Teremtornával kezdtek kisebb korosztályaink

U10 U8
U8-as és U10-es csapatunk is jóhangulatú és jól szervezett teremtornával kezdte a 2023-as esztendő hétvégi elfoglaltságainak sorát. Mindkét együttes jóiramú, a felkészülést kiválóan segítő mérkőzéseket játszott.

U8-as csapatunk 2023. január 22-én, vasárnap Tatabányán vett részt a Schmidt István Emléktornán. A Földi Imre Sportcsarnok kiváló helyszíne volt a jóhangulatú rendezvénynek. A tornán a Tatabánya, a Kelen, a Mosonmagyaróvár és a Felcsút SE azonos korú csapataival mérkőztünk meg.

A színvonalas, szoros mérkőzések kiválóan szolgálták a gyerekek fejlődését.

A tornán résztvevő játékosok: Pápay Levente, Haász Noel, Kentner Balázs, Nagy-Kleman Albert, Mendei Gergely, Portrusching Szabolcs, Veres Barnabás

Pápay Leventének külön is gratulálunk, ugyanis ő lett a torna legjobb kapusa.

Az U8-asokat követve, az U10 is Tatabányán lépett pályára, ők a dr. Lakat Károly Emléktornán képviselték egyesületünket. Pályára léptünk a házigazda Tatabánya, a Kelen, a Budaörs és a Felcsút SE csapatai ellen. A tornán vívott kemény csaták az U8-hoz hasonlóan az U10-ben is hasznosak voltak, tökéles eleme volt a torna a téli felkészülés programjának.

A tornán résztvevő játékosok: Kuruc Dominik, Grebanar Alex, Gór Ágnes, Somló Erik, Szili Richárd, Kiss Bendegúz, Tóth Marcell , Klein-Fey Milán, Antal -Futó Balázs, Regner Benett

A Tatabányai SC-nek ezúton is köszönjük a meghívást és a kimagasló színvonalú szervezést!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon