Súlyos vereség Győrben

Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában idegenben 4–1-re kikaptunk a listavezető ETO együttesétől.

Fótyik és Kovács már a kispadon foglalhatott helyet, így szerencsére egyikük sérülése sem bizonyult súlyosnak.

A meccs elején a mezőnyben folyt a játék, majd a 10. percben megszereztük a vezetést: Szerető bal oldali szöglete után Kalmár fejelt a győri kapuba (0– 1).

Ez után kiegyenlített lett a mérkőzés, a hazaiaknak akadt két helyzetük, egyszer a léc, egyszer pedig Gundel-Takács mentett.

A szünetet követően más sebességre kapcsolt az ETO, ráadásul az 54. percben Birót második sárga lapja miatt kiállították. A hazaiak egyre-másra vezették támadásaikat, ezek közül többet sikeresen fejeztek be, így sajnos 4–1-es vereséget szenvedtünk.

A tabellán a 7. helyet foglaljuk el.

Erős Gábor: Nem úgy indult a találkozó, hogy győri fieszta lesz a vége. Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, majd mezőnyfölénybe került a hazai csapat, de fegyelmezetten játszottunk. Sajnos a kiállítás sorsdöntőnek bizonyult, egyre jobb és eredményesebb lett a Győr. Gratulálok az ellenfélnek, nekünk rendezni kell a sorainkat a következő mérkőzésre.

MERKANTIL BANK LIGA

11. FORDULÓ
ETO FC GYŐR–BUDAFOKI MTE 4–1 (0–1)
Győr, 1874 néző. Vezette: Rúsz Márton (Szécsényi István, Sinkovicz Dániel)
ETO: Ruisz – Szépe, Boldor, Keresztes (Diarra, 57.) – Vera, Vingler (Tóth, 61.), Anton, Bumba (Riquelme, 81.), Csontos (Vianna, 57.) – Kröhn (Csóka, 57.), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz
BUDAFOK: Gundel-Takács – Biró, Lorentz, Horgosi, Kalmár – Csonka (Orosz, 86.), Oláh – Szerető (Sós, 86.), Merényi (Nagy, 67.), Horváth (Kocsis, 67.) – Elek (Vasvári, 86.). Vezetőedző: Erős Gábor 
Gól
: Skvarka (61.), Tóth R. (71.), Bumba (76.), Csóka (88.), illetve Kalmár (10.) 
Kiállítva: Biró (54.) 

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon