Pezsgő látogatás

Budafoki MTE

A Budafoki MTE és a Zakariás Alapítvány meghívására a Promontor utcai klubházunkba látogatott Eberhard Benz, a Törley németországi tulajdonos cégének, a Henkelnek vezérigazgató-helyettese és munkatársa, dr. Evelyn Pabst, Csekei Gábor és Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet Kft. két ügyvezetője.

A találkozóra eljött a budafoki Németh Zsolt, országgyűlési képviselő,  az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és Karsay Ferenc polgármester. A rangos vendégeket dr. Kálmán Zoltán, a Zakariás Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint Kiss Norbert, a BMTE ügyvezetője fogadta.

A meghívás célja az volt, hogy külföldi vendégeinknek bemutassuk a két budafoki márka elmúlt több mint 100 évét, ezáltal is erősítve azokat a baráti és „családi” szálakat melyek összekötnek minket. A budafokiak sportolási lehetőségének a megteremtése ahogy régen, most is nagyon fontos számunkra; sok példa volt és van arra, hogy a szülők a Törleynél dolgoztak-dolgoznak, gyerekeik pedig klubunkban futballoztak-futballoznak.

Stílszerűen elmondhatjuk: pezsgő látogatás volt.

Képünkön (balról): Karsay Ferenc , dr. Evelyn Pabst, Müller Kornél, dr. Kálmán Zoltán, Németh Zsolt, Eberhard Benz, Csekei Gábor, Kiss Norbert

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon