Ellenfél-les: BFC Siófok

Budafoki MTE
A Merkantil Bank Liga 17. játéknapján a BFC Siófok látogat a BMTE Stadionba.

Riválisunk öt ponttal szerzett többet nálunk az eddig eltelt fordulókban, ez pedig a kilencedik helyet jelenti a Balaton-partiaknak a tabellán: 6 győzelem és 5 döntetlen mellett 5 vereség áll a nevük mellett. A hétközi fordulóban hozzánk hasonlóan döntetlent játszottak, alighanem csalódottabbak voltak azonban nálunk, hiszen hazai pályán, 2-0-s előnyről végeztek 2-2-re a Békéscsabával.

Négy forduló óta viszont veretlen Domján Attila együttese, legutóbb a Gyirmót tudta két vállra fektetni a sárgamezeseket, 3-1-es különbséggel. A csapat házi gólkirálya öt találattal Horváth Péter, akit a háromgólos Szakály Attila követ.

Az előző szezonban idegenben 1-1-re végeztünk ellenfelünkkel, amely hazai pályán viszont egy hajrában esett találattal sajnos mindhárom pontot elvitte a Promontor utcából. A másodosztályban eddig 11 alkalommal csaptunk össze a Siófokkal, a mi szempontunkból pedig nem túl hízelgő a mérleg: négy vereség és hat döntetlen mellett csupán egyszer hagytuk el győztesen a pályát, még 2019 februárjában. Akkor Kovács Dávid duplájával nyertünk 2-1-re, itt az ideje tehát, hogy vasárnap javítsunk a statisztikán!

BMTE-Siófok

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon