Véget értek a nyári-, illetve az edzőtáborok: rengeteg élmény, jó hangulat, még több foci

Tehetségközpountunk idén öthéten keresztül szervezett nyári táborokat, illetve négy korosztályunk járt edzőtáborban. Felejthetetlen élmények, barátságok, sok-sok foci: így jellemezhető valamennyi hét.

Az idei évben Tehetségközpontunk 2023. július 10-étől kezdődően öt héten keresztül biztosította játékosai és valamennyi jelentkező számára, hogy napközis táborban tölthesse idejét. A Keresztes Zoltán edzőnk által szervezett heti programok mindegyikében fő szempont volt a jó hangulat, a minél többféle feladat, így a résztvevők a focin túl megmérkőzhettek helyismereti kvízversenyeken, részt vehettek kutyás bemutatón, délutánonként masszázsra mehettek, vagy éppen csak ad hoc szerveződő fogócskában járhattak túl egymás eszén.

Az öt hét alatt több, mint 150 gyermek vette igénybe szolgáltatásainkat, volt, aki nem is egy turnusra érkezett.

Augusztusban U11-es, U12-es, U13-as és U14-es csapataink Balatonfenyvesen jártak edzőtáborban. A futballszakmai szempontokon túl itt is kiemelt jelentősége volt a jó hangulatnak, az élményeknek, a minél színesebb programnak. Ennek megfelelően strandfoci, fürdés, kirándulás is szerepelt az edzések és edzőmeccsek sorában.

Sajnos a táborok lezárulta jelzi a nyár végének közeledtét, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy hamarosan kezdődnek a várva várt bajnokságok és a tornák… az iskolával egyetemben.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon