Őszi hadjárat: szeptember óta veretlen a BMTE II.

Budafoki MTE II
Immár nyolc forduló óta őrzi veretlenségét a BLSZ I. osztályban szereplő tartalékcsapatunk, a BMTE II. Nenad Pozder együttese október eleje óta hatszor nyert és két döntetlent játszott, vagyis a megszerezhető huszonnégyből húsz pontot gyűjtött össze.

A mieink legutóbb mút pénteken, Pestszentimrei SK vendégeként arattak 6-0-s győzelmet, a-melyből Harsányi Dániel és a házi góllövőlistát vezető Földi Dániel is duplával vette ki a részét.

Ebből az eredményből is látszik, hogy csapatunk nem bunkerfutballal, hanem látványos, olykor lehengerlő támadójátékkal éri el a sikereit. Tartalékjaink a Svábhegy és a MUN SE kapuját is nyolcszor vették be az őszi menetelés során, de a Gázgyár, a Csep-Gól, valamint a THSE-Szabadkikötő sem úszta meg négy találat alatt.

A téli szünetig még két hazai mérkőzés vár a tabellán jelenleg hatodik BMTE II-re: szombaton 11 órakor a 1908 SZAC Budapest érkezik a Promontor utcába, december 4-én pedig a mezőny egyet-len veretlen együttese, a Csepel FC ellen korábbról elhalasztott találkozót pótoljuk.

Őszi hadjárat: szeptember óta veretlen a BMTE II.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon