Felkészülési mérkőzések a Fradi és az Újpest korosztályos csapatai ellen

U11 U12
Egy felkészülési időszak, két kiváló és nagymúltú ellenfél. U11-es és U12-es csapataink először a zöld-fehérekkel, majd a lila-fehérekkel mérkőzhettek meg hazai pályán, majd idegenben. Mindkét alkalom óriási élmény volt a játékosok számára.

Mozgalmasra sikerült az edzőmérkőzések sora az U11-es és U12-es csapataink számára, miután játékosaink terem- és szabadtéri tornák mellett összemérhették erejüket a Fradi és az Újpest U11-es igazoltjaival is.

Február közepén a Fradi legjobbjaival találkozhattunk, a téli időszak ellenére is ragyogó napsütésben. 6+1 létszámú mérkőzéseken, egymás mellett két pályán fogadtuk az U11-U12 vegyes csapatunkkal a Ferencváros U11-es csapatát a Promontor utcában, ahol 5*15 percet játszottunk.

Mindkét pályán rendkívül jó iramú, pörgős játéknak lehettek szemtanúi a kilátogatók, ahol gyermekeink az elején kissé megilletődve játszottak, hiszen nem minden nap találkozhatunk a zöld-fehérekkel.

Pályára lépő játékosok: Bara Ádám, Blastik Benedek, Bozai Koppány, Cseh-Kis Barnabás, Futácsi Matias, Jámbor András, Kasza-Kovács Kolos, Kovács Kristóf, Miklósy Márton, Siristye Tamás, Sulija Nimród, Szili Márton, Vári Balázs (U12-esek).

Dabrovszky Zsolt, Erődi-Gaál Péter, Galgóczi Bálint, Mészáros Zalán, Nagy Bálint, Nagy Bence, Pavella Borisz, Regős-Turai Gergő, Regős-Turai Péter, Svantek Kristóf, Tóth Albert Nimród, Tóth Olivér (U11-esek).

A héten, 2023. március 9-én, hétköznap délután látogattunk az újpesti Bánka Kristóf Sportközpontba, hogy ezúttal 8+1-ben, 3/4 pályán játszunk az UTE U11-es csapatával, 4*20 percet.

Mindegyik negyed nagyon szorosra sikeredett, rendkívül jól szolgálta a találkozó mindkét csapat játékosainak fejlődését. Látványos gólokat, megoldásokat láthattak a kilátogató szülők, edzők.

Pályára lépő játékosok: Bara Ádám, Blastik Benedek, Bozai Koppány, Cseh-Kis Barnabás, Futácsi Matias, Jámbor András, Kasza-Kovács Kolos, Kovács Kristóf, Miklósy Márton, Nagy András, Regős-Turai Gergő, Regős-Turai Péter, Siristye Tamás, Sulija Nimród.

Mindkét ellenfél visszajelzése alapján a jövőben még találkoznak egymással a csapatok, 6+1-ben, vagy akár 8+1-ben is, számunkra pedig óriási öröm, hogy ilyen patinás klubok ellen léphetünk pályára és mérettethetjük meg magunkat.

Hajrá Budafok!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon