Kozma Imre atya húsvéti tojással lepte meg a budafoki gyerekeket

Kozma Imre atya régi hagyományt elevenített fel, korábban ugyanis húsvét alkalmából évről évre meglepett gyerekeket egy ember nagyságú csokitojással. Az elmúlt esztendőkben sok helyere eljutott, ebben a szezonban pedig első alkalommal Budafokra küldte ajándékát.

A múlt a jelen és a jövő egyszerre képviselte magát a BMTE Stadionban tartott ünnepélyes átadáson, fiatal játékosainkkal ott voltak edzőik is, Markó Tímea, Könczey Balázs, Zsupanek Péter, Keresztes Zoltán, Szabó Levente és Gula Dávid, valamint Pacsi Bálint utánpótlás szakmai igazgató.

Rajtuk kívül részesült még a meglepetésben az egyesületünknél immáron több mint 20 éve dolgozó Luhály József edző, valamint Jankov András utánpótlás technikai vezető is

Vezetőségünk tagjai közül Jakab János tiszteletbeli elnök, Kiss Norbert ügyvezető igazgató, Markovics József, a Budafoki LC elnöke, illetve Dr. Kálmán Zoltán könyvizsgáló vett részt az eseményen.

Klubunk filozófiája, hogy megbecsüljük a sportolókat és a velük dolgozó szakembereket, így terveink szerint a mostani ajándékozás hagyományt teremt majd.

Kozma Imre atya Húsvéti köszöntője

Kozma Imre atya húsvéti tojással lepte meg a budafoki gyerekeket

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon