Gyerekek, merjetek nagyot álmodni!!!

2023. május 3-án felnőttcsapatunk Magyar Kupa döntőt játszik, így két játékosunk, Beke Péter és Gundel-Takács Bence a döntő helyszínén, a Puskás Stadionban jártak. Ezt követően pedig edzésen lepték meg társaikkal fiataljainkat.

Történelmi eseményre készül felnőtt csapatunk, igaz, már a döntőbe jutás is az, ettől függetlenül mindannyian azért szurkolunk, hogy a Magyar Kupa serlege otthonra leljen a Promontor utcában. A készületek már nagyban zajlanak, ennek keretében járt Beke Péter gólvágónk és Gundel-Takács Bence hálóőrünk a Puskás Stadionban, ahol támadónk azzal zárta interjúját, hogy csak annyit tud üzenni a jövő generációinak, hogy merjenek nagyot álmodni, s ezért tegyenek is meg mindent.

Mindezt azonban nemcsak videón keresztül üzenték, ugyanis a mai napon több felnőtt játékosunk is látogatást tett az utánpótlás edzéseken, s együtt fociztak fiataljainkkal.

Köszönjük Gundel-Takács Bencének, Jagodics Márknak, Kalmár Olivérnek, Margitics Andornak, Németh Máriónak, Sós Máténak és Takács Ronaldnak, hogy felejthetetlen élményt és örömöt szereztek játékosnak, valamint utánpótlás edzőnek egyaránt! A képek magukért beszélnek.

Veletek leszünk a döntőben!

Hajrá BUDAFOK!!!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon