Megkezdődtek a Körzetközponti edzések – közös munka együttműködő partnereinkkel

U11
Megkezdődtek az U11-es korosztályokat érintő körzetközponti válogatott edzések. Együttműködő partnereink, az ESMTK, valamint a Soroksár SC is kiváló szervezés mellett fogadták a tehetséges játékosokat.

Tehetségközpontként feladatunk, hogy a velünk együttműködésben lévő egyesületek által az U11-es korosztály számára szervezett körzetközponti válogatott edzéseken részt vegyünk, az edzések lebonyolítását segítsük, a játékosok fejlődését nyomon kövessük. Partnereink, az ESMTK és a Soroksár SC is, ahogy az elmúlt időszakban megszokhattuk kiemelt figyelemmel és magas színvonalú szervezettséggel látott neki a 2023-as tavaszi szezon programsorozatának.

Mindkét helyszínen kiváló játékosokat válogattak be együttműködő partnereink szakemberei, így mind a Zodony utcában, mind pedig a Haraszti úton nagyon jó iramú edzéseknek lehettünk szemtanúi, részesei.

A tavasz során 5 alkalommal edzés, 1-1 alkalommal edzőtábor keretében találkozunk majd a fiatal tehetségekkel. Az edzéseken klubunkat dr. Molnár István Jenő utánpótlás koordinátor képviseli, míg az ESMTK részéről köszönet illeti Lázár Benjámin utánpótlás vezetőt és Zay Kristóf utánpótlás edzőt, a Soroksár SC tekintetében pedig Pintér Tamás utánpótlás vezetőt, akik áldozatos munkával szervezik a fenti eseményeket.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon