Mérkőzések

Bölcske SE – Budafoki MTE

MOL Magyar Kupa
3. forduló
2022 szeptember 17.
Bölcske SEBölcske SE
1
2
Budafoki MTE
Bölcskei SE Sporttelepen

Végeredmény: 1-2 (félidőben: 0-2)
Gólszerző: Rompos J., ill. Hajdók G. (5., öngól), Beke P.

Közvetítés
Köszöntjük szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik a Bölcske elleni Magyar Kupa mérkőzésünk, kövessék velünk a találkozó eseményeit élő, szöveges közvetítésünkkel!
Vezetőedzőnk, Mátyus János az alábbi kezdőnek szavazott bizalmat a mai napon: Oroszi I. - Margitics A., Romic D., Fótyik D., Kalmár O. - Nándori B., Kovács D. (C) Soltész I. - Varga D., Beke P., Takács R.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Györgyi A., Csonka A., Horváth O., Németh M., Adorján K., Szűcs Zs., Jagodics M., Oláh B., Sós M., Vaszicsku G.
Íme, a hazaiak összeállítása: Bildhéber - Hanol, Hajdók, Parádi, Rodenbücher - Nagy, Horváth, Szili (C) - Süvöltős, Farsang, Kiss.
A találkozó játékvezetője Maml Zoltán lesz majd, asszisztensei Bereczki Bence és Juhász Szabolcs.
1'
Elkezdődött a találkozó, csapatunk fehér mezben és fekete nadrágban, valamint sportszárban játszik ma. Ellenfelünk piros mezben és fehér nadrágban, valamint sportszárban játszik. Mi kezdtük a találkozót.
Sípszó
2'
Vezetünk! Soltész ugratta ki a bal szélen Takács Ronaldot, akinek centerezésébe a menteni igyekvő Hajdók Gábor ért bele olyan szerencsétlenül, hogy a saját kapujába pattant a labda, 0-1!
BMTE gól!
5'
Egy hazai szögletet követően Süvöltős Adrián csúsztatott a jobb kapufa mellé jó egy méterrel.
10'
Nálunk van többet a labda, leginkább a széleken próbálunk akciókat vezetni, de egyelőre hősiesen védekeznek a bölcskeiek.
12'
Soltész ezúttal is remekül ugratta ki Takácsot a bal oldalon, aki az alapvonalig cselezte magát, majd laposan centerezett, Parádi azonban kulcspillanatban mentett Beke Péter lövésre lendülő lába elől.
15'
Soltész célozta meg a jobb felső sarkot nagyjából 25 méterről, centikkel ment el a labda a kapufa mellett.
19'
Kovács Dávid szögletét Romic Danijel fejelte kapura 11 méterről, Bildhéber azonban magabiztosan fogta a próbálkozást.
21'
Kovács és Takács kis szöglete után csapatkapitányunk ívelt középre, a rövid oldalon Romic csúsztatta meg a labdát, Beke azonban rosszul találta el a kapu előterében, fölé ment a kísérlet.
23'
Süvöltös tartotta meg a labdát a bal oldalon, majd 20-ról kapura lőtt, nem sokkal ment el a labda a jobb oldali kapufa mellett.
25'
Kovács is átlövéssel próbálkozott, kb. 20 méterről, szemben a kapuval, a lapos próbálkozás a jobb kapufa mellett nem sokkal hagyta el a játékteret.
29'
Varga Donát ívelt középre balról, Beke pedig bravúrosan, kapásból húzta kapura a labdát nagyjából a 11-espont magasságából, a hazaiak kapusa azonban hatalmas bravúrral hárította az életerős löketet.
32'
Nagy ziccert hagytak ki a hazaiak: nem figyeltünk a hosszú oldalon, Farsang Patriknak még arra is volt ideje, hogy az ötösön átvegye a labdát, majd szerencsére fölé bombázott.
35'
Romic akadályoz meg egy veszélyesnek tűnő kontrát a félpályánál, ő kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
39'
Beke és Takács egyérintőzött szépen az ellenfél 16-osának előterében, majd utóbbi lőtt kapura balról, 14 méterről a kaputól, nem sokkal ment fölé.
43'
GÓÓÓL! Kalmár robogott el a bal szélen Kovács szöktetésével, majd tökéletesen ívelt a hosszún érkező Bekéhez, aki 6 méterről, a kapus mozgásával ellentétesen a hosszú sarokba fejelt, 0-2!
BMTE gól!
45'
A játékvezető nem hosszabbít, két góllal vezetünk a szünetben.
Sípszó
46'
Mátyus János három helyen is változtatott a szünetben: Vaszicsku Gergő, Sós Máté és Györgyi Arthur érkezett Romic, Takács és Varga helyére.
Csere
46'
Folytatódik a meccs, a hazaiak kezdték a második félidőt.
Sípszó
50'
A második játékrész egyelőre kiegyenlített, helyzet egyik kapu előtt sem volt, mezőnyben gyűrik egymást a csapatot, igaz a folyamatos játékot a pálya talaja és a szakadó eső is nehezíti.
58'
Egy gyors hazai kontra végén Nagy lőtt ígéretes helyzetből, Fótyik azonban odaért és bedobásra blokkolt.
60'
Cseréltek a vendégek is, Miholics érkezett Farsang helyére.
Csere
66'
Sós ugratta ki Bekét a leshatáron, csatárunk ziccerét azonban bravúrral hárította Bildhéber.
67'
Ismét változtatunk, méghozzá két helyen: Német Márió és Horváth Olivér váltja Kalmárt és Bekét.
Csere
68'
Óriási kapu előtti kavarodást követően Nándori és Sós szerezhetett volna gólt, ám mindkét lövést blokkolták a bevetődő bölcskei hátvédek, akik közül legalább öten a gólvonal előtt tömörültek.
70'
Cserélnek a hazaiak is: Rodenbücher helyett Süvöltős József áll be.
Csere
75'
Újabb bölcskei cserék: Horváth Máté és Nagy István le, Vámosi és Rompos be.
Csere
81'
Egy felívelés után némi szerencsével Miholics elé kerül a labda, aki 17 méterről laposan mellé lőtt.
84'
Vaszicsku húzódott meg és sajnos nem is tudja folytatni a játékot. Mivel már minden cserelehetőségünket kihasználtuk, emberhátrányban játsszuk le az utolsó perceket.
Ápolás
87'
Szépítenek a hazaiak: Rompos maradt üresen az ötösön belül, aki védhetetlenül fejelt a kapu közepébe 5 méterről egy jobbról érkező beadás után, 1-2.
gól
90'
3 perc a ráadás a mérkőzés végén.
90' + 2'
Kiss Patrik lőhetett tisztán a 16-os vonaláról, Oroszi azonban leért a lapos kísérletre.
90' + 3'
Véget ért a meccs, 2-1-re nyertünk és továbbjutottunk a legjobb 32 közé!
Sípszó

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon