Ellenfél-les: Credobus Mosonmagyaróvár

Budafoki MTE
Nincs megállás a Merkantil Bank Ligában, ahol szerdán újabb fordulót rendeznek, csapatunk pedig a 10. játéknapon is idegenben lép pályára, méghozzá a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Riválisunk újonc az NB II-ben, az eddig eltelt kilenc találkozón nyolc pontot szerzett (2 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség), amellyel a tabella 17. helyét foglalja el.

A mosoniak formájára ugyanakkor nem lehet panasz: legutóbbi három bajnokiján veretlen maradt Varga az együttes, a Szentlőrinccel és a Doroggal 1-1-es döntetlent játszott, most vasárnap pedig Békéscsabán nyert 1-0-ra.

A csapat eddigi legeredményesebb játékosa a háromgólos Végh Bence, őt Nagy Zoárd Kornél követi a házi góllövőlistán, két találattal.

Ami az egymás elleni mérlegünket illeti, a másodosztályban eddig 16-szor csaptunk össze a Mosonmagyaróvárral, két vereség és hat iksz mellett nyolcszor hagytuk el győztesen a pályát.

Nyáron, a Telki edzőtáborban felkészülés meccset is játszottunk a kékmezesekkel, akkor 1-1 lett a végeredmény, találatunkat Németh Márió szerezte.

Ellenfél-les: Credobus Mosonmagyaróvár

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon