Profik között: U19-es kapusunk, Ecseri Máté az NB2-es felnőtt csapattal készülhetett

Ecseri Máté (2006) folyamatos jó teljesítményével, kiváló hozzáállásával kiérdemelte, hogy második számú felnőtt csapatunk után az NB2-es csapat ajtaján is bekopogtasson.

Tehetségközpontunk megalakulását követően deklarált cél volt, hogy néhány éven belül utánpótlásunk biztosítson saját nevelésű játékost első számú felnőtt csapatunk számára. Valamennyi utánpótlás edző és utánpótlásban dolgozó szakember ezért tevékenykedik nap, mint nap.

Egy hosszú és kemény munka első részsikereként számolhatunk be arról, hogy Ecseri Máté fokozatosan és tudatosan lépdel felfelé a felnőtt labdarúgás irányába. Máté már tavaly megismerkedhetett a felnőtt labdarúgással, 18 meccsen volt a BLSZ 1-ben szereplő felnőtt csapatunk keretének tagja, az idei szezonban pedig 9 alkalommal erősítette második csapatunk gárdáját, ebből két alkalommal kezdőként.

A szakmai vezetés, továbbá Máté edzői is úgy látták, hogy motiváltsága, hozzáállása és persze tudása alapján is elérkezett az idő, hogy szintet lépjen, így nemrég Máté csatlakozott az NB2-es csapat néhány edzéséhez.

Reméljük, hogy az első csapattal edzés tovább erősíti Máté önbizalmát és növeli motiváltságát, hogy aztán idővel meghatározó tagja lehessen felnőtt csapatainknak!

Hajrá Budafok, hajrá Máté!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon