Mérkőzések

Budafoki MTE – Aqvital FC Csákvár

Merkantil Bank Liga
13. forduló
2022 október 22.
Budafoki MTEBudafoki MTE
2
2
Aqvital FC Csákvár
Budafoki MTE Sporttelep

2–2 (0–0)

Promontor utca, 350 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Aradi József)
Budafoki MTE: Gundel-Takács – Jagodics M., Romic, Fótyik – Csonka A. (Tischler P., 76.), Adorján (Györgyi, 62.), Kovács D., Oláh B. (Soltész I., 19.), Horváth O. – Varga D. (Szűcs Zs., a szünetben), Beke (Németh M., 76.). Vezetőedző: Mátyus János.
Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Vaskó, László N. – Gazdag V., Magyar Zs. (Janyickij, 86.), Körmendi (Koval, 86.) – Torvund (Kocsis D.), Baracskai (Kártik, 72.), Tamás N. (Fejős, 62.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gólszerzők: Szűcs Zs. (78.), Tischler (82.), ill. Murka (48.), Gazdag V. (79.)

Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja. Kövessék élő, szöveges tudósításunkkal a találkozó legfontosabb történéseit.
Mátyus János ezúttal az alábbi kezdőcsapatot küldi pályára: Gundel-Takács B. - Jagodics M., Fótyik D., Romic D. - Csonka A., Adorján K., Kovács D. (C), Oláh B., Horváth O. - Varga D., Beke D.
A kispadról az alábbi játékosok várnak bevetésre: Horváth A. (K), Margitics A., Györgyi A., Németh M., Takács R., Tischler P., Szűcs Zs., Soltész I., Kalmár O., Dala S., Vaszicsku G.
Íme, a vendégek kezdője: Auerbach M. - Alaxai Á., Tamás N., Vaskó T., Gazdag V. - Körmendi K., Torvund A. (C), Murka B., Magyar Zs. - Baracskai R., László N.
A mérkőzés játékvezetője Gaál Ákos lesz majd, asszisztensei Huszár Balázs és Aradi József.
1'
Elkezdődött a meccs, mi kezdtük a találkozót. Csapatunk piros-fekete felszerelésben futballozik ma, a vendégek tiszta sárgában.
Sípszó
2'
Gazdag jobb oldali beadását Romic csúsztatja szögletre, amelyet Gundel a mezőnybe öklöz.
3'
Horváth Olivér kapott jó indítást Oláh Bálinttól a bal szélen, a beadásra jól robbant ki Auerbach a kapujából és megszerezte a labdát az érkező Kovács-Beke duó elől.
8'
A borongós, álmosító időhöz hasonlóan kezdődik a találkozó, egyelőre nem forogtak veszélyben a kapuk, mezőnyben zajlik a játék.
13'
A bal oldalon próbálkozunk a támadásépítésekkel, Varga Donát és Horváth Olivér aktív, de helyzetet továbbra sem tudott kialakítani egyik alakulat sem.
14'
László Noel lőtt 25 méterről, kis túlzással majdnem annyival is ment mellé a kísérlet.
16'
MIénk az első lehetőség: Gundel jó kirúgása után Csonka ment el a bal szélen, majd a középen érkező Kovács Dávidhoz centerezett, csapatkapitányunk 16 méteres lökete azonban ha nem is sokkal, de elkerülte a kaput.
17'
Oláh Bálint úgy tűnik mehúzódott, sajnos nem is tudja folytatni a jelek szerint, csere lesz.
Ápolás
18'
A hétközi kupameccsen győztes gólt szerző Soltész István váltja a megsérülő Oláht.
Csere
20'
Megvolt az első veszélyes vendég akció is, Torvund kapott jó kiugratást a jobb oldalon, elment Fótyik mellett, de szerencsére 16-ról a kapu mellé bombázott.
24'
Egy szép akció végén Csonka ível középre jobbról, Beke összerúg a védővel, mindketten lent maradnak, a játékvezető pedig kifelé ítél szabadrúgást.
29'
Ezúttal Soltész ível középre a jobb széltől, méghozzá remekül, Kovács Dávid középen megelőzi az emberét, de sajnos fél méterrel a felső léc fölé fejel.
33'
Körmendi Kevin gyorsított rá a térfelünkön és lőtt 18-ról, Gundel azonban magabiztosan fogta a középre tartó próbálkozást.
39'
Kovács szögletét kifejelik, Adorján egy higgadt csel után 17-ről kapura küldi a kipattanót, amelybe belefejel egy bátor csákvári.
43'
Kovács tört be jobbról a 16-oson belülre, az alapvonalról centerezett, az utolsó pillanatban azonban tisztáztak Beke elől a kapu torkában.
45'
Nincs hosszabbítás, gól nélküli döntetlennel mehetnek pihenőre a csapatok.
Sípszó
46'
Jön a folytatás, a Csákvár kezdte a második félidőt.
Sípszó
46'
Vezetőedzőnk, Mátyus János egy helyen változtatott a szünetben: Varga Donát helyén Szűcs Zsolt folytatja.
Csere
47'
Gazdag Vajk indult meg egy előrevágott labdával, már a büntetőterületen belül járt és a középen üresen érkező Torvundnak akart centerezni, Romic azonban belevetődött a passzba és szögletre tisztázott.
48'
Vezetnek a vendégek... Óriási kapu előtti kavarodás végén Murka Benedek előtt maradt a labda, aki 8 méterről a kapu jobb felső sarkába lőtt.
gól
50'
Kovács szögletét Jagodics csúsztatja meg középen, de sajnos mellé megy az ígéretes fejes.
54'
Adorján ugratja ki egy gyors kontra végén Csonkát a jobb szélen, aki betör a 16-oson belülre, ám lövés helyett Bekét akarja megjátszani középen, a védők pedig szögletre tisztáznak.
55'
Hihetetlen mi maradt ki... Kovács szögletét Fótyik bólintja rá 4 méterről, Auerbach óriási bravúrral véd, a kipattanót pedig Romic nem tudja egyből kapura kotorni, a védők pedig nagy nehezen a mezőnybe bombázzák a labdát.
57'
Beke szlalomozott át három védőn is, már csak a kapussal állt szemben, de 8 méterről eltörte a labdát, és laposan Auerbach kezébe lőtt, így kimaradt az óriási ziccer...
61'
Mindkét edző cserél: nálunk Györgyi Arthur váltja Adorjánt, míg a vendégeknél Fejős Áron érkezik Tamás Nándor helyére.
Csere
65'
Murka oldalsó szabadrúgását mellé csúsztatják az érkező csákváriak, a játékvezető azonban érthetetlen módon szögletet ítél.
67'
Magyar Zsolt távoli próbálkozása nem okoz gondot Gundelnek.
71'
Torvund élesen középre lőtt jobb oldali szabadrúgása mindenki előtt elmegy és a hosszú kapufa mellett hagyja el a játékteret.
72'
Körmendi rúgja meg Romicot, a csákvári játékos kapja a meccs első sárga lapját.
Sárga lap
73'
Cserélnek a vendégek: Baracskai helyén Kártik Bence folytatja.
Csere
74'
Semmi nem akar ma összejönni: Kovács szögletét ezúttal is Jagodics fejeli el tisztán, 9 méterről, ám centikkel a jobb oldali kapufa mellett suhan el a labda.
76'
Kihasználjuk utolsó cseréinket is: Tischler Patrik és Németh Márió érkezik, Beke és Csonka számára ér véget a meccs.
Csere
77'
OTT AZ EGYENLÍTÉS! Horváth Olivér megy el szépen a bal szélen, majd laposan centerez, Szűcs Zsolt pedig kapásból a hálóba lő a rövid oldalon, 6 méterről, 1-1!
BMTE gól!
78'
Ilyen nincs.. Gyakorlatilag a középkezdésből helyzetig jutnak a vendégek, Gazdag maradt tisztán a 16-osunk vonalán, lövése megpattan, Gundel pedig nem tud hárítani, megint vezet a Csákvár, 1-2...
gól
81'
Alaxai is sárgát kap.
Sárga lap
82'
GÓÓÓÓÓL, MEGINT EGYENLŐ! Németh Márió tökéletes szabadrúgására Tischler Patrik érkezik, aki egy nagyszerű csukafejessel egalizál, 2-2.
BMTE gól!
83'
Hármas csere vendég oldalon: Körmendi, Torvund, Magyar le, Janyickij, Kocsis, Koval be.
Csere
86'
Az első gólhoz hasonló akció végén Szűcs elől mentenek, a labda éppen Soltészhoz kerül, akiazonban 17-ről fölé bombáz.
89'
Fejős buktatja Györgyit a félpályánál, sárga lap.
Sárga lap
90'
Három perc a ráadás.
90' + 1'
Németh megint nagyszerűen ível középre egy szabadot, Romic azonban nem találja el jól, pedig 8 méterről üresen fejelhetett...
90' + 1'
Jagodics akadályoz meg egy gyors kirúgást, sárga ez is.
Sárga lap
90' + 3'
Itt a vége, 2-2-es döntetlennel zárul a mérkőzés.
Sípszó

Oszd meg ismerőseiddel!

Oszd meg a Facebookon