Mátyus János: Ezúttal is szeretnénk borítani a papírformát

Budafoki MTE
Vezetőedzőnket kérdeztük a holnapi, Soroksár elleni összecsapással kapcsolatban.

„A mi szempontunkból nem igazán jött jókor a válogatott miatti szünet, de nagyszerű szériában várhatjuk a holnapi összecsapást. Igyekeztünk maximálisan kihasználni az időt, sokat edzettünk és játszottunk egy felkészülési meccset is. Utóbbi rendkívül hasznos volt, hiszen a sérülésből visszatérők és a kevesebb lehetőséget kapó játékosaink is pályára léphettek.

Ami a Soroksár elleni meccset illeti, az egyik legjobb csapathoz látogatunk a másodosztályban, nagyszerű labdarúgók alkotják a Sori keretét,de önbizalomtól felvértezve megyünk a meccsre. És bár a papírforma a hazaiak mellett szól, idén ezt már többször sikerült borítanunk, holnap is erre készülünk. Nyerni megyünk a XXIII. kerületbe, de semmiképpen nem szeretnénk üres kézzel távozni.

Pikáns lesz számomra a találkozó, hiszen az ellenfél edzőjével, Lipcsei Péterrel remek viszonyt ápolok, már gyerekként szerettem a játékát és szurkoltam neki, aztán úgy alakult az élet, hogy csapattársak és barátok is lettünk. Ez azonban most mellékes, 90 percre félretesszük az érzéseket és csakis a Budafok sikerére koncentrálok majd!”

Mátyus

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon