Mikulás alkalmából csomagokkal leptük meg partneriskoláinkat

Az év végéhez közeledve, Mikulás aprópóján átnéztük a szertárunkat, s mindkét partneriskolánknak sportfelszereléseket ajándékoztunk. A visszajelzések alapján a mezek, nadrágok, melegítő felsők jó helyre kerültek.

Még az ősszel merült fel annak gondolata, hogy a szertárban lévő nem használt sportfelszereléseket hasznosítsuk, így került sor arra, hogy Mikulás alkalmából a Kolonics György Általános Iskola és Köznevelési Sportiskola (Kolonics Iskola), valamint a Kossuth Lajos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Kossuth Iskola) részére összeállítottunk egy-egy csomagot, amelyben mezek, rövidnadrágok, melegítő felsők, megkülönböztető trikók találhatóak.

A Kossuth Iskolában az év utolsó edzésén, december 5-én adtuk át a felszereléseket, amelyen rekordlétszámban vettek részt a diákok. Mányokiné Brúnyai Zsuzsanna igazgatóhelyettes asszony elmondása szerint a felszereléseket a tavasszal több rendezvényen is hasznosítani tudják majd, a gyerekekkel együtt nagyon örült a felajánlásunknak.

A Kolonics Iskolába a Mikulás-csomagunk kissé megkésve, december 7-én érkezett meg, de az öröm itt sem maradt el. Nagy-Pelsőczi Krisztina, megbízott igazgató elmondta, hogy minden ilyen ajándéknak örülnek, hiszen sportiskolaként szükségük van új felszerelésekre.

A Budafoki LC vezetőségének és teljes stábjának nevében kívánjuk, hogy minél több örömteli pillanatban viselhessék a gyerekek a felszereléseket, s egyúttal kívánunk minden partnerünknek áldott, békés karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet!

Hajrá Budafok!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon