Gól és bocsánatkérés

Budafoki MTE

A Budapest Honvéd elleni hétvégi rangadó három pontot érő gólját Németh Márió pengés passzából csapatunk fiatal csatára, Vasvári Zoltán rúgta nem akármilyen minőségben. Játékosunkat góljáról és az azt követő gólörömről kérdeztük.

Milyen érzések kavarogtak benned, mikor a kispadtól szólítottak a pályára?
– Minden játékos felfokozott állapotba kerül, ha pályára kell lépni. Ez rám hatványozottan igaz, mert csatárként egy fontos dolgom van – gólt szerezni. Így volt ez a Kispest ellen is.

Feltudod eleveníteni magát az akciót?
– Minden egy pillanat alatt történt. Rió olyan passzt adott, ami minden csatár álma. Megnéztem magamnak a hosszú sarkot és már lőttem is.

A parádés gól után egy furcsa gólöröm következett.
– Igen, és talán jó is, hogy így rákérdezel, mert valamilyen formában szerettem volna bocsánatot kérni a Budafokra kilátogató több, mint 500 kispesti szurkolótól sportszerűtlen gólörömömért. Ez nem a magyarázkodás ideje, hiszen egy játékosnak tudnia kell, hogy gólöröme a saját szurkolóira tartozik és semmilyen körülmények között nem bánthat meg másokat azzal. Nagyon örültem a gólnak, mert az elmúlt mérkőzéseken nem úgy jöttek a megoldások, ahogy szerettem volna, ezután minden feszültség „kiszabadult” belőlem.

Nehéz mérkőzések jönnek, bekészítetted a góllövő cipődet a következő fordulókra is?
– Bízom benne, hogy sok lehetőséget kapok arra, hogy ezt a fantasztikus közösséget góljaimmal segíthessem. Egy biztos, ha ott vagyok, addig nem nyugszom, míg a labda nem köt ki az ellenfél hálójában.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon