Újabb partnerség a kerületben: aláírásra került az együttműködési megállapodás a Budatétény SE egyesületével

A nyáron a Nagytétényi SE, a múlt héten pedig a Budatétény SE csapatával írtunk alá együttműködési megállapodást, így még komplexebb a kerületi összefogás a labdarúgásban.

Augusztusban, amikor Tehetségközpontunk a Nagytétényi SE csapatával írta alá az együttműködési megállapodást, akkor Jakab János, a BMTE tiszteletbeli elnöke úgy fogalmazott, hogy bízik abban, hogy a jövőben a három kerületi klub között még szorosabb kapcsolat alakul ki.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy ennek eléréséhez újabb mérföldkő került elérésre, ugyanis a héten együttműködési megállapodást írt alá Tehetségközpontunk elnöke, Markovics József és a Budatétény SE elnöke, Rigó Lajos. A dokumentum értelmében a 2023/2024-es szezontól kezdődően együtt, közösen dolgozunk a kerületi fiatalok fejlődéséért!

Az együttműködés aláírásával a Magyar Labdarúgó Szövetség által megfogalmazott célkitűzések is teljesülnek, hiszen a néhány éve kidolgozott négyszintű (akadémiák – tehetségközpontok – körzetközpontok – grassroots egyesületek) piramisrendszer működtetése megköveteli a klubok közötti kommunikációt és kooperációt. Az együttműködési megállapodás értelmében a jövőben a két klub közös szakmai rendezvényeket szervez, közös edzésekre kerül majd sor, kölcsönösen egymáshoz irányítják a focizni vágyókat, edzőmeccseket, tornákat rendeznek, illetve a budatétényi fiatalok és edzőik a jövőben ingyen járhatnak a BMTE I. NB2-es felnőtt bajnoki mérkőzéseire.

Bízunk abban, hogy ezen együttműködési megállapodások biztosítani fogják, hogy a helyi fiatalok a kerületben találják meg labdarűgással kapcsolatos céljaikat és vágyaikat!

Hajrá Budafok!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon