Németh Márió a Budafok játékosa!

Csapatunk jelenleg is Telkiben tartózkodik, ahol a játékosok és a szakmai stáb mellett a vezetőség sem pihen. Ennek ékes bizonyítéka, hogy megvan együttesünk negyedik nyári szerzeménye: Német Márió csatlakozott a keretünkhöz.

A 27 éves középpályás több poszton is bevethető, a támadásokból és a védekezésből is kiveszi a részét. A legutóbbi szezonban a DVTK-t erősítette, amelynek színeiben 28 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett.

„Jagodics Márkkal már több mint 10 éve ismerjük egymást, illetve Diósgyőrben a korábbi budafoki játékos, Oláh Bálint is a csapattársam volt. Mindkettejükkel beszéltem és azt mondták, hogy a BMTE olyan mint egy család, ezt pedig már tegnap tapasztaltam, amikor megérkeztem Telkibe.

Örülök, hogy Budafokra kerültem, jó játékkal szeretném segíteni a csapatot, remélem közösen minél szebb és jobb eredményeket érünk majd el. Ma délelőtt már az első edzésem is megvolt a csapattal, pozitívak az első benyomások, ahogyan a társakról is. Remélem, hogy a holnapi edzőmeccsen már be is mutatkozhatom majd.”

Márió korábban szerepelt az U17-es, az U19-es és az U20-as korosztályos válogatottban is. Részt vett a 2014-es U19-es Európa bajnokságon, valamint a 2015-ös U20-as világbajnokságon résztvevő nemzeti együttesnek is a tagja volt.

Névjegy

Név: Németh Márió

Szülletési idő: 1995. május 1.

Klubjai: Illés Béla Labdarúgó Akadémia, Szombathelyi Haladás, Diósgyőri VTK

Németh Márió a Budafok játékosa!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon