Játékos feladatokkal vártuk a leendő elsősöket

Partneriskolánkban, a Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában jártunk, az ún. kopogtató napon, ahol bemutatkoztunk a leendő elsősöknek és szüleiknek.

2023. február 16-án sok szülő életében jött el egy fontos nap: hamarosan ki kell választani a gyermek első iskoláját. A Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola ezen a napon tartotta nyílt napját, amelyen a szülők és gyermekek egyaránt megismerhették az intézmény működését. Míg a szülők – sokan talán életük első – szülői értekezletén vettek részt, addig a lassan iskoláskorúvá cseperedő ovisok különféle izgalmas és interaktív foglalkozásokat látogathattak meg.

Partnerünk meghívására, ahogy tavaly, ezúttal is részt vettünk a kopogtató napon, ahol külön állomáson vártuk a lelkes gyermekeket. Rövid, de annál intenzívebb foglalkozáson találkozhattak a kicsik a pattogó, guruló labdákkal, sorversennyel és a krokodilokkal teli folyóval.

A gyerekek szemmel láthatóan élvezték a kültéri megmérettetést, reméljük, hogy a következő tanévben minél többükkel újra találkozhatunk, ezúttal már a szervezett edzések keretében.

Addig is jó felkészülést szülőnek és gyermeknek egyaránt!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon