Szakmai nap keretében láttuk vendégül a vasi kollégákat

A Sárvár FC felnőtt csapatának vezetőedjőze, Nagy Dániel, valamint az utánpótlásból Szakos Gergő, Kovács Tamás és Fider Ádám látogattak el hozzánk, hogy egy szakmai nap keretében megismerhessék Tehetségközpontunk működését, képzési filozófiáját.

Ahogy minden szakterületen, így a labdarúgásban is rendkívül fontosak a szakmai-partneri kapcsolatok, így természetesen örömmel fogadtuk a Sárvár FC hivatalos megkeresését azzal kapcsolatosan, hogy szakmai nap keretében szeretnék több kollégával meglátogatni Tehetségközpontunkat.

A hétfői látogatás során Pacsi Bálint szakmai igazgató mutatta be vendégeink számára a képzési rendszerünket, szakmai koncepciónkat, illetve Harsányi Jonatán tartott előadást a gyógytornász és a koordinációs edző szerepéről.

A délutánt a vendégek dr. Molnár István Jenővel, Tehetségközpontunk utánpótlás koordinátorával kezdték, aki a pályán kívüli fejlesztés lehetőségeiről számolt be.

A nap végén a gyerekek kerültek a középpontba, vendégeink a hétfőn tartott valamennyi edzést megtekintették. Külön öröm számunkra, hogy játékosainkat kreatívnak és boldognak látták a sárvári kollégák, s hangsúlyozták, szerintük minden korosztály edzésén érezhető volt a pozitív tanulási környezet!

Köszönjük szépen Nagy Dánielnek, Szakos Gergőnek, Kovács Tamásnak és Fider Ádámnak, hogy ellátogattak hozzánk, reméljük, hogy hasznosnak találták a ránk szánt időt!

Sok sikert kívánunk a munkájukhoz!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon