Kettőből kettő győzelemmel zártuk a mezőkövesdi edzőtábort

Budafoki MTE

Csapatunk ezen a héten Mezőkövesden edzőtáborozott, ahol szerdán a harmadosztályú Hatvannal, míg szombaton a házigazda sárga-kékekkel csapott össze felkészülési mérkőzésen.

A szerdai mérkőzést a félidei 1–0 után 4–0-ra nyertük meg. Góljainkat Vasvári Zoltán, Rétyi Róbert, Halácsi Mirkó és Németh Márió jegyezte.

Szombaton az első félidőben Szerető Krisztofer, Vasvári Zoltán és Zuigeber Ákos góljaival 3–0-ás előnyre tettünk szert. A szünet után az ellenfél kétszer is betalált, de az egyenlítésre már nem maradt ideje, így sikerrel zártuk az edzőtábort.

“Úgy gondolom, hogy nagyon jó körülmények között dolgozhattunk, a pályákra is csak jó szavam lehet, a játékosok pedig remek munkát végeztek. A Hatvan ellen érződött az osztálykülönbség, s 6–1 helyett lett végül 4–0 az eredmény. A mai már egy komolyabb megméretés volt. Tegnap két edzést tartottunk, de külön nem készültünk az ellenfélre. Ez megérződött az első tíz percben, amikor a Mezőkövesd játszott fölényben, de ezután összekaptuk magunkat, és remek kontrákból szereztük a góljainkat. A szünetben sort cseréltem, jöttek a fiatalok, akik úgyszintén mindent megtettek, de egy-két hiba már becsúszott. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk” – értékelte a mezőkövesdi edzőtábort csapatunk vezetőedzője, Dajka László.

Játékosaink az előttünk álló hétben Budafokon folytatják a felkészülést – ez idő alatt további két felkészülési meccsre kerül majd sor –, majd július 10-én tíznapos edzőtáborba utaznak, Szlovéniába.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Budafoki MTE–FC Hatvan 4–0
(1–0)
BMTE:
Auerbach – Lorentz, Horgosi, Oláh, Kalmár – Szabó, Sztojka, Szerető, Zuigeber – Kovács, Vasvári.
Csereként pályára lépett: Horváth A., Fekete, Tullner, Nándori, Horváth O., Balabás, Kun, Fiáth, Nagy, Zsóri, Németh, Rétyi, Halácsi.
Gólszerzőink: Vasvári, Rétyi, Halácsi, Németh.

Mezőkövesd–Budafoki MTE 2–3 (0–3)
BMTE: Auerbach – Lorentz, Horgosi, Oláh, Kalmár, Szabó – Sztojka, Szerető, Zuigeber – Kovács, Vasvári.
Csereként pályára lépett: Horváth A., Fekete, Tullner, Nándori, Horváth O., Balabás, Kun, Fiáth, Zsóri, Németh, Rétyi, Halácsi.
Gólszerzőink: Szerető, Vasvári, Zuigeber

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon