Saját nevelésű játékosunk kapott profi szerződést!

Molnár Bence 2012-ben csatlakozott a Budafoki LC csapatához, klubunkban végigjárta a ranglétrát, a téli felkészülést követően pedig nyáron immáron másodszor kapott lehetőséget a bizonyításra Csizmadia Csabától az NB II-es alakulatunknál. 18 éves középpályásunk élt is az eséllyel, így profi szerződést kapott!

„Monyó” nyolcévesen került a Promontor utcába, ahol az utánpótlás korosztályokat végigjárva 2020-ban bemutatkozott a Budapesti I. osztályban szereplő tartalékcsapatunkban. Amelyben a mögöttünk hagyott szezonban már oroszlánrészt vállalt a nagyszerű menetelésből, 26 mérkőzésen játszott és 4 gólt szerzett.

Saját nevelésű játékosunk kapott profi szerződést!

„Nagyon nagy álmom vált most valóra, mindig azért dolgoztam, hogy egyszer a BMTE első csapatához tartozzak. Itt nőttem fel, a kezdetektől szurkoltam a Budafoknak, rengeteg meccsen drukkoltam az együttesnek a Promontor utcában.

Már a téli felkészülést is az NB II-es kerettel végeztem, így most a nyáron már könnyebben ment a beilleszkedés, mindenki segítőkész volt. Nagyon jól érzem magam, szeretnék minél több játékpercet a pályán tölteni az előttünk álló szezonban és tudásom legjavával segíteni a csapatot. A felkészülés alatt elvégzett munka alapján nagyon bizakodó vagyok!”

Névjegy

Név: Molnár Bence

Szülletési idő: 2003. október 15.

Klubjai: Budafoki LC

Saját nevelésű játékosunk kapott profi szerződést!

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon