Csapatépítő kiránduláson jártak utánpótlás edzőink

Bakonybélben jártak utánpótlás edzőink, ezzel a csapatépítő kirándulással kezdték meg a 2023-as esztendő tavaszi évadát.

A Budafoki Labdarúgó Club Tehetségközpontjának edzői stábja 2023. január 9-én kezdte meg a munkát, a tavaszi időszak hangulatát pedig egy kétnapos kirándulással alapozták meg. A stáb tagjai a szakadó eső és a hideg szél ellenére is nekivágtak a Bakonynak, megismerték a zirci Ciszterci Apátság történetét, majd egy gyönyörű és otthonos, Bakonybél külterületén található szálláson versszavalással, közös fözéssel erősítették a stábtagok közötti köteléket.

A második nap napsütéses ideje lehetővé tette a valódi kirándulást is, így többek között a Cseh Tamás nevéhez köthető indiántábort is megtekintették edzőink, miközben néhol befagyott tócsákon, olykor zubogó kis patakokon át vezetett az útjuk.

Mindez kiváló időtöltés volt arra, hogy testben és lélekben is felkészüljenek a tavaszi szezonra, melynek edzései 2023. január 16-án, szinte kivétel nélkül valamennyi korosztályban megkezdődnek.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon