Fiatal szegedi gólvágó csapatunk hetedik nyári szerzeménye

Szűcs Zsolt személyében megvan csapatunk hetedik nyári igazolása is, a 19 éves csatár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiáról érkezik Budafokra.

A fiatal támadó a nyári felkészülést már csapatunknál töltötte, részt vett a Telkiben, valamint a Szlovéniában zajló edzőtáborban is. Csizmadia Csabát és szakmai stábunkat meggyőzte a hozzáállásával, valamint a játékával, így a következő szezonban már a piros-fekete sikerekért dolgozhat.

Zsolt a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban ezüstérmes Szeged-Csanád Grosics Akadémia tartalékegyüttesében 28 mérkőzésen lépett pályára,  ezeken 33 (!) találatot jegyzett, így a góllövőlista második helyén zárt.

„Az első pillanattól kezdve pozitív benyomást tett rám a klub és a csapat is, rendkívül barátságos a közeg, tényleg igazi focicsalád van Budafokon. Úgy érzem sikerült a beilleszkedés is, mindenkivel könnyedén megtaláltam a közös hangot, nagyon jól érzem magam. Természetesen szeretnék bizonyítani, minél többet játszani és segíteni az együttest, hogy eredményesek legyünk a következő szezonban!”

Névjegy

Név: Szűcs Zsolt

Születési idő: 2003. február 23.

Klubjai: Medgyesháza, Békéscsaba UFC, Grosics Akadémia, Szeged 2011

Fiatal szegedi gólvágó csapatunk hetedik nyári szerzeménye

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon