Budafokon folytatja a Puskás Akadémia tehetsége

Megvan NB II-es csapatunk nyolcadik nyári szerzeménye is, aki nem más, mint a Puskás Akadémia korábbi támadója, a 19 éves Sós Máté.

Máté Egerben kezdte pályafutását, mielőtt Mezőkövesden és Felcsúton futballozott volna. A PAFC kölcsönjátékosaként az előző évet Diósgyőrben töltötte, az előttünk álló szezonban viszont már a Budafok sikeréért dolgozik majd.

“Nagyon nagy megtiszteltetés egy ekkora klubhoz csatlakozni, boldog vagyok, hogy itt folytathatom a pályafutásomat. Egyénileg és csapatszinten is komoly céljaim vannak, ezért mindent megteszek majd, hogy minél több időt töltsek a pályán és gólokkal, gólpasszokkal szeretném segíteni a Budafokot. Úgy érzem, nagyszerűen sikerült a beilleszkedés, könnyen befogadott a csapat, izgatottan várom az előttünk álló szezont, amelyre a felkészülésünk alapján nagy reményekkel tekintek” – árulta el honlapunknak Sós Máté.

Újdonsült támadónk az U15-ös korosztályos válogatottól kezdve a ranglétrát végigjárva az U18-as együttesben is bemutatkozott, Budafokon szeretné bebizonyítani, hogy ennél feljebb is vezethet az út.

Névjegy

Név: Sós Máté

Születési idő: 2003. május 31.

Klubjai: Eger, Mezőkövesd, Puskás Akadémia, Diósgyőri VTK

Budafokon folytatja a Puskás Akadémia tehetsége

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon