A MOL Magyar Kupában a Putnokhoz utazunk

Budafoki MTE

Mint ismeretes, a Mol Magyar Kupa előző sorozatában csapatunk fantasztikusan menetelt, egészen a döntőig jutott, a mostani kiírásban a harmadik körben kapcsolódik be a küzdelembe.

Az M4 Sport stúdiójában a korábbi kiváló labdarúgó, Pisont István sorsolta ki a párosításokat. Ellenfelünk a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Putnok együttese lett, amely az NB III Északkeleti csoportjában négy forduló után száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. Az MK-ban eddig túljutott a megyei másodosztályú Mátraterenyén és a szintén NB III-as Sényőn.

A mostani sorozat érdekessége, hogy ebben a körben az NB I-es csapatokat kiemelték, tehát ők nem játszhatnak egymással, így akár első vagy másodosztályú ellenféllel is összesorsolhattak volna minket.

A párosítás tehát kedvezőnek mondható, ugyanis sokkal erősebb csapat is lehetett volna az ellenfél, bár, ahogy Erős Gábor vezetőedzőnk fogalmazott, nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Putnok remekül szerepel a mostani bajnokságban, s ugye a kupában egy alacsonyabb osztályú klub nem egyszer szerzett már meglepetést.

Bízunk abban, hogy a szeptember 16-án, 15 órakor kezdődő találkozón a Várady Béla Sportközpontban együttesünk érvényesíti a papírformát, s bejut a következő körbe.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon