U14: Debrecenben zártuk az évet

U14
Debrecenbe kéne menni...U-14-es fiataljaink meg is tették, éremmel és megannyi élménnyel tértek haza a Karácsony Kupáról.

2022. december 9-e és 11-e között rendezték a nemzetközi Karácsony Kupát, Debrecenben. Csapatunk tagjai már péntek reggel elutaztak a helyszínre, ahol a szállás elfoglalását követően bevillamosoztak a belvárosba, hogy egy gimnázium tornatermében egy nagyon jó színvonalú, intenzív edzőmeccset játszhassanak a tornát szervező Olasz Focisuli csapatával. Az esti program a Hollandia-Argentína VB negyeddöntő közös megtekintése volt.

Szombaton barátságos körmérkőzéseket játszottak a fiúk a tornán résztvevő csapatok egy részével, ami remek bemelegítés volt a vasárnapi éles tornára. Szombat délután a közeli Aquaticum élményfürdőben pihenték ki a nap fáradalmait, majd este az Anglia-Franciaország mérkőzést izgulták végig. Vasárnap korán reggel már a csoportmeccsekre került sor a szálloda melletti sportcsarnokban, ahol sorrendben a Hajdúszoboszló, a Csepel B, a DVTK és a Szolnok csapataival mérkőztünk meg. A csoportban csak a diósgyőriek fogtak ki rajtunk, így a 2. helyet szereztük meg, ami azt jelentette, hogy a másik csoport másodikjával a bronzéremért játszhattunk.

Csoportmeccsek:

Budafok – Hajdúszoboszló 2:0 Gólszerzők: Petőcz-Nemessányi Bálint, Buczkó Milán

Budafok – Csepel B 1:1 Gólszerző: Buczkó Milán

Budafok – DVTK U13 0:1

Budafok – Szolnok 1:0 Gólszerző: Kun Péter

A bronzmeccset a Csepel A csapatával vívtuk, ahol óriási csatában 1-0-ra győzedelmeskedtünk, megszerezve a 3. helyért járó trófeát és érmeket.

Bronzmeccs: Budafok – Csepel A 1:0 Gólszerző: Petőcz-Nemessányi Bálint

Összességében egy nagyon intenzív és tartalmas hétvégén vagyunk túl, ahol a rengeteg közös élmény mellett egy bronzéremmel is gazdagodtunk.

Végeredmény:

  1. UTE
  2. DVTK
  3. Budafok

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon