
Négy perc a ráadás a meccs végén.
90' + 1'
Még egy csere nálunk, Soltész István jön le, Vaszicsku Gergő megy be.
Csere
90' + 3'
Babati fejel mellé egy hosszú indítást.
90' + 4'
VÉGE! Óriási csatában 2-1-re nyertünk, nagyon fontos három pontot szerezve!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
14. forduló
2022 október 30.
Nyíregyháza Spartacus FCNyíregyháza Spartacus FC
3
0
Budafoki MTE
Senyő-Carnifex FC Sporttelep

3–0 (0–0)

Sényő, 200 néző. Vezette: Rúsz Márton (Punyi Gyula, Sinkovicz Dániel)
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Csősz, Gengeliczki, Szokol, Jánvári – Sigér Á., Márkus (Kovács Á., 86.) – Pekár (Oláh B., 89.), Pataki, Pantovics (Gresó, 58.) – Novák Cs. (Szerető, 89.) Vezetőedző: Huszák Géza
BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Jagodics M., Fótyik D. (Kalmár O., 67.), Vaszicsku G. – Horváth O., Adorján K., Németh M., Soltész I. (Kovács D. 67.), Csonka A. (Györgyi A., 89.) – Sós M. (Dala S., 89.), Tischler P. (Beke P. 75.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Gresó (60., 69. – a másodikat 11-esből), Márkus (72.)

Köszöntjük szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában Sényőn, a Nyíregyháza Spartacus vendégeként lép pályára. Kövessék élő, szöveges közvetítésünkkel a találkozó legfontosabb eseményeit!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Gundel-Takács B. - Jagodics M., Fótyik D., Vaszicsku G. - Horváth O., Adorján K., Németh M., Soltész I., Csonka A. - Sós M., Tischler P.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Romic D., Györgyi A., Beke P., Kovács D., Takács R., Kalmár O., Dala S., Varga D.
Íme, a hazaiak összeállítása: Fejér - Csősz, Gengeliczki, Szokol, Jánvári - Sigér, Márkus - Pekár, Pataki, Pantovic - Novák. Vezetőedző: Huszák Géza.
A találkozót Rúsz Márton vezeti majd, asszisztensei Punyi Gyula és Sinkovicz Dániel.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk tiszta fehérben, a hazaiak piros-kékben futballoznak ma. Mi kezdtünk, Tischler gurította hátra a labdát.
Sípszó
2'
Csősz jobb oldali beadását Novák csúsztatja a bal oldali kapufa mellé.
5'
Fótyik állít meg egy hazai támadást a félpályánál ellentmondást nem tűrően, a játékvezető azonnal sárgát ad hátvédünknek...
Sárga lap
7'
Horváth ment el szépen a bal szélen, lapos centerezésével pedig Tischler kapura fordul, ígéretes lövése azonban egy blokkoló védőről a mezőnybe vágódik.
13'
Az utóbbi percekben átvettük az irányítást, nálunk van többet a labda és magabiztosan passzolgatunk, helyzetekben azonban sajnos egyelőre nem mutatkozik meg a fölényünk.
20'
Kissé leült a meccs, 20 perc telt el, a kezdeti lendületet követően gyakorlatilag eseménytelenül.
24'
Az első komoly helyzetünk: Fótyik lopta a távolságot a félpályánál, majd a 16-os vonaláról lemozgó Tischlerhez passzolt, aki egy szép csel után 17 méterről nem sokkal lőtt laposan a bal oldali kapufa mellé.
28'
Jagodics távoli lövése levágódik, Soltész kapásból lövi vissza a kipattanót, amelyet szögletre blokkolnak a hazaiak.
30'
Horváth nagyon aktív a bal szélen, ezúttal is remekül ível középre, Németh Márió fejéről azonban sajnos mellé pattog a labda.
37'
Németh Máriót ugratja ki nagyszerűen Adorján, aki két védő gyűrűjében 17-ről kapura lő, Fejér bravúrral szögletre hárít.
38'
A sarokrúgást követően egy ideig fejről fejre vándorol a labda, végül Fótyik bombáz kapu fölé.
43'
Pekár szlalomozik végig három védőnk ölelésében a 16-oson belül, majd laposan centerez az alapvonalról, de szerencsére mindenki lába alatt elmegy a labda középen.
45'
Ennyi volt az első félidő, a játékvezető nem hosszabbít, így gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, csere egyik oldalon sem volt, a Nyíregyháza kezdte a második játékrészt.
Sípszó
49'
Pantovic ütközi le Jagodicsot, majd indul meg a kapunk felé, a játékvezető nem látott szabálytalanságot így a hazaiak játékosa 14-ről a rövid alsót veszi célba, Gundel azonban könnyedén hárít.
51'
Márkus könyökli le a félpályánál a megiramodó Sós Mátét, de csak sárga lapot ér a játékvezető szerint...
Sárga lap
53'
Pekár kap jó keresztlabdát Gengeliczkitől a jobb szélen, a Vasas korábbi szélsője becselezi magát a 16-oson belülre, majd lő, Gundel bravúrral véd.
58'
Gyors ellenakciót vezetünk, amelynek végén Németh passzol Tischlerhez, akinek 18 méteres lövése sajnos lecsúszik szemben a kapuval, így jócskán mellé száll.
59'
A hazaiak cserélnek először, az agilisan futballozó Pantovic helyére Gresó Mátyás érkezik.
Csere
60'
Vezet a Nyíregyháza... Megint Pekár volt az egyik főszereplő, aki a jobb szélről megindulva ismét tüzelt, Gundel ezúttal is bravúrral védett, a kipattanóra viszont a hosszún érkező, imént becserélt Gresó érkezett és közelről az üres kapuba fejelt.
gól
64'
Némi szerencsével Sigérhez kerül a labda, aki 17 méterről lő, Gundel óriási bravúrral kitolja a léc alól a próbálkozást.
66'
Kettőt változtat Mátyus János: Fótyikot Kalmár Olivér, Soltészt Kovács Dávid váltja.
Csere
67'
Németh Márió szabadrúgását Vaszicsu fejeli fölé.
68'
Büntetőhöz jutnak a hazaiak: , Gresó tör be a 16-oson belülre, Csonka buktatja, a játékvezető pedig 11-est ad.
69'
Gresó áll a labda mögé, aki a jobbra vetődő Gundel helyére, a kapu közepébe passzol.
gól
72'
Alighanem eldőlt a meccs: Pekár szabadrúgását a menteni igyekvő Tischler éppen a 11-espontnál üresen álló Márkushoz fejeli, aki egy átvétel után nagy erővel a kapu közepébe bombáz.
gól
75'
Újabb csere nálunk, Beke Péter jön a pályára, Tischlert váltja.
Csere
77'
Jánvári talpalja le Csonkát a vendég kapu előterében, sárga lap ez is.
Sárga lap
79'
Németh Márió szabadrúgását megint Vaszicsku fejeli el, de sajnos ezúttal is kapu mellé/fölé.
84'
Semmi nem akar ma összejönni: Csonka jobb oldali beadására Beke vetődik be középen, Fejér azonban óriási reflexmozdulattal szögletre tenyereli a jobb alsóból a labdát.
85'
Hazai csere: Márkus le, Kovács Ádám be.
Csere
89'
Beke kap remek labdát Némethtől, Fejér azonban ezt a ziccert is védi, ezúttal lábbal.
90'
Cserék a hajrában: nálunk Dala Samu debütál, valamint Györgyi Arthur érkezik, Sós Máté és Csonka András helyett, haza oldalon Novákot és Pekárt váltja Szerető és Oláh.
Csere
90' + 1'
Két perc a ráadás a végén.
90' + 1'
Kovács csúsztat egy beadást a hosszú sarok felé, Fejér azonban ezt is bravúrral hárítja.
90' + 3'
Itt a vége, sajnos 3-0-s vereséget szenvedtünk Sényőn a Nyíregyháza vendégeként.
Sípszó
Merkantil Bank Liga
13. forduló
2022 október 22.
Budafoki MTEBudafoki MTE
2
2
Aqvital FC Csákvár
Budafoki MTE Sporttelep

2–2 (0–0)

Promontor utca, 350 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Aradi József)
Budafoki MTE: Gundel-Takács – Jagodics M., Romic, Fótyik – Csonka A. (Tischler P., 76.), Adorján (Györgyi, 62.), Kovács D., Oláh B. (Soltész I., 19.), Horváth O. – Varga D. (Szűcs Zs., a szünetben), Beke (Németh M., 76.). Vezetőedző: Mátyus János.
Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Vaskó, László N. – Gazdag V., Magyar Zs. (Janyickij, 86.), Körmendi (Koval, 86.) – Torvund (Kocsis D.), Baracskai (Kártik, 72.), Tamás N. (Fejős, 62.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gólszerzők: Szűcs Zs. (78.), Tischler (82.), ill. Murka (48.), Gazdag V. (79.)

Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja. Kövessék élő, szöveges tudósításunkkal a találkozó legfontosabb történéseit.
Mátyus János ezúttal az alábbi kezdőcsapatot küldi pályára: Gundel-Takács B. - Jagodics M., Fótyik D., Romic D. - Csonka A., Adorján K., Kovács D. (C), Oláh B., Horváth O. - Varga D., Beke D.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Györgyi A., Németh M., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Soltész I., Kalmár O., Dala S., Vaszicsku G.
Íme, a vendégek kezdője: Auerbach M. - Alaxai Á., Tamás N., Vaskó T., Gazdag V. - Körmendi K., Torvund A. (C), Murka B., Magyar Zs. - Baracskai R., László N.
A mérkőzés játékvezetője Gaál Ákos lesz majd, asszisztensei Huszár Balázs és Aradi József.
1'
Elkezdődött a meccs, mi kezdtük a találkozót. Csapatunk piros-fekete felszerelésben futballozik ma, a vendégek tiszta sárgában.
Sípszó
2'
Gazdag jobb oldali beadását Romic csúsztatja szögletre, amelyet Gundel a mezőnybe öklöz.
3'
Horváth Olivér kapott jó indítást Oláh Bálinttól a bal szélen, a beadásra jól robbant ki Auerbach a kapujából és megszerezte a labdát az érkező Kovács-Beke duó elől.
8'
A borongós, álmosító időhöz hasonlóan kezdődik a találkozó, egyelőre nem forogtak veszélyben a kapuk, mezőnyben zajlik a játék.
13'
A bal oldalon próbálkozunk a támadásépítésekkel, Varga Donát és Horváth Olivér aktív, de helyzetet továbbra sem tudott kialakítani egyik alakulat sem.
14'
László Noel lőtt 25 méterről, kis túlzással majdnem annyival is ment mellé a kísérlet.
16'
MIénk az első lehetőség: Gundel jó kirúgása után Csonka ment el a bal szélen, majd a középen érkező Kovács Dávidhoz centerezett, csapatkapitányunk 16 méteres lökete azonban ha nem is sokkal, de elkerülte a kaput.
17'
Oláh Bálint úgy tűnik mehúzódott, sajnos nem is tudja folytatni a jelek szerint, csere lesz.
Ápolás
18'
A hétközi kupameccsen győztes gólt szerző Soltész István váltja a megsérülő Oláht.
Csere
20'
Megvolt az első veszélyes vendég akció is, Torvund kapott jó kiugratást a jobb oldalon, elment Fótyik mellett, de szerencsére 16-ról a kapu mellé bombázott.
24'
Egy szép akció végén Csonka ível középre jobbról, Beke összerúg a védővel, mindketten lent maradnak, a játékvezető pedig kifelé ítél szabadrúgást.
29'
Ezúttal Soltész ível középre a jobb széltől, méghozzá remekül, Kovács Dávid középen megelőzi az emberét, de sajnos fél méterrel a felső léc fölé fejel.
33'
Körmendi Kevin gyorsított rá a térfelünkön és lőtt 18-ról, Gundel azonban magabiztosan fogta a középre tartó próbálkozást.
39'
Kovács szögletét kifejelik, Adorján egy higgadt csel után 17-ről kapura küldi a kipattanót, amelybe belefejel egy bátor csákvári.
43'
Kovács tört be jobbról a 16-oson belülre, az alapvonalról centerezett, az utolsó pillanatban azonban tisztáztak Beke elől a kapu torkában.
45'
Nincs hosszabbítás, gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Csákvár kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Vezetőedzőnk, Mátyus János egy helyen változtatott a szünetben: Varga Donát helyén Szűcs Zsolt folytatja.
Csere
47'
Gazdag Vajk indult meg egy előrevágott labdával, már a büntetőterületen belül járt és a középen üresen érkező Torvundnak akart centerezni, Romic azonban belevetődött a passzba és szögletre tisztázott.
48'
Vezetnek a vendégek... Óriási kapu előtti kavarodás végén Murka Benedek előtt maradt a labda, aki 8 méterről a kapu jobb felső sarkába lőtt.
gól
50'
Kovács szögletét Jagodics csúsztatja meg középen, de sajnos mellé megy az ígéretes fejes.
54'
Adorján ugratja ki egy gyors kontra végén Csonkát a jobb szélen, aki betör a 16-oson belülre, ám lövés helyett Bekét akarja megjátszani középen, a védők pedig szögletre tisztáznak.
55'
Hihetetlen mi maradt ki... Kovács szögletét Fótyik bólintja rá 4 méterről, Auerbach óriási bravúrral véd, a kipattanót pedig Romic nem tudja egyből kapura kotorni, a védők pedig nagy nehezen a mezőnybe bombázzák a labdát.
57'
Beke szlalomozott át három védőn is, már csak a kapussal állt szemben, de 8 méterről eltörte a labdát, és laposan Auerbach kezébe lőtt, így kimaradt az óriási ziccer...
61'
Mindkét edző cserél: nálunk Györgyi Arthur váltja Adorjánt, míg a vendégeknél Fejős Áron érkezik Tamás Nándor helyére.
Csere
65'
Murka oldalsó szabadrúgását mellé csúsztatják az érkező csákváriak, a játékvezető azonban érthetetlen módon szögletet ítél.
67'
Magyar Zsolt távoli próbálkozása nem okoz gondot Gundelnek.
71'
Torvund élesen középre lőtt jobb oldali szabadrúgása mindenki előtt elmegy és a hosszú kapufa mellett hagyja el a játékteret.
72'
Körmendi rúgja meg Romicot, a csákvári játékos kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
73'
Cserélnek a vendégek: Baracskai helyén Kártik Bence folytatja.
Csere
74'
Semmi nem akar ma összejönni: Kovács szögletét ezúttal is Jagodics fejeli el tisztán, 9 méterről, ám centikkel a jobb oldali kapufa mellett suhan el a labda.
76'
Kihasználjuk utolsó cseréinket is: Tischler Patrik és Németh Márió érkezik, Beke és Csonka számára ér véget a meccs.
Csere
77'
OTT AZ EGYENLÍTÉS! Horváth Olivér megy el szépen a bal szélen, majd laposan centerez, Szűcs Zsolt pedig kapásból a hálóba lő a rövid oldalon, 6 méterről, 1-1!
BMTE gól!
78'
Ilyen nincs.. Gyakorlatilag a középkezdésből helyzetig jutnak a vendégek, Gazdag maradt tisztán a 16-osunk vonalán, lövése megpattan, Gundel pedig nem tud hárítani, megint vezet a Csákvár, 1-2...
gól
81'
Alaxai is sárgát kap.
Sárga lap
82'
GÓÓÓÓÓL, MEGINT EGYENLŐ! Németh Márió tökéletes szabadrúgására Tischler Patrik érkezik, aki egy nagyszerű csukafejessel egalizál, 2-2.
BMTE gól!
83'
Hármas csere vendég oldalon: Körmendi, Torvund, Magyar le, Janyickij, Kocsis, Koval be.
Csere
86'
Az első gólhoz hasonló akció végén Szűcs elől mentenek, a labda éppen Soltészhoz kerül, akiazonban 17-ről fölé bombáz.
89'
Fejős buktatja Györgyit a félpályánál, sárga lap.
Sárga lap
90'
Három perc a ráadás.
90' + 1'
Németh megint nagyszerűen ível középre egy szabadot, Romic azonban nem találja el jól, pedig 8 méterről üresen fejelhetett...
90' + 1'
Jagodics akadályoz meg egy gyors kirúgást, sárga ez is.
Sárga lap
90' + 3'
Itt a vége, 2-2-es döntetlennel zárul a mérkőzés.
Sípszó
MOL Magyar Kupa
4. forduló
2022 október 19.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
0
Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Budafoki MTE Sporttelep

1-0 (0-0, 0-0)

Gólszerző: Soltész I. (120.)

Merkantil Bank Liga
12. forduló
2022 október 16.
DVTKDVTK
2
1
Budafoki MTE
DVTK Stadion

2–1 (0–1)

Diósgyőr, 2612 néző. Vezette: Nagy Norbert (Szilágyi Norbert, Bede Tamás)
DIÓSGYŐRI VTK: Danilovics – Csirmaz, Szatmári Cs., Bárdos, Bokros (Bertus, 88.) – Cseke (Gera D., 63.), Holdampf, Bényei (Eppel, 83.)– Szőke (Jurek, 63.), Lukács D., Koman. Vezetőedző: ifj. Kuznyecov Szergej
BUDAFOKI MTE: Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku, Fótyik – Csonka A., Adorján K. (Soltész, 70.), Kovács D. (Németh M., 70.), Oláh B., Horváth O. (Kalmár, 58.) – Sós M., Beke (Györgyi, 58.). Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Gera D. (64.), Jurek (90+2.), ill. Beke (26.). 
Kiállítva: Sós M. (77.).

Merkantil Bank Liga
11. forduló
2022 október 9.
Budafoki MTEBudafoki MTE
3
0
HR-Rent Kozármisleny
Budafoki MTE Sporttelep

Végeredmény: 3–0 (félidőben: 2–0)

Promontor utca, 300 néző. Vezette: Horváth Tibor (Mohos Milán, Vörös Dániel)
BMTE: Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku, Fótyik – Csonka A., Adorján, Kovács D. (Németh Márió, 23.), Oláh B. (Soltész I., a szünetben), Horváth O. (Kalmár O., a szünetben) – Sós M. (Szűcs Zs., 77.), Beke Péter (Györgyi A., 64.). Vezetőedző: Mátyus János
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke Péter, Gajág, Füredi (Károly B. a szünetben), Turi – Kotroczó (Vogyicska Balázs, a szünetben), Tölgyesi, Vajda R. (Hampuk, 69.), Bartha L. – Horváth D., Tóth Z. Vezetőedző: Szekeres Zoltán
Gólszerző: Sós M. (9.), Beke Péter (13.), Jagodics M. (68.)

Az NB II 12. játéknapján jövő vasárnap a Diósgyőr otthonában lépünk pályára, a DVTK elleni bajnoki 17.00 órakor kezdődik majd.

Merkantil Bank Liga
10. forduló
2022 október 5.
Credobus MosonmagyaróvárCredobus Mosonmagyaróvár
0
1
Budafoki MTE
MTE 1904 Sporttelep

Végeredmény: 0–1 (félidőben: 0–0)

Mosonmagyaróvár. 300 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Georgiou Theodoros, Ország Péter)
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita, Papp Sz.(Debreceni, 81.), Deák, Horváth K. – Gáncs (Buglyó, 81.), Végh – Illés (Jasarevic, 72.), Szalka, Sajbán (Múcska, 82.) – Nagy Z. (Boros, 72.) Vezetőedző: Horváth Csaba
BMTE: Gundel-Takács – Margitics (Györgyi, 60.), Jagodics M., Fótyik, Horváth O. (Kalmár Olivér, 60.) –  Adorján (Soltész,81.), Oláh B., Kovács D. (Tischler, 76.)  – Sós M., Vaszicsku, Beke P. (Németh Márió, 76.). Vezetőedző: Mátyus János 
Gólszerző: Vaszicsku (85.) 

Merkantil Bank Liga
9. forduló
2022 október 2.
Szeged-Csanád Grosics AkadémiaSzeged-Csanád Grosics Akadémia
2
1
Budafoki MTE
Szent Gellért Fórum

Végeredmény: 2–1 (félidőben: 1–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 600 néző. Vezette: Takács Tamás (Garai Péter, Sinkovics Dániel)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Könczey, Vári, Szilágyi Z., Tóth B. – Sipos Sz., Simon Á. (Farkas, 64.) – Kundrák (Rédling, 92.), Szatmári (Szakály, 64.), Gajdos (Pintér, 81.) – Bíró B. (Haruna, 92.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
BUDAFOK: Gundel-Takács B. – Csonka A., Jagodics M., Romics D., Horváth O. (Györgyi A., a szünetben) – Kovács D., Adorján K. (Soltész I., 56.), Oláh B. (Margitics A., 66.p.) – Varga D. (Szűcs Zs., a szünetben), Tischler P. (Fótyik D., 56.), Kalmár O. Vezetőedző: Mátyus János.
Gólszerző: Bíró B. 43. (11-esből), Könczey (86.) ill. Kovács D. 26. (11-esből)
Kiállítva: Csonka A. 53. (a második sárga lap után)

MOL Magyar Kupa
3. forduló
2022 szeptember 17.
Bölcske SEBölcske SE
1
2
Budafoki MTE
Bölcskei SE Sporttelepen

Végeredmény: 1-2 (félidőben: 0-2)
Gólszerző: Rompos J., ill. Hajdók G. (5., öngól), Beke P.

Köszöntjük szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik a Bölcske elleni Magyar Kupa mérkőzésünk, kövessék velünk a találkozó eseményeit élő, szöveges közvetítésünkkel!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőnek szavazott bizalmat a mai napon: Oroszi I. - Margitics A., Romic D., Fótyik D., Kalmár O. - Nándori B., Kovács D. (C) Soltész I. - Varga D., Beke P., Takács R.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Györgyi A., Csonka A., Horváth O., Németh M., Adorján K., Szűcs Zs., Jagodics M., Oláh B., Sós M., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak összeállítása: Bildhéber - Hanol, Hajdók, Parádi, Rodenbücher - Nagy, Horváth, Szili (C) - Süvöltős, Farsang, Kiss.
A találkozó játékvezetője Maml Zoltán lesz majd, asszisztensei Bereczki Bence és Juhász Szabolcs.
1'
Elkezdődött a találkozó, csapatunk fehér mezben és fekete nadrágban, valamint sportszárban játszik ma. Ellenfelünk piros mezben és fehér nadrágban, valamint sportszárban játszik. Mi kezdtük a találkozót.
Sípszó
2'
Vezetünk! Soltész ugratta ki a bal szélen Takács Ronaldot, akinek centerezésébe a menteni igyekvő Hajdók Gábor ért bele olyan szerencsétlenül, hogy a saját kapujába pattant a labda, 0-1!
BMTE gól!
5'
Egy hazai szögletet követően Süvöltős Adrián csúsztatott a jobb kapufa mellé jó egy méterrel.
10'
Nálunk van többet a labda, leginkább a széleken próbálunk akciókat vezetni, de egyelőre hősiesen védekeznek a bölcskeiek.
12'
Soltész ezúttal is remekül ugratta ki Takácsot a bal oldalon, aki az alapvonalig cselezte magát, majd laposan centerezett, Parádi azonban kulcspillanatban mentett Beke Péter lövésre lendülő lába elől.
15'
Soltész célozta meg a jobb felső sarkot nagyjából 25 méterről, centikkel ment el a labda a kapufa mellett.
19'
Kovács Dávid szögletét Romic Danijel fejelte kapura 11 méterről, Bildhéber azonban magabiztosan fogta a próbálkozást.
21'
Kovács és Takács kis szöglete után csapatkapitányunk ívelt középre, a rövid oldalon Romic csúsztatta meg a labdát, Beke azonban rosszul találta el a kapu előterében, fölé ment a kísérlet.
23'
Süvöltös tartotta meg a labdát a bal oldalon, majd 20-ról kapura lőtt, nem sokkal ment el a labda a jobb oldali kapufa mellett.
25'
Kovács is átlövéssel próbálkozott, kb. 20 méterről, szemben a kapuval, a lapos próbálkozás a jobb kapufa mellett nem sokkal hagyta el a játékteret.
29'
Varga Donát ívelt középre balról, Beke pedig bravúrosan, kapásból húzta kapura a labdát nagyjából a 11-espont magasságából, a hazaiak kapusa azonban hatalmas bravúrral hárította az életerős löketet.
32'
Nagy ziccert hagytak ki a hazaiak: nem figyeltünk a hosszú oldalon, Farsang Patriknak még arra is volt ideje, hogy az ötösön átvegye a labdát, majd szerencsére fölé bombázott.
35'
Romic akadályoz meg egy veszélyesnek tűnő kontrát a félpályánál, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
39'
Beke és Takács egyérintőzött szépen az ellenfél 16-osának előterében, majd utóbbi lőtt kapura balról, 14 méterről a kaputól, nem sokkal ment fölé.
43'
GÓÓÓL! Kalmár robogott el a bal szélen Kovács szöktetésével, majd tökéletesen ívelt a hosszún érkező Bekéhez, aki 6 méterről, a kapus mozgásával ellentétesen a hosszú sarokba fejelt, 0-2!
BMTE gól!
45'
A játékvezető nem hosszabbít, két góllal vezetünk a szünetben.
Sípszó
46'
Mátyus János három helyen is változtatott a szünetben: Vaszicsku Gergő, Sós Máté és Györgyi Arthur érkezett Romic, Takács és Varga helyére.
Csere
46'
Folytatódik a meccs, a hazaiak kezdték a második félidőt.
Sípszó
50'
A második játékrész egyelőre kiegyenlített, helyzet egyik kapu előtt sem volt, mezőnyben gyűrik egymást a csapatot, igaz a folyamatos játékot a pálya talaja és a szakadó eső is nehezíti.
58'
Egy gyors hazai kontra végén Nagy lőtt ígéretes helyzetből, Fótyik azonban odaért és bedobásra blokkolt.
60'
Cseréltek a vendégek is, Miholics érkezett Farsang helyére.
Csere
66'
Sós ugratta ki Bekét a leshatáron, csatárunk ziccerét azonban bravúrral hárította Bildhéber.
67'
Ismét változtatunk, méghozzá két helyen: Német Márió és Horváth Olivér váltja Kalmárt és Bekét.
Csere
68'
Óriási kapu előtti kavarodást követően Nándori és Sós szerezhetett volna gólt, ám mindkét lövést blokkolták a bevetődő bölcskei hátvédek, akik közül legalább öten a gólvonal előtt tömörültek.
70'
Cserélnek a hazaiak is: Rodenbücher helyett Süvöltős József áll be.
Csere
75'
Újabb bölcskei cserék: Horváth Máté és Nagy István le, Vámosi és Rompos be.
Csere
81'
Egy felívelés után némi szerencsével Miholics elé kerül a labda, aki 17 méterről laposan mellé lőtt.
84'
Vaszicsku húzódott meg és sajnos nem is tudja folytatni a játékot. Mivel már minden cserelehetőségünket kihasználtuk, emberhátrányban játsszuk le az utolsó perceket.
Ápolás
87'
Szépítenek a hazaiak: Rompos maradt üresen az ötösön belül, aki védhetetlenül fejelt a kapu közepébe 5 méterről egy jobbról érkező beadás után, 1-2.
gól
90'
3 perc a ráadás a mérkőzés végén.
90' + 2'
Kiss Patrik lőhetett tisztán a 16-os vonaláról, Oroszi azonban leért a lapos kísérletre.
90' + 3'
Véget ért a meccs, 2-1-re nyertünk és továbbjutottunk a legjobb 32 közé!
Sípszó
Merkantil Bank Liga
8. forduló
2022 szeptember 11.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
0
Békéscsaba 1912 Előre
Budafoki MTE Sporttelep

Végeredmény: 1–0 (Félidőben: 1–0)

BMTE Stadion, 400 néző. Vezette: Rúsz Márton (Berényi Ákos, Márkus Péter)
BMTE: Gundel-Takács B. – Csonka A., Romic D., Jagodics M. (C), Horváth O. – Adorján K., Oláh B. (Nándori B., 75.) – Takács R. (Györgyi A., 75.), Németh M. (Kovács D., 57.), Varga D. (Sós M., 57.) – Tischler P. (Beke P. 82.) Vezetőedző: Mátyus János
BÉKÉSCSABA: Bukrán – Puskás G., Fazekas L., Albert I. (Szabó Cs., 24.), Mikló R. – Váradi Á., Zvara L. (Fülöp I., 83.), Kitl M., Talpalló N. (Czékus, 61.) – Hamed Y. (Lukács R., 61.), Máris D. (Szalai D., 61.). Vezetőedző: Brlázs Gábor 
Gólszerző: Adorján K. (39.)
Kiállítva: Beke P. (93.)

Merkantil Bank Liga
7. forduló
2022 szeptember 4.
Dorogi FCDorogi FC
0
0
Budafoki MTE
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion

Végeredmény: 0–0

Buzánszky Jenő Stadion 500 néző. Vezette: Molnár Attila (Kiss B., Vörös D.)
DOROG: Molnár Zs. – Tóth B., Gyurácz, Keresztes, Papp M. – Lénárth T. – Szerencsi, Lustyik (Albert Á., 63.), Sztojka (Oldal, 63.), Rácz F. (Szalai J., 83.) – Magyari (Paudits, 57.). Vezetőedző: Fenyvesi László.
BUDAFOK: Gundel-Takács – Bíró M. (Sós M., 21.), Jagodics M., Romics, Kalmár O. (Horváth O., 66.) – Adorján (Nándori, 76.), Csonka A., Oláh B. – Györgyi (Soltész I., a szünetben), Tischler (Németh M., 76.), Takács R. Vezetőedző: Mátyus János.

Merkantil Bank Liga
6. forduló
2022 augusztus 28.
Budafoki MTEBudafoki MTE
1
1
Szentlőrinc
Budafoki MTE Sporttelep

Végeredmény: 1 – 1 (félidőben: 1 – 1)

BMTE STADION, 500 néző. Vezette: Katona Balázs (Csatári T., Kulman T.)
BMTE: Gundel-Takács – Csonka A., Romics, Jagodics M., Kalmár O. (Soltész, 65.) – Adorján, Németh M. (Sós, 87.), Nándori (Horváth O., 65.) – Györgyi (Tischler, a szünetben), Szűcs Zs. (Varga D., a szünetben), Takács R. Vezetőedző: Mátyus János
SZENTLŐRINC: Bese B. – Tamás L. (Mervó, a szünetben), Németh E., Nagy Zs., Keresztes – Vidnyánszky M. (Csilus, 63.), Csörgő (Bányai, 70.), Kiss-Szemán (Lénárt, a szünetben), Rétyi (Filipovics, 63.) – Daróczi, Erdélyi. Vezetőedző: Jeremiás Gergő
Gólszerző: Takács R., Csörgő R. 

Merkantil Bank Liga
5. forduló
2022 augusztus 21.
MTK BudapestMTK Budapest
4
1
Budafoki MTE
Új Hidegkúti Nándor Stadion

Végeredmény: 4–1 (félidőben: 3–1)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 700 néző. Vezette: Farkas Ádám (Horváth Zoltán, Aradi József)
MTK: Somodi – Varju (Medgyes S., a szünetben), Poór P., Szépe, Nagy Zs. – Kata – Mezei (Horváth A., a szünetben), Bognár I. (Kovácsréti, 59.), Kovács Mátyás (Lehoczky R., 74.) – Németh K., Futács (Stieber Z., 51.). Szakmai igazgató: Bognár György
BMTE: Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku, Fótyik – Szűcs Zs. (Sós M., 55.), Csonka A. (Soltész I., a szünetben),  Adorján, Németh M. (Nándori, 55.), Horváth O. – Beke P. (Tischler, 67.), Kovács D. (Horgosi, a szünetben) Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Gólszerző: Nagy Zs. (26.), Kovács Mátyás (29., 52.), Németh K. (45.) ill. Beke (10.)

Merkantil Bank Liga
4. forduló
2022 augusztus 17.
Budafoki MTEBudafoki MTE
0
0
Gyirmót FC Győr
Budafoki MTE Sporttelep

Végeredmény: 0–0

Promontor utca, 900 néző. Vezette: Káprály Mihály (Berényi Ákos, Belicza Bence Péter)
BUDAFOK: 
Gundel-Takács – Jagodics M., Vaszicsku, Fótyik D. – Szűcs Zs., Németh M., Adorján, Csonka, Kalmár O. (Horváth O., 57.) – Beke P. (Kovács D., 65.), Tischler. Vezetőedző: Csizmadia Csaba
GYIRMÓT: 
Hársfalvi – Szegi, Csörgő, Hajdú Á., Helembai – Kovács M. (Polgár K., 55.), Vass Á., Nagy P. – Medgyes, Simon A. (Pethő B., 63.), Herjeczki (Soltész, 55.). Vezetőedző: Csertői Aurél

Merkantil Bank Liga
3. forduló
2022 augusztus 14.
Kolorcity Kazincbarcika SCKolorcity Kazincbarcika SC
2
1
Budafoki MTE
Kolorcity Aréna

Végeredmény: 2–1 (félidőben: 1–0)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 600 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Horváth Róbert)
KAZINCBARCIKA: Megyeri II G. – Szemere B., Ur, Dvorschák, Hleba, Pálinkás – Kállai Z. (Szekszárdi, 73.), Szabó B. (Rédling K., 93.), Csatári, Kurdics (Székely D., 57.) – Takács T. (Süttő, 57.). Vezetőedző: Varga Attila
BUDAFOK:
 Gundel-Takács – Nándori (Beke P., 61.), Horgosi, Vaszicsku, Fótyik D., Horváth O. (Kalmár O., 83.) – Németh M. (Györgyi, 83.), Adorján K., Kovács D. – Szűcs Zs. (Sós M., 83.), Tischler (Csonka A., 71.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Gólszerző:
 Kállai Z. (1–0) a 17., Pálinkás (2–0) a 85., Vaszicsku (2–1) a 87. percben

Merkantil Bank Liga
2. forduló
2022 augusztus 7.
Budafoki MTEBudafoki MTE
2
2
PMFC
Budafok MTE Sporttelep

Végeredmény: 2–2 (félidőben: 2–1)

Promontor utca, 500 néző. Vezette: Görög Márió (Bede Tamás, Rózsa Dávid)
BMTE: Gundel-Takács B. – Margitics A. (Takács R., 72.), Horgosi D., Vaszicsku G., Fótyik D., Horváth O. (Kalmár O., 64.) – Csonka A., Adorján K., Kovács D. (Németh M., 72.) – Sós M. (Varga D., 64.), Tischler P. (Beke P., 64.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba
PMFC: Helesfay – Mayer, Rácz L., Katona L., Hadaró – Terbe, Kesztyűs – Makrai (Kónya, 74.), Nikitscher (Futó, 84.), Harsányi – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám
Gólszerző: Fótyik D. (15.), Horgosi (41.) ill. Vaszicsku (12. – öngól), Harsányi (59.)

Merkantil Bank Liga
1. forduló
2022 július 31.
FC AjkaFC Ajka
3
0
Budafoki MTE
Ajka Városi Sportcentrum

Végeredmény: 3-0 (félidőben: 3-0)

Ajka, Városi Sportcentrum, 1000 néző. Vezette: Sipos Tamás (Szabó D., Ország P.)
AJKA: Horváth D. – Szűcs K., Jagodics B., Tar Zs., Csemer Gy. – Tóth G. (Görgényi D., 87.) – Csizmadia Z. (Berzsenyi K., 87.), Kenderes Z. (Tajthy T., 61.), Zsolnai R. (Sejben V., 10.), Doncsecz L. (Vogyicska B., 87.) – Szarka Á. Vezetőedző: Kis Károly
BMTE: Gundel-Takács B. – Horváth O., Fótyik D., Romic D. (Vaszicsku, a szünetben), Horgosi D. (Margitics A., a szünetben – Csonka A., Adorján K. – Kovács D., Németh M. (Tischler P., 65.), Szűcs Zs. (Sós M., a szünetben) – Beke P. (Takács R., 77.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Gólszerző: Sejben V. (16.), Szarka Á. (34.), Doncsesz L. (43.)