Sajtó

Az akkreditáció rendje a Budafoki MTE hazai mérkőzéseire

* Visszaigazolt, érvényes akkreditáció nélkül a mérkőzésre történő belépés nem lehetséges!
Photographers,At,Work,During,National,Competition,"invictus,Games",,September,14,
Az akkreditációs határidő: az adott mérkőzést megelőző munkanapon 12:00 óra.

Az meghatározott időponton túl beérkezett kérelmeket nem áll módunkban elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

A visszaigazolt akkreditációval rendelkezők a Komáromi úti pénztárablakban vehetik át a belépésre jogosító karszalagot és a Komáromi úti kapunál léphetnek be a stadion területére.

A korlátozott akkreditálható létszám miatt, a kérelmek elbírálásakor a klub akkreditációs szabályzata alapján járunk el.

A sajtó számára fenntartott helyek az I. lelátó C-szektorában találhatóak (10-11. sor).

A BMTE Stadion területén rendelkezésre álló korlátozott parkolási lehetőségek miatt a sajtó munkatársainak, így a fotósoknak sem tudunk parkolóhelyet biztosítani. A gépjárműveket a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint lehet elhelyezni, vagy a budafoki Városház téren kijelölt parkolóban lehet parkolni.

Sajtórend
1.
Az írott és elektronikus sajtó újságírói, valamint fotóriporterei a Budafoki MTE hivatalos, hazai mérkőzéseiről akkreditáció birtokában tudósíthatnak.
2.
Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára. Ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaság (MTVA) írásbeli hozzájárulása szükséges.
3.
A sajtó munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtó belépő, valamint a fotósmellény átvételével kijelentik, hogy a BMTE Stadion pályarendszabályait, valamint a Budafoki MTE és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogajdák.
4.
A Budafoki MTE – az MLSZ vonatkozó szabályzataival összhangban – jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.
5.
Amennyiben az akkreditációt kérők száma meghaladja a kiadható sajtóbelépők számát, a Budafoki MTE az előre meghatározott akkreditációs sorrend alapján adja ki a belépőket.
6.
Az akkreditáció kizárólag az akkreditált személyre és az adott mérkőzésre vonatkozik.
7.
A sajtó akkreditált munkatársai csak a számukra kijelölt helyen tartózkodhatnak és végezhetik a munkájukat. A játéktérre, a csapatok és a játékvezetők öltözőjébe, valamint a VIP-zónába semmilyen esetben sem léphetnek be.
8.
A fotósok a számukra biztosított mellényt csak rendeltetésszerűen, a felső ruházat felett használják és a mérkőzés végeztével kötelesek leadni azt.
9.
A sajtó munkatársai nem takarhatják el a BMTE Stadionban kihelyezett reklámtáblákat.
Akkreditációs sorrend
I.
Közvetítési jogtulajdonos televíziós társaság (MTVA), Nemzeti Sport, a vendégcsapat klubmédiuma, a vendégcsapat székhelye szerinti megyei napilap
II.
Országos napilapok, televíziós társaságok, kiemelt internetes sportportálok, országos frekvenciaengedéllyel rendelkező rádióadók, hírügynökségek
III.
Magazinok, heti- és havilapok, helyi rádiók
IV.
Egyéb internetes médiumok.
A külföldi médiumok részéről érkező akkreditációs kérelmekről a Budafoki MTE egyedi elbírálás alapján dönt.
Interjúkérelem, forgatási engedély

Az interjúkérelmeket a sajto@budafokimte.hu e-mail címen lehet jelezni.