Rá kell találni a régi útra!

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Szeged Csanád Grosics Akadémia ellen lépünk pályára vasárnap 17 órakor a Szent Gellért Fórum Stadionban.

Csapatunk nincs túl jó formában, legutóbb a Tiszakécske ellen nyert 2–1-re, még a 8. fordulóban, szeptember 24-én. Azóta két döntetlent ért el (Honvéd, idegenben 2–2, Soroksár, otthon 0–0), így éppen itt az ideje, hogy szurkolóink újra örülhessenek. Szerdán nem sikerült továbbjutni a Mol Magyar Kupában, a Veszprém ideiglenes otthonában, Pápán 3–2-re kikaptunk, ami után Erős Gábor vezetőedző többek között arról is beszélt honlapunknak: „a hogyan továbbról el kell gondolkodnom.” Másnap a Nemzeti Sportnak azt mondta: „Mérges voltam a meccs után, de nem arról van szó, hogy le akartam vagy akarok mondani, már csak azért sem, mert úgy érzem a vezetők és a szurkolók bizalma töretlen irántam. Ugyanakkor látszik, valamin változtatni kell.”

Ellenfelünk eddig húsz pontot szerzett, az ötödik helyen áll a tabellán, négyszer győzött, nyolcszor ért el döntetlent, s csak egyszer veszített; 15 gólt szerzett, 13-at kapott. A legutóbbi fordulóban 1–1-es döntetlent játszott Soroksáron. Legeredményesebb játékosa, Bíró Bence, aki hatszor talált a kapuba.  Szerdán a Mol Magyar Kupa 4. fordulójában hazai pályán 1–0-ra veszített az első osztályú Kecskemét ellen, így szintén nem került be a 16 közé.

Mi 18 ponttal a hetedikek vagyunk az NB II-ben.

Csapatunkból Pintér Ádám sérülés, Oláh Bálint pedig öt sárga lapja miatt nem játszhat.

Erős Gábor vezetőedző: „Nem vagyunk a legkönnyebb helyzetben. Az utóbbi időszakban nemigen sikerült úgy teljesítenünk, mint a bajnokság elején. A hétvégi meccs is nehéz lesz, ellenfelünket nagyon jó csapatnak tartom, ezt bizonyítja, hogy a tizenhárom forduló alatt mindössze egyszer szenvedett vereséget. Bízom benne, hogy vasárnapig sikerül rendezni a sorainkat és el tudunk indulni azon az úton, amelyiken a szezon kezdeti szakaszában jártunk.”

Szurkolóink figyelmébe:

A Szent Gellért Fórum Stadion címe: Szeged, Dorozsmai út 2-4., a Kereskedő köz felől lehet bemenni a létesítménybe. A jegypénztárak 15 órakor nyitnak. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, vásárlásukhoz személyi igazolvány, vagy szurkolói kártya szükséges.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon