Volt tartása a csapatnak, de sajnos kikaptunk

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Szeged-Csanád GA ellen játszottunk a Szent Gellért Fórumban, ahol 1–0-ra nyert ellenünk a hazai együttes.

Csapatunkból Pintér és Sós sérülés miatt hiányzott, Oláh pedig öt sárga lapja miatt nem léphetett pályára.

Ebben az idényben először álltunk fel három középső védővel. Az első húsz percben jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, szinte egyik csapat előtt sem adott lehetőség. A 24. percben Borvető spiccel tudott csak beleérni a labdába a kapu közvetlen közelében, amely centikkel ment mellé, majd Palincsár lövése is célt tévesztett. Kocsis távoli kísérletét mentette a hazaiak kapusa.

A második félidőben is hasonló volt a játék, jól védekeztünk, de  a legnagyobb helyzet a 67. percben Kocsi előtt adódott, aki a kapusba lőtte a labdát. A hazaiak a vége előtt nem sokkal Prosser révén szerezték meg a vezetést.

Sajnos megint kikaptunk, de az előző fordulókhoz képest sokkal jobban és szervezettebben futballoztunk, a támadójátékunkon azonban javítani kell.

Továbbra is 18 pontunk van, ezzel kilencedikek vagyunk a tabellán.

Erős Gábor: Ezt a fajta Budafokot szeretném a pályán látni, szervezetten játszottunk, nem érdemeltünk vereséget, annak ellenére, hogy a hazaiak a mezőnyben többet birtokolták a  labdát. Még tennünk kell azért, hogy a szerencse visszapártoljon hozzánk. Gratulálok a Szegednek!


MERKANTIL BANK LIGA
14. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–BUDAFOKI MTE 1–0 (0–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 824 néző. Vezette: Katona Balázs (Baghy Csaba, Szilágyi Norbert)
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Könczey (Doncsecz, 65.), Szilágyi, Tóth, Kővári (Nagy, 85.) – Márkvárt – Haris, Nyári (Gajdos, a szünetben) – Papp Á. (Gera, 65.), Palincsár (Prosser, 55.) – Borvető. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Budafok:  Gundel-Takács – Fekete (Németh, 76.), Lorentz, Horgosi, Fótyik, Kalmár, (Horváth O., 51.) – Csonka, Merényi (Vasvári, 68.) – Kocsis, Kovács (Nándori, 68.), Szerető (Elek, 76.).Vezetőedző: Erős Gábor
Gólszerző: Prosser (86.)

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon