Margitics Andor: Vártam már, hogy újra az öltözőben legyek!

Budafoki MTE
A héten születésnapját ünneplő védőnkkel beszélgettünk.

Fárasztó volt az első hét?
Igen, ilyenkor azért nehéz visszarázódni a mindennapi munkába, még úgy is, hogy kaptunk egyéni feladatokat a szünetre, de a pályán a labdával és együtt mozogni mindig teljesen más. Az viszont látszik, hogy mindenki elvégezte a gyakorlatokat, így megvolt az alap a folytatáshoz, de azért örülök, hogy most hétvégén még lesz lehetőség pihenni.

Azért jutott idő megünnepelni a születésnapodat is…?
Igen, általában ilyenkor a családdal, szűk körben összejövünk és együtt töltjük a délutánt, estét. Nagy bulizás sohasem szokott lenni, mert egyrészt ilyenkor már elkezdődik a felkészülés is, másrészt sokan még a szilveszterből lábadoznak…

A mostani keretből az egyik legrégebb óta Budafokon futballozó játékos vagy, ráadásul a szurkolók is nagyon szeretnek. Boldogon kezdtek meg a sokadik téli alapozást a Promontor utcában?
Természetesen igen. Annak ellenére, hogy minden szempontból nehéz év volt az előző és jó volt egy picit lazítani, vártam már, hogy újra az öltözőben legyek, találkozzak a csapattársakkal és elkezdhessük az újévi zrikálást.

Mit vársz a tavaszi idénytől?
Az utolsó, Ajka elleni meccset leszámítva összességében az ősz második felére nem lehetett panaszunk, szerintem megmutattuk, hogy van karaktere a csapatnak. Remélem, hogy a rövid idő ellenére mos még inkább összekovácsolódunk majd, minél előbb eltávolodunk a veszélyzónából és felzárkózunk a középmezőnybe.

Margitics Andor

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon