Gundel-Takács Bence az ötödik nyári igazolásunk!

Az új szezonra készülő csapatunk már négy mezőnyjátékost igazolt a nyáron, az ötödik szerzemény pedig a kapuba érkezik: Gundel-Takács Bence a Budafok játékosa!

A 2 méter magas, 24 éves hálóőr korábban az Újpestet és a Videotont is erősítette, legutóbb pedig a kölcsönben a horvát NK Jarun Zagrebben futballozott. A fehérvári alakulattal történt megyegyezésünk után Bence Budafokon folytatja a pályafutását, aki a mai, Ajka elleni felkészülési mérkőzésen már be is mutatkozott csapatunkban, az első 45 percben ő védte a kapunkat.

„Sok játékost ismerek a csapatból, örülök, hogy Budafokra kerültem. Nagyon pozitívak az első benyomásaim a klubbal kapcsolatban, ez a jövőben is alighanem így lesz majd, főleg, ha még inkább megismerem a többieket, erre remek alkalom lesz majd a szlovéniai edzőtábor.

Örömmel igazoltam a Promontor utcába, remélem minél komolyabb célokért harcolhatok majd a csapattal és jó teljesítménnyel segítem majd az egyesületet. A mai edzőmeccsen már a bemutatkozáson is túl vagyok, első mérkőzésnek úgy érzem, nem volt rossz, de biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is!” –  mondta el honlapunknak legújabb szerzeményünk.

Névjegy

Név: Gundel-Takács Bence

Születési idő: 1998. április 6.

Klubjai: MTK, Puskás Akadémia, Újpest, Videoton, Győr, NK Jarun Zagreb

Gundel-Takács Bence az ötödik nyári igazolásunk!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon