Teremtornával zárta az évet U-12-es csapatunk

U12
2022. december 9-én U-12-es csapatunk a BVSC által szervezett Winter Cup elnevezésű tornán járt, amely amellett, hogy bronzérmet hozott a fiúknak, kiváló zárása volt az évnek.

December 9-én, pénteken először került megrendezésre a BVSC Winter Cup, hagyományteremtő szándékkal. A 4+1 játékrendszerű, sátorban rendezett, műfüves, 6 csapatos tornán 1×18 perces mérkőzéseket rendeztek. A lebonyolítás 2×3 csapatos csoportokban zajlott, ellenfelünknek az FTC U11 korosztályát és az FC Budapest Sólymok csapatát kaptuk.

Csoportmérkőzések:

Budafok – FTC U11 0-1

Budafok – FC Budapest Sólymok 3-0.

Gólok: Miklósy Márton (2), Bozai Koppány

A csoportok győztesei automatikusan elődöntőbe kerültek, a 2-3. helyezettek keresztbe játszhattak az elődöntőért. Mi a 2. helyet szereztük meg a csoportban, ami azt jelentette, hogy a másik csoport 3. helyezettjével, a Budai FC-vel mérkőztünk meg.

Budafok – Budai FC 3-0

Gólok: Vári Balázs, Szili Márton, Miklósy Márton

Ezzel a győzelemmel az elődöntőbe kerültünk, ahol a másik csoport győztesével, a Carvalho csapatával találkoztunk. Az elődöntő a napunk legizgalmasabb mérkőzése volt, a csapat nagy küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, ugyanis két gólos hátrányt sikerült ledolgozni. Jöhettek a büntetők, ahol sajnos nem tudtunk gólra váltani egy lövést sem, míg az ellenfelünk magabiztosan értékesítette büntetőit. Következhetett a bronzmérkőzés, ahol ismét a Fradi U11-es csapata várt ránk.

Budafok – Carvalho 2-2 (büntetőkkel: 0-2)

Gólok: Blastik Benedek, Szili Márton

Talán még egy kicsit a fejekben maradt az elveszített büntetőpárbaj, ugyanis hamar vezetést szerzett a Fradi: egy rosszul sikerült hazaadást követően öngólt szereztünk. A rossz kezdés ellenére ismét bizonyították a srácok, hogyan kell a padlóról felállni: a mérkőzés vége előtt 5 perccel egyenlítettünk, majd az utolsó percben megszereztük a győztes gólt, ezzel a bronzérmet is.

Budafok – FTC U11 2-1

Gólok: Szili Márton, Bara Ádám

A torna végeredménye:

  1. Carvalho BLA
  2. BVSC-Zugló
  3. Budafoki LC
  4. FTC U11
  5. Budai FC
  6. FC Budapest Sólymok

Gratulálunk a BVSC-nek a szervezéshez, köszönjük a meghívást!

Hajrá Budafok!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon