Történelmi siker részesei lehettünk

Nagy nap 2023. április 5-e felnőttcsapatunk történelmében: először játszhatunk kupadöntöt a több, mint 100 éves fennállásunk óta.

Több mint 300 szülő, játékos és edző látogatott ki szerdán, a hideg ellenére, hogy az NB1-es Vasas ellen pályára lépő budafoki játékosokat közösen biztassuk a csoda elérése érdekében. Utánpótlás játékosainkra nem lehetett panasz, a bemelegítéstől egészen a lefújás pillanatáig szurkoltak, biztatták a csapatot. A kezdésnél a középkörben kifeszített molinót tartották U12-eseink, míg a mérkőzés alatt 12 fővel segítettük a labdák minél gyorsabb visszajutását. Szóval kivettük a részünket a sikerből!

Mérhetetlenül büszkék vagyunk felnőtt csapatunkra, akik megérdemelten jutottak be a 2023. május 3-ai, Puskás Stadionban rendezendő Magyar Kupa döntőbe, ahol a Zalaegerszeg gárdája lesz az ellenfél.

Ránk felnőtt csapatunk ott is számíthat, már most erre a napra készülünk, a lelátón mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy a Magyar Kupa és saját történelmünk szempontjából is első alkalommal felérjünk a csúcsra. Igazi futballünnep lesz, legyünk minél többen, hogy együtt írhassuk az újabb történelmi csodát!

Hajrá Budafok!!!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon