Teremtornák hétvégéje: hazai és nemzetközi vizeken

U14-es csapatunk a felvidéki Muzsla település által szervezett nemzetközi tornán vett részt, míg U9-es csapatunk a gyömrői Farsangi Kupán képviselte Tehetségközpontunkat. Mindkét tornán remek mérkőzéseket játszottunk, melyek kiválóan segítették játékosaink fejlődését, nem mellesleg nagyszerű élményekkel is gazdagodtunk.

A kiváló szervezésű tornákon nagyszerű mérkőzéseket játszottak csapataink, melyek amellett, hogy kiválóan szolgálták játékosaink fejlődését, egyben azt is eredményezték, hogy végül mindkét helyszínről tornagyőztesként utazhattak haza játékosaink.

2024. február 16-án U14-es csapatunk már hajnalban útnak indult Szlovákiába, hogy a Muzsla által szervezett nemzetközi tornán vegyen részt. Az utazás egyben kirándulás is volt, amelynek keretében játékosaink bepillantást nyerhettek a határon túli mindennapokba.

A mérkőzések lebonyolítására a helyi sportcsarnokban került sor, csoportunkban a Köbölkút, a Maroshegy Ikarus és a Nyergesújfalu csapatai szerepeltek. A csoportmérkőzéseken remek játékot mutatva, mindhárom mérkőzést megnyerve, a csoport első helyén végeztünk.

Csoportkör:

Budafoki LC – Köbölkút 3-1 (Dombóvári Zs., Szabó I., Zwierczyk M.)

Budafoki LC – Maroshegy Ikarus 2-0 (Dombóvári Zs., Solymos G.)

Budafoki LC – Nyergesújfalu 5-1 (Dombóvári Zs. (2), Solymos G. (2), Magyari M.)

Csoportgyőztesként egyből a döntőbe kerültünk, ahol a másik csoport győztese, a hazai Muzsla csapata volt az ellenfelünk. A sportcsarnok megtelt lelátója remek focihangulatot teremtett, mindkét csapat nagyot küzdött és a legjobbját nyújtotta, így igazán színvonalas mérkőzést láthattak a nézők, melyen végül 2:0 arányban, gyönyörű gólokat szerezve győzedelmeskedtünk.

Döntő:

Budafoki LC – Muzsla 2-0 (Dombóvári Zs., Szabó I.)

Az eredményhirdetésnél az is kiderült, hogy kapusunkat, Patkós Bencétt választották a torna legjobb kapusának. Gratulálunk játékosainknak a kiváló szerepléshez!

A csapat tagjai: Dombovári Zsolt, Barna Brúnó, Magyari Marcell, Major Zsombor, Marton Ottó, Mravik Attila, Patkós Bence, Solymos Gergő, Szabó István, Zwierczyk Marsal

(Hiányzók: Balogh Bence, Körmendi Tamás, Rosta Ádám, Róth Ábel, Schramek Márton, Skerlecz Arnold, Varga Tétény, Vasas Roland)

Edző: Zsupanek Péter

U9-es csapatunk 2024. február 17-én utazott Gyömrőre, a Farsangi Kupára, ahol színvonalas, kifogástalanul megszervezett teremtornán vettünk részt. Remek hangulatú és izgalmas mérkőzéseket játszottak a gyerekek. Az egész nap kiválóan szolgálta a fejlődésünket. A tornagyőzelem megszerzése mellett két egyéni díjat is sikerült bezsebelni.

A torna mérkőzései:

Budafoki LC – Pécel 5-1 (Kentner Balázs 2, Diószeghy Kende 2, Plánder- Bátori Márton

Budafoki LC – Gyömrő 3-2 (Diószeghy Kende 2, Haász Noel)

Budafoki LC – 4trainerz 6-0 (Kentner Balázs 3, Diószeghy Kende 2, Haász Noel 1)

Budafoki LC – Nagykáta 2:0 (Kentner Balázs 2)

A torna gólkirálya Kentner Balázs lett, míg a minden csapatból választott Csapat legjobbja címet Diószeghy Kende kapta.

A csapat tagjai: Diószeghy Kende, Haász Noel, Kentner Balázs, Nagy-Kleman Albert, Németh-Stadler Henrik, Palocsay Gergő, Pápay Levente, Plánder-Bátori Márton, Tóth Salamon, Rácz Dominik

(Hiányzók: Bándli Bence, Gulya Márk, Gyarmati Kristóf, Hirth Marcell, Mendei Gergely, Portrusching Szabolcs, Szabó Máté)

Edző: Horváth Emese

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon