Fótyik Dominik: Nincs komoly baj!

Budafoki MTE

Hátvédünk szerencsére megúszta súlyos sérülés nélkül az MTK elleni meccs hajrájában történteket.

Ijesztő jelenetek játszódtak le a vasárnapi, MTK Budapest elleni rangadó hajrájában: egy szögletet követően ugyanis Fótyik Dominik összefejelt a vendégek játékosával, Poór Patrikkal. Sajnos hátvédünket hosszú perceken keresztül ápolták a pályán, nem tudta folytatni a mérkőzést és további vizsgálatok miatt kórházba szállították.

„Szerencsére minden rendben, az éjszakám is nyugodt volt, jól aludtam. Összevarrták a felszakadt részt a homlokomnál, ezen kívül hála Istennek nincs komoly baj, ezt a CT vizsgálat is megerősítette. Néhány nap pihenésre van szükségem, de szerdától elvileg már újra edzhetek a csapattal” – mondta honlapunknak hátvédünk, aki kiválásáig a tegnapi meccs egyik legjobbja volt.

Csapatunk orvosa, Dr. Pethes Ákos megerősítette Fotyesz szavait. „A pályán és azt követően sem volt eszméletvesztése Dominiknek, sem egyéb neurológiai tünete. A koponya CT is rendben volt, így a bal felső szemhéjon egy háromcentis sebet kellett csak ellátnunk. Ma reggel is beszéltünk telefonon, szerencsére továbbra sincs semmilyen klinikai tünet a játékosnál.”

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon