„Remélem, mi örülhetünk majd!”

Budafoki MTE

Kovács Dávid, csapatunk kapitánya szerezte meg az első gólt az Ajka elleni győztes meccsen, ám negyed órával utána sérülés miatt le kellett cserélni. Szerencsére már edz, s készül az újabb mérkőzésre, a Gyirmót elleni találkozóra.

Hogy vagy?

Köszönöm, jól. Rendben van a bal bokám, ami múlt vasárnap egy rossz mozdulat következtében kifordult, a talaj is elég laza volt, de nem történt nagyobb baj. A hét elején könnyített edzést végeztem, de most már teljes intenzitással gyakorolok.

Ez kiváló hír. A bajnoki rajt előtt szurkolói ankéton arról beszéltél többek között, hogy milyen jó a hangulat az öltözőben. Minek köszönhető ez?

Remekül sikerült mind a mátraházi, mind a szlovéniai edzőtábor. Nagyon sokat beszélgettünk, viccelődtünk. Ugye, a nyáron sok változás volt, többen távoztak, többen érkeztek, ám gyorsan sikerült megtalálni a közös hangot az újakkal, mondhatom, erős az öltöző. Ennek is köszönhető, hogy két győzelemmel kezdtük a bajnokságot.

Az NB II előző idényében hosszabb ideig voltál sérült, talán ezért is értél el a megszokottól kevesebb gólt, most az Ajka ellen viszont nagyon fontos találatot szereztél. Hogy emlékszel vissza a 16. percre?

Szerető Krisztofer remekül cselezett a jobb szélen, majd beadta a labdát, s nem volt nehéz dolgom, csak bele kellett tennem a lábamat.

Jókor voltál jó helyen…

Örülök, hogy sikerült, annak pedig különösen, hogy végre megvertük az Ajkát.

Mi várható most vasárnap a Gyirmót ellen?

Ellenfelünk két vereséggel kezdte a bajnokságot, ám a mutatott játék alapján ennél sokkal jobb, erősebb csapat. Nem lesz könnyű dolgunk, de nem szomorkodom, ha a hétvégén sem szerez pontot.

Abból a szempontból mindenképpen érdekes mérkőzés várható, hogy a Gyirmót vezetőedzője, Csizmadia Csaba sokáig a Budafok kispadján ült, Erős Gábort pedig a nyáron ellenfelünk is szerződtetni akarta.

Csabával még együtt is fociztam itt Budafokon, biztosan motiválja majd őt ez az érdekes szituáció. Az edzők szempontjából mindenképpen pikáns találkozó lesz, amelynek a végén nagyon remélem, mi örülhetünk majd.

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon