GRATULÁLUNK! Vamberszky Attila bemutatkozott az U15-ös válogatottban

Korábbi játékosunk, Vamberszky Attila (2009) bemutatkozott az 1-1-es döntetlennel végződő, Csehország elleni barátságos mérkőzésen.

2023. november 28-án és november 30-án is barátságos felkészülési mérkőzést rendeztek az U15-ös korosztályban, mindkét esetben Csehország fiataljai ellen. A második mérkőzésen nagy örömünkre kezdőként lépett pályára Vamberszky Attila, korábbi játékosunk, aki a teljes mérkőzésen élvezte Szabados József szövetségi edző bizalmát.

Csapatunk kedden alulmaradt a házigazdákkal szemben, a csütörtöki visszavágón azonban akár győzhetett is volna, legalábbis a mérkőzés nagyobb részében veszélyesebb volt kapura az ellenfelénél. Mégis a csehek szereztek vezetést egy jól eltalált szabadrúgásból, így a 24. percben Varga Zsolt találata csak egyenlítést jelentett. A szünetig megvolt a lehetőségünk a fordításra, de nem voltak kellően pontosak a befejezések. A fordulás után kiegyenlített volt a játék, egyik csapat sem tudta maga javára eldönteni a meccset, a lefújásig 1-1 maradt az eredmény.

– A budafoki Tehetségközpont első utánpótlás válogatott játékosát köszönthetjük Attila személyében. Nagy örömmel tölt el bennünk, hogy a 2,5 éve létrahozott Központunk első fecskéje bemutatkozott. Klubunk célja, hogy felnőtt magyar válogatott játékost neveljünk. Elhivatott, folyamatosan fejlődni vágyó edzői stábunkkal folytatjuk a fejlesztést mindennap – nyilatkozta az örömhírrel kapcsolatosan Pacsi Bálint szakmai igazgató.

Csehország-Magyarország 1-1 (1-1)
Magyarország: Vamberszky Attila – Acsai Dominik, Skotner Zoltán, Szakál Dénes (Ádám Leonárd, 75.), Csörgő Ádám (Papp Máté, 41.) – Varga Zsolt (Tímár Dávid, 67.), Ratkai Ádám, Somfalvi Barna (Milkovics Márton, 54.) – Kiss Norbert (Wiesner Balázs, 41.), Dudás Gergő (Makrai Csongor, 67.), Zsolnai Dávid (Nyári Olivér, 67.)

Gratulálunk Attilának, csak így tovább!!!

(Forrás: https://valogatott.mlsz.hu/u15-ferfi/hir/csapat/dontetlennel-bucsuztak-csehorszagtol-az-u15-osok)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon