A listavezetőhöz utazunk

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában vasárnap 17 órától az első helyezett ETO ellen játszunk Győrben.

Jó hír, hogy a péntek délelőtti edzésen részt vett Fótyik Dominik, aki szerencsére már nem érez szúrást a combjában, és a bokáját fájlaló Kovács Dávid is gyakorolt.

Vezetőedzőnkre Erős Gáborra különleges a találkozó vár a Rába-parti városban.

„Számomra nem lesz érzelemmentes ez a mérkőzés. Győrben nőttem fel, az ETO-ban kezdtem el focizni, ott játszottam először az NB I-ben, ott él a családom, kisebbik fiam, Donát, az U11-es csapatban játszik. Természetesen vasárnap mindezt félre kell tenni, hiszen Budafok a munkahelyem, a Budafok sikerérért dolgozom. Nehéz meccs lesz, erős az ellenfél, nem véletlenül vezeti a bajnokságot. Azonban, ha szervezetten és fegyelmezetten fogunk futballozni – többször bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk erre –, akkor eredményesen távozhatunk majd Győrből. A héten többször szóba került a Haladás elleni vereségünk. Elemeztük a hibákat, remélem, mindenki tanult belőlük, s bízom abban, hogy az a küzdőszellem lesz jellemző ránk vasárnap, amely a Honvéd elleni bravúros pontmentés során volt tapasztalható.”

Szurkolóink figyelmébe:

A felnőttjegy 1500 forintba kerül, online is (jegymester.hu/eto) megvehető, a diák-/ nyugdíjas- belépő pedig 750 forintért a diák- / 65 év felett személyi vagy nyugdíjas igazolvány bemutatásával vásárolható meg. Pénztárnyitás:15.30 óra. Készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon