Budafoki Kávéház: Horváth Olivér, Mátyus János

Budafoki MTE

A hazai mérkőzéseinkre készülő Promontor Magazinban új sorozatot indítottunk, amelyben a szakmaiságon túl emberi oldalukról próbáljuk meg bemutatni szurkolóinknak a BMTE futballistáit és stábtagjait. Minden alkalommal ketten válaszolnak állandó kérdéseinkre, amelyek a következők:

  1. Mi a meccs előtti rutinod, van-e valamilyen babonád?
  2. Mi pályafutásod legviccesebb története?
  3. Mi a Kedvenc ételed? El tudod-e készíteni?
  4. Melyiket választanád: takarítás, főzés, vagy kutyasétáltatás?

Legutóbb Horváth Olivért, valamint vezetőedzőnket, Mátyus Jánost kérdeztük.

Horváth Olivér

1.) Nem vagyok különösebben babonás, inkább fejben próbálok készülni és ráhangolódni az előttünk álló megmérettetésekre. Már a meccs előtti napon, aznap reggel/délelőtt pedig különösen, de kifejezett szokásom nincs.
2.) Amikor Hollandiában, a PSV-ben játszottam, az egyik meccsünkön csereként álltam be, de véletlenül nem a saját mezemet vettem fel, hanem a csapattársamét. A negyedik számú játékvezető sem vette észre a hibát, így játszottam végig a találkozót, aztán egy mérkőzés utáni fotón lettünk figyelmesek rá, elég nagy nevetés lett belőle…
3.) Az egyszerű ételeket szeretem, úgyhogy legyen a rántott hús. Viszont a csípős dolgok is jöhetnek, minden mennyiségben, szinte nincs olyan dolog, amit ne tudnék megenni Erős Pistával. Emellett természetesen Adorján Krisztián olasz fagyija a favorit… Nem vagyok egy nagy mágus a konyhában, bár egy rántott húst azért ki tudok sütni, de szerencsére a párom nagyszerűen főz, úgyhogy bármit tesz elém, azt is megeszem.
4.) Egyértelműen a kutyasétáltatás. A főző tudásomat az imént már említettem, a házi munka pedig egyáltalán nem én vagyok, viszont nagyon tudok szurkolni közben a barátnőmnek!

Mátyus János

1.) Soha nem tudok kilépni abból a szerepből, hogy játékos voltam, így azokhoz a meccsnapi dolgokhoz, amik akkor jellemeztek, most is ragaszkodom. Viszont ezek eléggé személyesek, így megtartanám magamnak.
2.) Volt egy pár… A mi időnkben mai szóval élve eléggé problémás „gyerekek” voltunk, so mindent megéltünk, de hagyom őket a feledés homályába veszni, nehogy tippet adjak a jelenlegi játékosaimnak…
3.) Amíg édespám halászléjét ehettem, annál jobb ételt el sem tudtam képzelni. Nyilván az az ő sajátja volt, soha nem vállalkoztam volna arra, hogy megpróbálkozzak vele, olyan magasan volt a léc, hogy inkább neki sem futottam. Amikor a gyerekeim megszülettek, próbálkoztam a főzéssel, de bőven vannak hiányosságaim ezen a téren.
4.) Nagyon szeretem az állatokat és bár jelenleg nincs kutyám, egyértelmű, hogy a harmadik opciót választanám.

Horváth Olivér

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon