Véget értek a tornák a legkisebbek számára

Lezárultak a bajnokságok és a tornák a legkisebb korosztályokban. Mozgalmas heteken vagyunk túl, U9-ben, U10-ben és U11-ben először egy négy-, majd egy hatcsapatos tornát szerveztünk.

Május hónap nemcsak a ballagások és az érettségi ideje, de a legtöbb bajnokság és torna záró időszaka is egyben. Kifejezetten igaz ez a kisebb, ún. Bozsik korosztályokra, illetve az U9, U10 és U11-es csapatainkra. Előbbiek május 13-án, utóbbiak május 21-én léptek az idei szezonban utoljára hivatalos mérkőzésen pályára, minden alkalommal az ESMTK pályáján.

Saját rendezésű tornáinknak ezúttal is partnerünk, az ESMTK biztosított helyszínt, ezzel is jelezve, hogy együttműködésünk keretében valóban segítséget nyújtunk egymásnak. Ezúton is köszönjük aktív közreműködésüket!

A hatcsapatos, meghívásos tornán ezúttal a Paks, a Tatabánya, valamint a Felcsút SE csapatai mellett hivatalos partnereink, azaz az ESMTK és a Soroksár csapatai is jelen voltak. Így aztán közel 160 gyerekkel, rengeteg szülővel és kiváló hangulatban sikerült búcsúztatnunk az évet.

A képek magukért beszélnek!

Hajrá Budafok, hajrá magyar foci!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon